Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19039 replies to this topic

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Gratula Tam az XTC-hez! Megjött a kedvem egy XTC vázas bringához.. ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tam: szekszi lett :) fehér nyeregcsövet bele!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Delma: a tied meg alkatrészlista alapján nehezebbnek tûnt, de valszeg csak én vagyok béna :)

én a munkahelyemen lemértem. ott tized pontosságig írta ki a mérleg. különmben deore és xt között nincs számottevõ súlykölömbség. nemtom ha bármit kiveszek és cserélnék ésegy minõségi szintbe hoznék akkoris max 80 grammot nyernék darabonként. egyedül a nyergcsõ a gáz az 307 gramm. de jó ez a súly nekem ahogy van. több ne legyen....

- nincs elsõváltóm, váltókar sincs fenn. ez igy kb 400 gramm spórolás

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Szépek a bringák! Jó látni, hogy így idény vége felé is születnek még szépségek:)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,702 posts
Tam: frenki, de a teló színe nekem is túl durva :)
a súlyát azért jó, hogy írtad, mert legalább nem keseredek el, hogy az enyém olyan nehéz. de viccen kívül. mivel a másik bringám csak picit nehezebb, ezért tudom, hogy ez már egy igazán jól kezelhetõ súly, könnyebbel meg még nem is mentem ;)
mikor megemelem a montit, hogy berakjam a helyére (13 kiló körül lehet), mindig szörnyülködök...
namajd jövõre faragok abból is.
ha már optika, akkor én se szeretem, ha világít a fékfelület a felnin, egy tárcsás gépben.

Delma: a tied meg alkatrészlista alapján nehezebbnek tûnt, de valszeg csak én vagyok béna :)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
nemtom én Würth meg Agipot használok nagy különmbséget nemlátok....
a würth abból jó hogy folyékony kúszózsír (olaj-zsír keverék) flakonos spry változat. ezt szoktam vinni túrázni. de az elõ mosásnál vizzé válik:):)

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Én is a legfinomabb mûszerolajakat ajánlom. Gyakran kell kenni, mert könnyen kipereg, de kevésbé gyûjti a koszt.
Egyszer vettem méreg drága Rohloff olajat, de azt csak az egysebihez használom. Ott jó mert kevesebb koszt kap illetve jobban bírja az esõt, ill, nem kell pár naponta kenni.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
Castrol MS3 Supergrease

Lítium-szappan bázisú, molibdén-diszulfid tartalmú kenõzsír, amely magas felületi terhelés esetén is biztos védelmet nyújt a kopással szemben. Jól felveszi a rezgés- és ütésszerû terheléseket is.

Jóváhagyások és minõsítések

NLGI 2, Cseppenéspont: 188°C

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
ragad, meg kurva nehéz lemosni.ha nagyon finomkodni akarsz akkor sztem varrógépolaj

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

pedáááálll:hajtépõ smile:

van fémem is kb 20 km-tert használtam. felraktam és olyan hangja volt hogy én téptem a hajam:):) akkro visszarkatam a müanyagot és bírja:) de szeretnék valami komolyabbat majd jövõre...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
ööö tudom hogy ez nem a láncos topik..de itt az aranyozott láncról eszembe jutott..... hétvégén voltam egy túrán és ott az eggyik 'srác'-al szóbajött a láncolaj. õ azt mondta hogy olyan cuccost használ amit a motorok kenésénél használnak. valami Castrol gyártmány. alapesetben fehér és ha már kenni kell akkor elmegy a színe. a csákó azt mondja hogy 2 hétig nem kell hozzányúlnia esõben-sárban sem....

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
pedáááálll:hajtépõ smile:

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
szemem féme

Váz: Dema Auron 07' 19.5" AL7005SL 1830 gr
Teló: Marzocchi Mz Comp 05' 100mm
Kormány csapágy: Ritchey Pro Press Fit félintegrált
Kormány: Truvativ XR
Kormányfej: Truvativ Team 3D 100mm
Nyeregcsõ: Truvativ XR 31.6
Nyereg: WTB Shadow V-Race Pro
Fékkar: Avid SD 7
Fék: Bike + Tribal V
Hajtómû: Shimano Alivio (FC-M410)
Hajtómûcsapágy: volt már minden féle:)
Pedál: Noname müanyag
Váltó hátsó: Shimano Acera
Váltókar: Sram SX5 grip
Lánc: Sram PC 48
Fogsor: Sram PG580
Agyak: Shimano Deore (FH-M530)
Felni elsõ: Mach1 MX
Felni Hátsó: WTB Dual duty XC
Külsõk: Kenda slick,Rubena terep

12.6 kg

képet találtok lentebb de még a régi elsõkerékkel

folyamtosan cserélek ahogy tudok jobbra, asszem látni hogy még pár dolog vissza van:) én igyis büszke vagyok rá sokat melóztam érte. Delma (L)
ha valamit kihagytam volna és érdekel kérdezz bátran:)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,070 posts

hû há::D szép vas..szeritnem elsõszámú bringának is bõven megfelelõ

áááá, nem. komolytalan. én a boltig sem mennék vele... legfeljebb sötétben. :D :D :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
hû há::D szép vas..szeritnem elsõszámú bringának is bõven megfelelõ

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,070 posts
tamaska utállak. ...és az enyém akkor is szebb. :D :D

majd tegyél rá XT hajtómûvet és váltókarokat. csak hogy megnyugodjon a kis sznob lelkem. :D

grat, jó lett! ;)
... és jól áll benne ez a teló.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
grat hozzá, szép lett! a zöld teló nagyon ütõs szerintem:spoko:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez a kerek v-fekes. van belole fekete is, de azon nagyon latszik az ezust oldalfal. igy legalabb full ezust. CrossRide-t akartam, de az nem volt.

fekete telo? nema... ugy tok uncsi lett volna. a zold legalabb feldobja az osszkepet :D

neheznek nem mondanam, igaz nem is versenybringa sulyban van. a kerekszett eleg kavics pl [1900g a par] meg az LX cuccok se pehelysulyuak, karbon szinte nincs is rajta... Viszont ez a kettes szamu bringa. Igazabol olcson kellett valami kompromisszumos megoldast osszerakni. Csak olyan alkatresz van rajta ami megut egy bizonyos minosegi szintet. A suly masodlagos szempont volt.

Majd tavasszal jon a Yeti, ami elol hatul 14centi rugouttal fog kb ugyanennyi sulyra kijonni. Es az a nem mindegy :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Ez komoly?

thez

thez

maximus

• fórumtag