Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19039 replies to this topic

vicsorka

vicsorka

vendég

• fórumtag
  • 92 posts

Ezeket hol szerezhetem be? Vidéki faluban élek a Balatonnál. Ráadásul olyan kellene amit a bicajra jól el tudok rejteni, nem + dolog.

én egy ilyesmi zárral tolom, kerékpárra meg nem kell rögzítgetni, egyszerûen átdobom a vállamon azt jóidõ ;)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Miért kéne elrejteni? Felrakod a tartót a nyeregvázcsõre vagy az alsó/felsõ csõre, és bele a lakat, amikor nem használod.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
iagzából az U-lakatok a legerõsebbek, csak azt nehéz elrejteni, meg nehezek nagyon

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Ezeket hol szerezhetem be? Vidéki faluban élek a Balatonnál. Ráadásul olyan kellene amit a bicajra jól el tudok rejteni, nem + dolog.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
lakatból: abus, trelock

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Köszi, bocs ha túl nagy lehett volna...
Hajtókar most még jól szuperál, ha gondot látok cserélek.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Ezt csak gyors megoldásként tettem fel, hogy néha kimegyek a közeli bevásárló központba és lezárom, mégse úgy legyen. De a bicaj egy újságos standdal szemben parkol ahol figyelnek rá. Te mit ajánlasz lakatnak?
Egyébként ha nem lett volna akció 100e körül lett volna.

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 posts

Shimano SHM-021 cipõ + PDM-505 pedál

-Trek3900 pikcsär vuz hir-

Bár mindenki szíve joga szerint fejleszt, szerintem indokolt lenne egy 69.000- HUF értékû, TES*O-bringánál egy léptékkel magasabb rendû kerékpárhoz elsõként egy jó minõségû lezáró-alkalmatosságot keríteni, mert ez a svájcibicskával szeletelhetõ spirálzár max. egy Kovi filmben alkalmazható S/M célokra. (Ha már a képre került.)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kisebbre vettem a kepet. Jo az a Trek 3900 amugy, csak a balos hajtokarra oda kell figyelni, mert szeret lelazulni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
esetleg nagyobb képet nem tudnál ide tenni?

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Ha már bicajozol ezerrel,akkor egy részletesebb specifikációval megörvendeztethetted volna a fórumtársaid.
A képeknek is tudunk nagyon örülni...
;-)

Shimano SHM-021 cipõ + PDM-505 pedál

http://img240.images...p1080294xu0.jpg

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Volt 20-at mozgó, de egy olyan vázban, ami hátul is 20-at mozgott. ;)
Na mindegy, tényleg csak kérdés volt. Amúgy is hülye vagyok a témához.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Nem akadtam sehova. Kérdés volt. Még soha nem volt 14-et mozgó telóm, azért.

de többet mozgó volt ha jól emléxem :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

mért ne lehetne ?
mért vagytok ezen így fennakadva....városban nekem is mindig 14-en van a talas

Nem akadtam sehova. Kérdés volt. Még soha nem volt 14-et mozgó telóm, azért.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Olee!

Igen, jól értelmezted. Megmondom õszintén eddig Én teljesen meg vagyok elégedve a 140 elõl, 100 hátul kombinációval.. városban és terepen egyaránt. Hegyen felfelé persze nem :) Ehhez hozzátartozik ,hogy nem vagyok tapasztalt róka a bringázásban...tehát van mit még csiszolnom a tudásomon és a tapasztalatszerzésen.

Koca!
Van másik :))) Egy Giant Iguana Disc. Csak az ember már hozzászokott a jóhoz (Trance).
http://pix.bikemag.h...201346&cat=2950

A Talast pedig 100-120-140 re tudod állítani egy apró mozdulattal.

Üdv.
Grande

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
én is igy értettem, de gondolom nincs más városi rohangálósa, meg különben is most állt neki össze hagy használja egészséggel :D

ilyenem lenne lehet h vele is aludnék :D /elejét én lecsapnám 100 körülre vagy nemtom pontosan mennyire lehet lehuzni ezt a talast.../

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Szép lett Grande!

Jól értelmeztem, hogy az eleje 14, a hátulja meg 10 centit mozog? Ráadásul ez a városi setupod. Tényleg lehet így biciklizni?

mért ne lehetne ?
mért vagytok ezen így fennakadva....városban nekem is mindig 14-en van a talas
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szép lett Grande!

Jól értelmeztem, hogy az eleje 14, a hátulja meg 10 centit mozog? Ráadásul ez a városi setupod. Tényleg lehet így biciklizni?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Daviat!

Nekem is majd két hónapig állt a váz, mire megjött minden egyéb alkatrész. Az összeszerelés után pedig még egy hónap várakozás volt a Talasra (addig a Rebám volt). Szóval csak türelem, utánna úgyis mosolyogva fogsz bringázni :)

Üdv.
Grande

DeviatE

DeviatE

vendég

• fórumtag
  • 52 posts

Egy kis update a rendszeren. A Fox Talas megérdemelten cserélt az RS Rebával :) Specko nyeregcsõ és 2007-es XTR tárcsák után kajtatok - ha lenne, mert azokat még cserélném idén... :lick:

http://pix.bikemag.h...201326&cat=2950
http://pix.bikemag.h...201328&cat=2950
http://pix.bikemag.h...201327&cat=2950
http://pix.bikemag.h...201329&cat=2950

Üdv:
Grande

nagyon szép, nagyon jó. :love1: kicsit fáj a szívem, mert itt van egy ugyanilyen váz az asztal alatt, de még nincsenek meg hozzá a cuccaim. pedig már csapatnám én is..