Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:43
Posted 2007. December 23. - 00:38

azt simán kalapáccsal. de tegyél rá egy fakockát és úgy üsd akkor nem keletkeznek rajta nyomok
Posted 2007. December 23. - 00:35

Posted 2007. December 23. - 00:29

én ékes tengellyel ütöttem be, de az nem jó.csavar bele, csillag tetejére anya, aztán úgy kell ütni.középre hat az erõ.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. December 23. - 00:17

És hogy tudom ráütni azta kormánycsapág bizbaszát ugy hogy ne menjen tönkre?
mire gondolsz?
csillaganyát vagy a kormánycspágy csészét szeretnéd beütni?
amúgy mind2 kalapács, a csillaganyához van spéci szerszám de ha jol forgatod a kalapácsot akkor azse kell
Posted 2007. December 22. - 22:52

azért a merev nem ugyanaz
meg duplaváll erõsebb, nem kell parázni mikor reped a váll
kanyarodni meg mért ne lehetne duplavállal?
nem kell mindent a szar drop offokhoz hasonlitani!a deneb meg szeritnem jó, a fékek ne zavarjanak, nekem is mx2 lessz a 66on:D:D
és hogy ne legyen off:
amig nincs meg az uj villa:Manitou Magnum
Ki tuggya mikor a teló?

És hogy tudom ráütni azta kormánycsapág bizbaszát ugy hogy ne menjen tönkre?
Posted 2007. December 22. - 21:58

Van amikorl tovább kell fordítani a kormányt.
Amúgy nem hiszem hogy mondjuk egy 66 olyan sûrûn elreccsenne, de még egy ebbe a gépbe való Domain sem. És valószínû hogy a Nixonnal sem lesz gond, nem olyan gyenge az.
Ez egy AM/FR bringa, dh villa nem kell bele. Az megint egy dolog hogy van aki ilyennel dhzik...
Amúgy nem hiszem hogy mondjuk egy 66 olyan sûrûn elreccsenne, de még egy ebbe a gépbe való Domain sem. És valószínû hogy a Nixonnal sem lesz gond, nem olyan gyenge az.
Ez egy AM/FR bringa, dh villa nem kell bele. Az megint egy dolog hogy van aki ilyennel dhzik...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2007. December 22. - 21:36

csak gondold végig;)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. December 22. - 21:15

azért a merev nem ugyanaz
Posted 2007. December 22. - 21:07

Persze egy csomó UMF hardy-t is látni boxxerrel, mégsem az illik bele. Ahogy ebbe sem. Szimplaváll aztán hadd szóljon. Még kanyarodni is lehet vele így 
Amúgy nem rossz gép, még ha vannak is hiányosságai
Dehát szép sorban

Amúgy nem rossz gép, még ha vannak is hiányosságai

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2007. December 22. - 20:41

pedig a deneb szvsz fekete cuccokkal néz ki jól
bár én egyébként is fekete szín párti vok inkább, meg pl a saját bicóm színkombinációja jön be a kék fekete:D igaz a fehér elsõkerék kilóg a képbõl.
egyébként denebbõl is lehet elég ütõs kinézetû bringát csinálni mégha a váz nem is a legszebb, rengeteg denebet láttam dropoff triple telóval boxxerrel sõt még 888al is. sztem ezek vhogy jobban állnak bele mint a nixon
de amúgy nem rossz váz a deneb sõt elég jól is mozog sztem de én pont a kinézete miatt nem akartam ilyet venni, inkább gyûjtöttem tovább a bighit sportra ami azért mégis speckó, jól néz ki, erõs meg minden
bár én egyébként is fekete szín párti vok inkább, meg pl a saját bicóm színkombinációja jön be a kék fekete:D igaz a fehér elsõkerék kilóg a képbõl.
egyébként denebbõl is lehet elég ütõs kinézetû bringát csinálni mégha a váz nem is a legszebb, rengeteg denebet láttam dropoff triple telóval boxxerrel sõt még 888al is. sztem ezek vhogy jobban állnak bele mint a nixon
de amúgy nem rossz váz a deneb sõt elég jól is mozog sztem de én pont a kinézete miatt nem akartam ilyet venni, inkább gyûjtöttem tovább a bighit sportra ami azért mégis speckó, jól néz ki, erõs meg minden
Posted 2007. December 22. - 19:58

Még nem sokat mentem vele, de a tag az már most tetszik! Fõleg a rugó színe!
Nixon szerintem se kicsi bele, de egy kicsit még nagyobb lesz(kb 1 centit), jobb fékre pedig egyelõre nem telik.. Ja én se szerettem ezt a vázat, de most, hogy az enyém egybõl jobban tetszik:) Fekete mtx-szel sztem nagyon uncsi lenne.

Posted 2007. December 22. - 16:49

,kösz!
rmx a hardy is szép! De mire is akarod használni? Merevfarú fr?
most még eléggé szedettvedett a setup de januártól street-re lez berendezve a gép.
Posted 2007. December 22. - 16:12

Posted 2007. December 22. - 15:55

Posted 2007. December 22. - 15:54

szépes, egyben van a gép:) (annak ellenére h sose szerettem igazán ezt a vázat(kinézetre)..
ami feltûnt, az a fékek, de ha megfog akkor nem szoltam:)
A váz rugóútjából kiindulva meg pont jó bele a nixon:P (kár h nem átütõs)
ami feltûnt, az a fékek, de ha megfog akkor nem szoltam:)
A váz rugóútjából kiindulva meg pont jó bele a nixon:P (kár h nem átütõs)
Posted 2007. December 22. - 15:39

háát bocsi de nekem nem az esetem a lényeg h neked tetszen
nekem a színvilága nem jön igazán be ez az mtx jobban néz ki feketébe
tag milyen?
amúgy sztem a teló kicsi bele , egy dropoff triple, 888 pl jól állna neki vagy 66, travis, domain etc
a fékeket meg ne cseréld le ha jól fognak
amúgy használd egészséggel
nekem a színvilága nem jön igazán be ez az mtx jobban néz ki feketébe
tag milyen?
amúgy sztem a teló kicsi bele , egy dropoff triple, 888 pl jól állna neki vagy 66, travis, domain etc
a fékeket meg ne cseréld le ha jól fognak
amúgy használd egészséggel
Posted 2007. December 22. - 15:37

Posted 2007. December 22. - 15:16

Posted 2007. December 22. - 15:03

Posted 2007. December 22. - 14:32