Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19047 hozzászólás a témában

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
:) az a fal pont ures :) csak egy ajtot hajtottam be :)) attetellel meg jatszom meg, koszi a linket, pedig neztem ott is :D csak elsiklottem felette :S

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

Hat ez az amin meg filozom... Az az igazsag, hogy hatul a 9 fog az nagyon huzos es adott is, ugyanis az agyra van integralva.. elol 32-vel az mar nagyon combos lenne... 22-vel igazabol eleg dinamikus, meg halados is, de nem tudom milyen lenne pl egy 28-as tanyerral elol... mivel csak az elso tanyerral tudok jatszani, igy azert nagyon sok valasztasom nincs :) ha valakinek lenne tapasztalata, azt szivesen meghallgatnam :)

Itt pl van 26os tányér

Amugy probáltam egy 44/18-as gépet (ami ugyan az mint neked a 22/9) nem volt zavaro, szerintem fontos hogy jol meg tudj vele indulni, nem tour de france-ra készülsz ezzel a gépel

De tényleg nagyon ütösen nézz ki...

(A fél nappalit odéb toltad a kép kedvéért? :D)
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hu ez a px nem gyengen jol nez ki :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Hat ez az amin meg filozom... Az az igazsag, hogy hatul a 9 fog az nagyon huzos es adott is, ugyanis az agyra van integralva.. elol 32-vel az mar nagyon combos lenne... 22-vel igazabol eleg dinamikus, meg halados is, de nem tudom milyen lenne pl egy 28-as tanyerral elol... mivel csak az elso tanyerral tudok jatszani, igy azert nagyon sok valasztasom nincs :) ha valakinek lenne tapasztalata, azt szivesen meghallgatnam :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem kevés az az áttétel?

amúgy tényleg nagyon szép

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
koszi :) ez a tipikus, "par honapig ehezem" effektus :) amugy az attetelekkel kapcsolatban, nekem 26"-on 16x32 volt az attetelem, itt meg 24"-on 9x22.. kb milyen szorzoval kell szamolni, hogy megkapjam a 26-on 2 egeszes atlagot?

tehat most 2.444 az arany, ez 26"-on mennyinek felelne meg? van erre valami kalkulator? :)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
ez a px nagyon ott van, nem az én világom, de gyönyörõ!!!

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
öhm... ez a polarx rendesen össze van rakva!!!szép! grat!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
upsz.
nájsz bájk.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nem csúnya...

Grat
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
ja igen.. nem tud valaki, valami szepen feketere eloxalt 22-es tanyerhoz tartozo rockring-et? nem talalok sehol... max cncztetni lehetne, csak ha lenne kesz, az gyorsabb lenne...

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
http://gallery.susin...ageViewsIndex=2

vegre kesz van az uj kedvenc :)

PolarX 2k8 Manual
WTB Dual Duty kerekek 24"
Bike+ DSP haso agy
Schwalbe TableTop 2.25 24"
Pike 426 @ 95mm
Lx fekek 180 elol, 160 hatul
Point lanc
Shimano Deore FC-M542 integralt kozepreszes hajtokar
B+ dirt kormany, dirt nyereg, platform pedal, nyeregcso, kormanycsapagy, stb...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
na a boxxert nem leírni ;) ha bejön a travis, akkor a boxi megy a wall of fame-re a szobámba, ha nem...
a travis eddig szép, jól mozog, kicsit magas, lehet picit kemény a rugó de hatalmasat fog a fék rajta, és nagyon merev - ez tetszik, terepen még nem volt, meglátjuk...
össztömeg most majd' 1300 g-os külsõkkel és kicsit nehéz belsõkkel 18,25. itthoni használatra 500 g a gumikról leugorhat, külföldön meg mindegy a tömeg :)

endroo: tudom, azért kell nagy gép, hogy nyugodtabb legyek ;)

köszi mindenkinek :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Andris: Nekem a Kona tetszett. Ez nekem nem tetszik... :/
lcs: Tetszik, fõleg a villa, meg szép színes.
A Genesis is szép, villát pedig mihamarabb kukázd.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
lcs végre kidobta az összecsukható felfújható boxxer oltárát, és vett egy rendes villát :)
azért megvárom mi a véleménye róla. mivel tpc-s, sok rosszat nem hiszem hogy tud majd mondani. max. nehezebb, mint a boxxer.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

nye:

szépséges!!!
súlya?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
lcs: megint szép lett a gép, de milyen villa az benne? nem kéne olyat venni amit teleszkópgyár csinál? :D + gyerek mellett nem déházunk mert nehéz a félárvák élete ;)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

nye:

Nagyon csinos a gép.
Az a villa pedig gyönyörû. Ez a fehér Travis csak oem-ként jött be vagy lehet valahol kapni, mert én csak feketét találtam?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

majdha ez megmurdel akkor vmi Reba szerûség.

150-et simmmán megért:D

annyit simán:)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

fõleg, hogy gyári bicó. a telót én cserélném, amúgy szép. ár/érték aránya meg tuti verhetetlen. grat hozzá!;)

majdha ez megmurdel akkor vmi Reba szerûség.

150-et simmmán megért:D