Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ez ugy mûködik, hogy aki közelebb van a "tûzhö" annak több bicaja van :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

minek kell annyi bicó? kell egy nagybicó és egy mindenes kisbicó és kész..

minek 2? ;)
Tudod, itt nem csak ugrálnak az emberek:)
mindenre 1. ha van rá mód.

Sala: csitt :D

Hiába, van aki bélyeget gyûjt :D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
minek kell annyi bicó? kell egy nagybicó és egy mindenes kisbicó és kész..

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

öröm ezt hallani, pár éven belül úgyis el lesznek hajítva ezek a gépek, és majd jut errefelé is belõllük, így a csóró ifjuság hozzá tud majd jutni régi, de jó gépekhez

Az én Cube Sting vázamhoz már bárki halandó hozzájuthatna, ha felhívna. Karcmentes, és olcsó. Alig futott, de már készülök a másik projectre:)...amiért mindenki hülyének néz:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
azabaaaj hogy ha nem csak egy van, már nehéz osztódni.. többet teljesen kihasználni teljesen kifejezetten nehéz :)

szóval egy van ami viszonylag "sokat" gurul személyhez képest, a többi fõként pihen a gyûjteményben :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát amíg az embernek van egy gépe amin teker is, addig nem baj, ha van neki 10 másik dísznek, sztem. Nekem is ha sok pénzem lesz, össze lesz rakva egy ultrakönnyû SS nagykerekû, fõleg dísznek...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

én sem csinálok titkot abból, hogy nagyrészt disznek van a cube :)

rob egy világ tört össze bennem... én mindig ugy éltem, hogy amim van aszt arra kell használni amire kitalátlták. Amikor még motoroztam és egy túra gépem volt, akkor 1300km lehajtottam egy darabban. Amikor sport gépenm volt, akor a hungaroringtöl an hockenheimi ringig mindenhol ott voltam.

Amit tanultam a dologból, hogy aki lasan jár továb él. Miután összeb@astam magam a motorral és kikerültem a tolókocsiból tekerni keztem. Remélem meg sokáig, de diszekre pénzem nincs.

Sorry for off.

vicsorka

vicsorka

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

Ma benéztem a közeli bringa boltba (Bécsben) és hát... a legolcsóbb bringa 300 euro (összesen talán 1 vagy 2 fajta), zömmel specialized és trek bringák vannak. Az átlagár, az kb. 2000 euró, de a 3-4-5 ezer eurós bicóbol is van rengeteg, illetve a 6-7 ezer eurós országutikról nem is beszélek. Vannak zipp kerekek, idõfutam gépek, karbon szir szarok. Meg olyan specialized ss gépek, hogy majdnem lepetéztem, még a lánc is színre van fújva (680 euro).

Itthon ilyen gépeket max fotón láttam, itt meg raktáron állnak a milliós kecskék. Viszont az utcára kirakva a bolt elé csak az 1-2 ezer urós gépek vannak :)

Meg ugyanakkor az utcán kizárólag 20 éves libakergetõkkel nyomja mindenki :)

öröm ezt hallani, pár éven belül úgyis el lesznek hajítva ezek a gépek, és majd jut errefelé is belõllük, így a csóró ifjuság hozzá tud majd jutni régi, de jó gépekhez

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás

Mindenesetre egy csudaszép dísz :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Azért láttam itt is (bikemag) "anyagokat", méhozá olyanokat is, ami a "nyugati" fizetéshez is erös volna. Remélem kifogja tudni használni, de ez soknak nem lényeg.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Jaja, ezt csak azért nyomtam ebbe a topikba, hogy itt ki milyen bringával nyomul, mint érdekességet, de mint mondtam az avarage utcai bringa park az nagyon lestrapált, mintha devecseren járnál :)

Azért láttam itt is (bikemag) "anyagokat", méhozá olyanokat is, ami a "nyugati" fizetéshez is erös volna. Remélem kifogja tudni használni, de ez soknak nem lényeg.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Ne aggodj, itt Strasbourgban detto ez a helyzet, mindenki roncs bringákal jár (itt a bringa lopás nemzeti sport ugye...) viszont bringa boltban ott log a falon egy 5500€ GT bringa (G-boxx, FOX40RC2, Hope fékek, Sun Ringle kerekek stb...)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

majd ha az itteni fizetés is annyi lesz, mint ott, akkor szólj, és mutogatunk boltokat ilyeneket ;)

on.

Jaja, ezt csak azért nyomtam ebbe a topikba, hogy itt ki milyen bringával nyomul, mint érdekességet, de mint mondtam az avarage utcai bringa park az nagyon lestrapált, mintha devecseren járnál :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Ma benéztem a közeli bringa boltba (Bécsben) és hát... a legolcsóbb bringa 300 euro (összesen talán 1 vagy 2 fajta), zömmel specialized és trek bringák vannak. Az átlagár, az kb. 2000 euró, de a 3-4-5 ezer eurós bicóbol is van rengeteg, illetve a 6-7 ezer eurós országutikról nem is beszélek. Vannak zipp kerekek, idõfutam gépek, karbon szir szarok. Meg olyan specialized ss gépek, hogy majdnem lepetéztem, még a lánc is színre van fújva (680 euro).

Itthon ilyen gépeket max fotón láttam, itt meg raktáron állnak a milliós kecskék. Viszont az utcára kirakva a bolt elé csak az 1-2 ezer urós gépek vannak :)

majd ha az itteni fizetés is annyi lesz, mint ott, akkor szólj, és mutogatunk boltokat ilyeneket ;)

on.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
azért kinn jobban is keresnek az emberek, ezt ne felejtsük el!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
a 16"os váz nem nagy. 185 vagyok.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
az a pedál életveszélyes!!nekem is volt olyanom meg is bántam érte azt az ezrest...

egyre jobban tetszenek ezek a fehér dirt gépek.hmm széép!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
szép a bicaj!
nem túl nagy a 16"-os váz? vagy 190 cm fölött vagy?:D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
"Ninja DH" :D ~1.6 kg
amúgy a bighit vázat megtartom, sõt nyáron amikor megyek haza át is rakom dh-ra.