Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2007. december 26. - 22:34
Most SIS SP41-bowdenje van. Nem tudtam az árakat, de akkor lecserélem komplett olyanra, ha jó áron van.
Ja a brigám paraméterei, ha a képrõl egyes részletek nem derültek ki:
váz: Scott 7005T6 g-zero fx pro
teleszkóp: RockShox SID DualAir Long Travel
tag: RockShox SID AIR(45mm úttal)
agyak: Ritchey Zero System
felni: SUN HillRod
belsõ+szalag: Schwalbe
külsõk: Schwalbe Silento I puncture protection
V fékek: elsõ: XTR hátsó: XT
fékváltókarok: XT rapidfire
bowdenek: SIS SP41
hajtómû: XT négyszögtengelyes
hátsó váltó: XTR
elsõ váltó: XT
fogaskerekek: XT
pedál: Scott SPD
lánc: 7701
kormány Scott HOTROD 145g egyenes
stucni: KORE lite systems
csapágy: Cane Creek
markolat: Scott
nyereg: Selle TransAM
nyeregcsõ: Kore lite systems
Írta 2007. december 26. - 22:31
én is megajándékoztam magam egy sram váltással (deore-t cseréltem x7-re) szóval most x7 elöl,hátul a régi x5 gripko karokkal.
OFF:
néztem a nagyított képeket is, jó hogy nem vettem meg az x9-et azért a minimális súlyklömbségért, és az "X0 sport lineage" mondatért.
szó ami szó a shimanohoz képest érezhetõen a sram sokkal puhábban,lágyabban vált. (embere válogatja hogy melyik szimpibb.) eddig kb 60 km-tert mentem az új rendszerrel de nagyon cool
/OFF:
látom a hátsó váltót a hozzá kapott papír alapján kötötted be:D
a bringád igy ahogy van nagyon tetszik (számomra tökéletes) egyedül tárcsákat cserélnék más mintájura, de cl-ban nincs nagy választék. meg talán a hope színes cuccai, és nokon bowdenezés
Írta 2007. december 26. - 22:30
"nehogy már a nyúl vigye a puskát"
habár én könnyen beszélek nekem eleve nincs asszony aki beleugathatna
Írta 2007. december 26. - 22:27
A sram nekem új, de egyenlõre sokkal szimpatikusabb a váltás karaktere, mint a shimanoé volt. Persze hegyen még nem voltam vele, szóval majd az idõ eldönti, hogy jól tettem e a cserét.
A formula fék egyenlõre nincs bekopva, szóval nem tudok nyilatkozni.
Ha a zasszony megtudja mennyit szúrtam el megint bicajra, akkor nekem nem lesz jó
Írta 2007. december 26. - 22:25
CJ, a tied is király, bár egy rendes tfék elférne - a kanócot pedig vezesd el rendesen, ez így nemcsak ocsmány, hanem balesetveszélyes is.
Írta 2007. december 26. - 22:19
Írta 2007. december 26. - 22:15
amugy grat :clap: ez eddig is nagyon zsir gép volt de most meg pláne
érdekelne engem hogy hogy mükszik a formula fék ! én is ilyenre tervezem cserélni vmelyik hidrás fékemet...
Írta 2007. december 26. - 22:14
a reba különösen jól néz ki
azé nagy nehezen át bírnék szokni a rapidf-ról, ezekért
mondjuk, errefelé még mindenki rajtam röhög a lehézagolt 8as agyak, szétberhelt kazetták miatt--3x7 el járok
Írta 2007. december 26. - 22:13
Csak a Sramokat dobálnám le nagyongyorsan
Dehát ugye kinek a pap...
Írta 2007. december 26. - 22:08
cserélõdött:
agyak - LX -> 08' XT
fékek - LX -> formula ORO K18
váltókarok - LX dc -> sram X.9 trigger
hátsó váltó - XT -> sram X.9
+ a Reba kapott egy egyedi fényezést/matricázást és egy enduro szimmering készletet.

több és nagyobb képet raktam fel IDE
csak a feleségem meg ne tudja:)
Írta 2007. december 26. - 22:07
olcsó és jó is, zsirzott bélés, full teflon, köszörült bovdennel.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. december 26. - 22:03
Írta 2007. december 26. - 21:42
csirke:teljesen kúl, most-29 év- sincs jobb bringám :-)
Írta 2007. december 26. - 21:23
Kérdés:
A bowdenek elég nehezen siklanak (fék). Mit javasoltok? Bowdenház csere valami Jagra teflonos fajtából, vagy komplett csere. Meglátásom szerint a bowden jó állapotban van, de lehet arról is hiányzik esetleg a teflonos cucc.
Sajna itt frekventáltan jelentkezik, mivel végig házban fut a hátsóhoz a fék bowden. Mondjuk elöl is vaczak.
Na jó nem akarok többet off lenni, csak ezt az egyet kérdeztem.
1. Elméletem szerint
2. Én nem keverném a madzagost az olajossal, zavaró két túlságosan eltérõ fékérzésû fék a bringán. Anno a PXen volt CPSem és HS33-as szettem fenn, de jobb egyfélét felrakni.
Írta 2007. december 26. - 21:19
Írta 2007. december 26. - 21:16
Jó tárcsásan is, csak mondjuk minimum egy BB5-BB7 kéne rá. Vagy valami olajos.
Írta 2007. december 26. - 21:14
Írta 2007. december 26. - 21:12
Nekem úgy tûnik, mintha a stucniban lévõ csavarok el lennének rozsdásodva! Vigyázz, hogy bele ne rohadjon!
Már szétkaptam a kore stucniból a csavarokat és nem a csavar anyaga miatt rozsdás, csak valami ronggyal letörölhetõ volt rajta.
Kérdés:
A bowdenek elég nehezen siklanak (fék). Mit javasoltok? Bowdenház csere valami Jagra teflonos fajtából, vagy komplett csere. Meglátásom szerint a bowden jó állapotban van, de lehet arról is hiányzik esetleg a teflonos cucc.
Sajna itt frekventáltan jelentkezik, mivel végig házban fut a hátsóhoz a fék bowden. Mondjuk elöl is vaczak.
Na jó nem akarok többet off lenni, csak ezt az egyet kérdeztem.
Írta 2007. december 26. - 19:37
a hátsó bowden elég gány sõt szerintem kicsit hosszú is a kelleténél, de innen látom a rögzítõ szemet:P
meglepõdtem ezen a speed king-en hogy belefér a vázba...nekem max 2.2-t ajánlottak elõre-hátra de valószínû ez is belemenne mert nem olyan széles. lehet veszek én is egy garnitúrát
Írta 2007. december 26. - 17:22
nagyon szép :spoko:na ehunvane mai termís:
hogy örültem volna én anno, ha ennyi idõsen mint te most, csak fele ilyen jó biciklim lett volna....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére