Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19039 replies to this topic

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,102 posts

Igen, az egy X-mission gyûrû, a váll és a k.csapágy csésze közé kell, magasítja a villát ugye, elég hasznos, mert így közel olyan, mintha teló lenne benne.

Jah, a szarv az enyém, kicsit kopott, de semmi baja és hogy meglegyen az összhang, ez is WCS :)

igazából azt nem értem, hogy ha ez egy merida váz, amibe egy merida villa kerül, akkor mért nem eleve olyan magasra tervezték/gyártották, hogy ne kelljen "alátétezni"?

ja és mégegy kérdés: az xt fékek hogy bírják a hideget?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Igen, az egy X-mission gyûrû, a váll és a k.csapágy csésze közé kell, magasítja a villát ugye, elég hasznos, mert így közel olyan, mintha teló lenne benne.

Jah, a szarv az enyém, kicsit kopott, de semmi baja és hogy meglegyen az összhang, ez is WCS :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

bazme 4500 márciusig...
az napi ötven

felhagy az alkohollal és a nõkkel, nameg kevesebbet tanul és fórumozik:D
országúton, ilyen gumikkal az 50km semmiség.meg majd gondolom beosztja magának... hétvégén ha megindul több mint egy százas is kijön és akkor van egy szabadnapja a héten:p

ha nem emlékszem rosszul, akkor a bikkmakkban volt valami félmondatos megjegyzés valamiféle "villamagasító" adapterrõl/toldatról. az miaz? a villanyakra kell valami, ami megemeli a kormánycsapágy alsó csészéjét?

és akkor elkap a Cannondale érzés:)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,102 posts

Nah én most ezzel nyomulok....

szép taliga. gondolom a szarv nem gyári kiegészítõ.. :)
ha nem emlékszem rosszul, akkor a bikkmakkban volt valami félmondatos megjegyzés valamiféle "villamagasító" adapterrõl/toldatról. az miaz? a villanyakra kell valami, ami megemeli a kormánycsapágy alsó csészéjét? vagy mirõl van szó? köszi elõre is. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
kössz az adatot höri. és bocs a hibáért dave :o :mybad:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
bazme 4500 márciusig...
az napi ötven

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Hörinek mind1:D-- bármelyikünk mehetne itt XTR-rel bõven lealázna akármelyikünket..

látod épp ezért. ha tényleg így megy akkor xtr-t neki:)
Ha lúd akkor legyen kövér alapon

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

szépgép:P a kerekek kiváltképp tetszenek:)
de ""csak"" egy xt? O_0
amikor meghirdették a racingot, nemnéztem utánna mert ahogy megláttam hogy 18-as azonnal x-eltem...
gondoltam valami full xtr verseny téma "1 milláért"

súlyra én is kiváncsi lennék

használdd épséggel:)

Hörinek mind1:D-- bármelyikünk mehetne itt XTR-rel bõven lealázna akármelyikünket..

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Na, irtam már, 9 kg. :):)

Amúgy nem gáz ám a merevvilla... Sokat tompít, rezeg, vagy hogyismondjam :D Igaz határon bringázva, de rajta tudtam maradni az edzõtársamon és õ speci epic-el ment ;) A 4000 meg... Nagyon gyorsan meglesz ;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Nah én most ezzel nyomulok :) Egyesek számára biztosan minimum emberiségellenes bûntettel egyenértékû a slick gumi ezen a bringán, de rossz hírem van: sárvédõt is kap :D Márciusban kerül majd rá elvileg a ducigumi.
1.
2.
3.
A képminõségért sry, telefonnal lõttem mikor hazaértem :)

Szar lehet neked, mûanyag bicóval.. piha...

Mindig járjon a fejedben: A második 4000, a második 4000ig kibírom. És lehetõleg Mátra elött jöjjön el :D
(Jó tudom nem olyan gáz, pláne xcre, de azért gondolom hogy a fincsi fox/rs xc telót nem fogod bánni :) )

Mellesleg ezzel is outsider vagyok (nem szembe megyek a trenddel csak le***om; mint a Citroen :D) hogy én biza rakok sárvédõt mikor indokolt. Üssetek! :D Van egy szép enduro sárvédõ sezettem, gyári scott. Ez is *** drága volt mint az uszony, de rengeteget megfog; én gyk tiszta maradok! Ez a géprõl ált nem mondható el sajna... (Az elõzõ hátsó srávédõm kicsit jobb volt, a többihez képpset azt a négyezer akármnyennyi t megéri, akármire felrakható, nem törik, nem esik le ha nem balfasz a user... sks x-blade amúgy)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
szépgép:P a kerekek kiváltképp tetszenek:)
de ""csak"" egy xt? O_0
amikor meghirdették a racingot, nemnéztem utánna mert ahogy megláttam hogy 18-as azonnal x-eltem...
gondoltam valami full xtr verseny téma "1 milláért"

súlyra én is kiváncsi lennék

használdd épséggel:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

ha muszály akkor muszály :)
már én is kezdem megunni h minden tekerésnél átázik a picsám de hát ez van. bezzeg tavaly mekkora zsir volt h nem volt rendes tél :)

szép a bicó höri. mennyi az összsúlya?

az egyik szó, amire allergiás vagyok, ha rosszul írják. tehát helyesen:

muszáj

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Igy pont 9 kg, digi halmérleggel mérve, lámpa nélkül. És azért van rajta slick mert márc. végéig heti 1-2 X megyek terepen, többit aszfalton. 3 hónap és 4500 km alatt nagyon fogynának a terepgumik, meg hát nem is olyan gyorsak :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ha csak friss v letaposott hóban, esetleg a szokott dh-s városban krúzolós tempóban tekernék, énse gondolkodtam volna sárvédõn..

de a reendes tekeréshez kell sajna:S

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Kell egy fél pillepalack a végekre, úgy lesz teljes a sárvédelem. :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

...de azért nem irígyellek a latyakban tekerésért

én csak a biciklit sajnálom :)
Matyi amúgy is menne, akármilyen bicajról legyen is szó

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

de azért nem irígyellek a latyakban tekerésért

ha muszály akkor muszály :)
már én is kezdem megunni h minden tekerésnél átázik a picsám de hát ez van. bezzeg tavaly mekkora zsir volt h nem volt rendes tél :)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Hörcsög,

nagyon szép a bicaj....de azért nem irígyellek a latyakban tekerésért

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

minek egy csúcs karbon bicóba slick gumi merevvilla meg sárvédõ? gondolom terepezésre lesz használva nem nyugdíjas trekkingelésre..

Ez nagyon sok mindent elmond...rólad...

Nem bántásképp, de kicsit ez olyan, mint amikor a három majom ül egymás mellett. Egyik a füleit takarja, egyik a szemeit, utóbbi a száját. Te csak az elsõ kettõt.

Rémhöri! Szép az a Merida! Várom, milyen lesz hosszútávon a tapasztalat egy ilyennel :)

/nekem is majdnem kész, már csak a fékcsövekbõl kell vágni. 2,5 hónapomba került, de késznek mondhatom :) /
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
daci, olvassál bikemag online címoldalt...

ez nem höri saját gépe, hanem a 8000 kmes tartóstesztet õ nyerte meg, és azt ezzel a géppel kell lenyomni. igen, karbon merevvillával egy jó részét, ha jól tudom.

és valószínûleg te is elfilóznál a sárvédõn meg a slick gumi jogosultságán, ha heti ~20 órát kellene tekerned, alapozós tempóban, fõleg nem terepen és ilyen mocsok idõben.