Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19054 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Monsterhumster szakadjon rád valami!:D
Tényleg szép. Nekem slick-el is tetszik. Sok defekt és láncszakadásmentes pár ezer km-t! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

azt tudtam h vmi bikemagtól kapott bicó de nemtudtamh kötelezõ 8k-t letekerni és ha csak városi latyakbantekerés, akkor meg pazarlás ilyen bicóval
bikemag címoldalra meg kb havonta nézek ki
azt meg nem gondoltam h ilyen gyorsan elkopik a terepgumi. már kérdezni se szabad?

Városi latyakbantekerés, b+. Ez ütött.

Amúgy Rémhörin kívül ki milyen bringával nyomul?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

azt tudtam h vmi bikemagtól kapott bicó de nemtudtamh kötelezõ 8k-t letekerni és ha csak városi latyakbantekerés, akkor meg pazarlás ilyen bicóval
azt meg nem gondoltam h ilyen gyorsan elkopik a terepgumi. már kérdezni se szabad?

Szabad kérdezni, csak elötte nem ártana picit gondolkodni.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Hát, elõször is le kell légteleníteni, mivel kicsit puha a nyomáspont, amúgy hidegben jól fog, az az érdekes jelenség viszont elõjött, hogy a fékkart kb. teljesen be lehet húzni, majd elkezd keményedni. 2-3 húzás alatt.

Ezt úgy hívják, hogy levegõs fék :)

edit; fenébe, h fentrõl haladok lefelé az olvasással :P

Btw. milyen magas az a villa?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Az a magasító nem a vázba van beütve? És abba van benyomva az kcs. alsó csészéje?

Nem.

Jah én is gondoltam arra h. levegõs, de nem voltam benne biztos... Nah mind1, hétvégén megoldjuk gyorsan :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Rémhöri! Levegõs a fék fix! Akkor van ez a jelenség hogy 2-3 húzás után felkeményedik!

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Az a magasító nem a vázba van beütve? És abba van benyomva az kcs. alsó csészéje?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Pff. Hát tjah, az a headshock "becsúszója"... :x

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Hogy jött a Cannondale az alátét-dologhoz?

errõl a magasításról nekem mindig a cannondale jut eszembe (tudom hogy rugóstag, de akkoris)
Feltöltött kép

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hogy jött a Cannondale az alátét-dologhoz? Meg sztem eleve a legokosabb megoldás az alátét, jobb, mint esetleg túl magas merevvillát gyártani, annál meg végképp, hogy 60 mm-es telókhoz kalibrálják a vázakat... :x

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Hát, elõször is le kell légteleníteni, mivel kicsit puha a nyomáspont, amúgy hidegben jól fog, az az érdekes jelenség viszont elõjött, hogy a fékkart kb. teljesen be lehet húzni, majd elkezd keményedni. 2-3 húzás alatt. Mintha a pofákat szétfeszítettem volna, persze menetközben ilyet nem teszek :D Nemtom, ezt még kigondolom mitõl van :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,178 posts

Kisherceg
mit akarsz Te alátétezni?
nincs téve semmi a villanyakra a kormánycsapágy alá.
magának a villának a kialakításáról van szó...

Rémhörcsög[/B]]
Igen, az egy X-mission gyûrû, a váll és a k.csapágy csésze közé kell, magasítja a villát ugye, elég hasznos, mert így közel olyan, mintha teló lenne benne.

akkor most én nem értem? :)

Rémhörcsög[/B]]Meert a villa nem is merida

oksa. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Meert a villa nem is merida :) Hanem vmi Promittoménmi. Az eredeti gyártója, ha jól tudom. A nagy Workshop magazin elsõ belsõ oldalán van az eredeti :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
edit
nebassz, tényleg van valami alátét. akkor semmi

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,178 posts

Igen, az egy X-mission gyûrû, a váll és a k.csapágy csésze közé kell, magasítja a villát ugye, elég hasznos, mert így közel olyan, mintha teló lenne benne.

Jah, a szarv az enyém, kicsit kopott, de semmi baja és hogy meglegyen az összhang, ez is WCS :)

igazából azt nem értem, hogy ha ez egy merida váz, amibe egy merida villa kerül, akkor mért nem eleve olyan magasra tervezték/gyártották, hogy ne kelljen "alátétezni"?

ja és mégegy kérdés: az xt fékek hogy bírják a hideget?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Jah, a szarv az enyém, kicsit kopott, de semmi baja és hogy meglegyen az összhang, ez is WCS :)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

bazme 4500 márciusig...
az napi ötven

felhagy az alkohollal és a nõkkel, nameg kevesebbet tanul és fórumozik:D
országúton, ilyen gumikkal az 50km semmiség.meg majd gondolom beosztja magának... hétvégén ha megindul több mint egy százas is kijön és akkor van egy szabadnapja a héten:p

ha nem emlékszem rosszul, akkor a bikkmakkban volt valami félmondatos megjegyzés valamiféle "villamagasító" adapterrõl/toldatról. az miaz? a villanyakra kell valami, ami megemeli a kormánycsapágy alsó csészéjét?

és akkor elkap a Cannondale érzés:)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,178 posts

Nah én most ezzel nyomulok....

szép taliga. gondolom a szarv nem gyári kiegészítõ.. :)
ha nem emlékszem rosszul, akkor a bikkmakkban volt valami félmondatos megjegyzés valamiféle "villamagasító" adapterrõl/toldatról. az miaz? a villanyakra kell valami, ami megemeli a kormánycsapágy alsó csészéjét? vagy mirõl van szó? köszi elõre is. :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
kössz az adatot höri. és bocs a hibáért dave :o :mybad: