Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19039 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Holnap rástartolok az XTR tárcsákra, köszi mégegyszer Magellan!

Tamaska! Meg fogom próbálni az SPD-t, annyi bizonyos. A Talas 140en van hétközben, mert csak városban tekerek és keveset terepen, fõleg hegyen nem. Hétvégén persze fent a hegyen állítgatom a telót. De Én néha 100on is felkapom az elejét :) Hiába..van mit még tanulni.. A Talasról a Fox topikban amatõr szemlélettel, de írtam pár sort.

Üdv.
Grande

jó az,csak felfelé tényleg 100mm-re vedd nehogy betörd a fejed...

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Holnap rástartolok az XTR tárcsákra, köszi mégegyszer Magellan!

Tamaska! Meg fogom próbálni az SPD-t, annyi bizonyos. A Talas 140en van hétközben, mert csak városban tekerek és keveset terepen, fõleg hegyen nem. Hétvégén persze fent a hegyen állítgatom a telót. De Én néha 100on is felkapom az elejét :) Hiába..van mit még tanulni.. A Talasról a Fox topikban amatõr szemlélettel, de írtam pár sort.

Üdv.
Grande

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Trek 3900-asom van, 2006-os modell.

Ha már bicajozol ezerrel,akkor egy részletesebb specifikációval megörvendeztethetted volna a fórumtársaid.
A képeknek is tudunk nagyon örülni...
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Trek 3900-asom van, 2006-os modell.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem a varosi bringamon is spd van. Ha hozzaszoksz, akkor mar mindenhol azt akarod hasznalni. felteve hogy nem akarsz Dirt Jumpolni :D

amugy szep a trance, de nekem kicsit ugy tunik, hogy magasan van az eleje. Nem emelgeti az elso kereket meredekebb maszasoknal?

amugy reszletes hosszu tavu tapasztalatokat kerek majd minden kedves Talas felhasznalotol...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
mikor én voltam Probike-ba akkor volt egy 180-as xtr a vitrinben.....ha nincs is helyben az a méret ami neked kell, akkor is megkapod valszeg 1 héten belül

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Tigger! Hoztam haza a régi gépem (Giant Iguana) a Rebával.. mellyel másfél évig nyomtam.. És nem tudom, hogy a Talas ennyire jó vagy a Rebám most rosszul mozog kissé hihihi: :D
Képet pedig dobj majd. Kicsit off, de néztem az új Konákat.. A fehér teccik :)

Magellanboy! Köszi az infot, holnap hívom is a Probike-ot :) A szarvat majd cserélem - tudom, sokakanak nem tetszik - SPD-t is majd a régi bringán begyakorlom, de hétközben túl sokat megyek a városban.. így kényelmesebb a platform.. egyelõre.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Gyönyörû a Trance :)

bár nekem a görbe szarv és a platform-pedál bánti a szemem, de az ízlés kérdése, viszont egy spd nagyban növeli a hajtáshatékonyságot, gyorsabb lennél.....de így is egy gyönyör a gép....(Probike-ban van xtr tárcsa;))

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
rosszabul élünk mint 4 éve?!
ehhe

szépek lettek bazze.....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Tigger!

Ritkán nyomom le 120ra, 100ra a telót, max a Vértesben. Ja.. És Neked köszi az infot, amiért anno elültetted fülembe a "Talast a Trancbe" infot! Megérte!

Üdv.
Grande

ja már ott is "térítettem" ? szal jó teló a reba, nagyon jó, de max a második legjobb...
egyébként szép lett a bringa...
de most képzeld el egy fehérrel :) /fritzeknél volt valami brutál áron fehér talas rlc/

majd jövõ héten teszek már képet én is az itthoni rókafogatról....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Tigger!

Ritkán nyomom le 120ra, 100ra a telót, max a Vértesben. Ja.. És Neked köszi az infot, amiért anno elültetted fülembe a "Talast a Trancbe" infot! Megérte!

Üdv.
Grande

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Kela!

Lassan két hónap után is kényelmesen elvagyok a bringán. Bizonyosan lehet még állítgatni a dolgokon, de még idõ a kitapasztalás. Elsõ fullys gépként imádom.. és ez a Talas az orrban.. csodás :)

Üdv.
Grande

plusz azért talas....összecsukva 4 centivel alacsonyabb
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Kela!

Lassan két hónap után is kényelmesen elvagyok a bringán. Bizonyosan lehet még állítgatni a dolgokon, de még idõ a kitapasztalás. Elsõ fullys gépként imádom.. és ez a Talas az orrban.. csodás :)

Üdv.
Grande

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
szép, de nem lett nagyon magas az eleje??

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
vááá!

gratu! kéne :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Egy kis update a rendszeren. A Fox Talas megérdemelten cserélt az RS Rebával :) Specko nyeregcsõ és 2007-es XTR tárcsák után kajtatok - ha lenne, mert azokat még cserélném idén... :lick:

http://pix.bikemag.h...201326&cat=2950
http://pix.bikemag.h...201328&cat=2950
http://pix.bikemag.h...201327&cat=2950
http://pix.bikemag.h...201329&cat=2950

Üdv:
Grande

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Na, ma nekem is összeállt a másik gépem, ugyanúgy monti, de ez edzõ. Kicsit rút, meg nehéz, szerintem még a versenymontinál is nehezebb ^^
Váz: Wenson Quark
Villa: Feqete merev
H.mû: Truva FiveD
M.blokk: CsianShung négyszög
Gumma: Schwalbe Albert 2.25 (még sosem volt ilyen széles gumim, de a villa miatt szükségét éreztem)
Kormány,szarv: WCS
Ny.csõ,stucni: Comp
E.vált,h.vált, fv.kar: Shimano XTR
Fék: sh.deore
Kerék:xt+2.00+machIV

Megyek pöstre, szóval ha láttok egy ilyan csúfságot, az én leszek ^^ Ja, meg csinálhatunk fullmerev vs.össztelós tesztet is :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

thez
miért jó minden évben 3-4 új bicajjal elõállni? amikor még az elõzõek is kiválóan funkcionálnak?

tudod, ez a fiatalok egyfajta útkeresése (azt hiszi ezen múlik valami) - lehet, hogy Eddát kéne hallgatnia ;)

vagy kicsit olyan, mint múltkor az ikeában, mikor akció volt, a géza (de lehet lajos volt) már a harmadik dohányzóasztalért verekedett a pistával - no nem azért mert szüksége volt rá, hanem mert olcsó. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
megveszed nagyker aron, hasznalod fel evig, majd eladod nagyker aron. Annyiert barki gondolkodas nelkul megveszi. Es jol jar vele. Neked meg volt fel evig egy bringad ingyen. Aztan veszel egy ujat. es ez igy tovabb addig amig ebben utazol...

nem bun az ha kihasznalod a lehetosegeket.

Meg ahogy a velosok otthon, ugy en is itt csak a bringasok kozott tudok nagyfiu lenni, sokkal jobban szeretnem, ha kisker aron tudnam megvenni ezeket a bringakat, mert annyit keresnek, hogy nem okoz gondot... ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

miért jó minden évben 3-4 új bicajjal elõállni?

ha összeépítesz egy fullos, drága gépet, még ha nem is használod, 1-2 év alatt elolvad az ára, mert jönnek az új modellek, meg vélelmezett amortizáció, stb, szóval ha nagyon benne vagy, megérheti akár évente többször is cserélni, és akkor nem buksz rajta
sõt, ha mindemellett olyan olcsón veszed a dolgokat, h a "használt" ár is e felett van gyakran, úgy még inkább érvényesül a fenti