ahhoz képest h elöl kormányál milyen "rövidek" a bowdenházak, hátul a hátsó váltónál elég hosszúra sikerült
Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Posted 2008. June 01. - 19:07
ahhoz képest h elöl kormányál milyen "rövidek" a bowdenházak, hátul a hátsó váltónál elég hosszúra sikerült
Posted 2008. June 01. - 19:04
Posted 2008. June 01. - 14:02
most csereltem le a 165grammos flite TT-t, egy 135 grammos SLR-re, es rovid [fel ora] tekererszes utan arra a megallapitasra jutottam, hogy: KIRALY.
pedig a masikon is volt hogy 5+ orat csucsultem. szoval kibirhato., en speciel soha nem tennek fel 200grammos nyerget, bar ez lehet hogy az en hibam
a mostani az csak tesztpeldany, de majd nemsoka beruhazok egy ilyenre:
http://www.achat-de-...lr troy lee.bmp
Én 5-6 ot próbáltam, ebbõl4et sajátként; ez az a mi legtovább kényelmes; engem marhára nem zavar azaz 50gramm difi...
De minden fenék más
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. June 01. - 12:27
Posted 2008. June 01. - 04:59
pedig a masikon is volt hogy 5+ orat csucsultem. szoval kibirhato., en speciel soha nem tennek fel 200grammos nyerget, bar ez lehet hogy az en hibam
a mostani az csak tesztpeldany, de majd nemsoka beruhazok egy ilyenre:
http://www.achat-de-...lr troy lee.bmp
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. June 01. - 00:52
Nyergere kipróbáltam párat; a 160grammos kínzó izék mikor órákat ülök rajta felejtõsek (mert fullin többet ülünk ugye mint mereven), ez kétszászx gramm, töksivédõs, kényelmes fél napot is... és nem is (túl) drága
Nekem ugyanaz a nyereg kényelmesebb a fullyn, mint merev gépben, mertnem veri a seggemet a nyereg.
nem érzek meg minden követ, gyökeret. A hátsó rugóstag mozog helyettem.
Posted 2008. May 31. - 23:28
Azért kellenek ezek a nagy (amúgy ricsi vécées hogy gram mániások ne kapjanak szívrohamot) mert a 130as eleje és nem fix segge miatt meredek felfeléken emelgeti a kicsike az elejét... (hosszabb stucni meg lefele nem lenne jó)
Nyergere kipróbáltam párat; a 160grammos kínzó izék mikor órákat ülök rajta felejtõsek (mert fullin többet ülünk ugye mint mereven), ez kétszászx gramm, töksivédõs, kényelmes fél napot is... és nem is (túl) drága
Még nincs lánc, hétfõ-kedden kéne jönnie... remélem kap iksztéert, az meg mégjobban hogy kiba***tt jó lesz ha már ilyen *** drága...
Ha megérkezik a fékbowdenszett is akkor lövök is pár új képet amíg még tiszta
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. May 31. - 23:11
2008as frissítés
Gyönyörûû lett a masina egy vagon gratula hozzá!!:spoko:
De azok a kormányszarvak érdekesen néznek ki rajta.:chin:
Ha ez az én gépem lenne biztos nem tennék rá ilyeneket,de ez is csak egy vélemény.:wtf:
Posted 2008. May 30. - 22:03
kela: sokáig bent hordtam a nyeregtáskában, de az egész helyet elfoglalta. kb 3 hete hordom így, szerencsére nem kellett még. cserébe simán befér a maroktool, tiptop, mobil, leszedõ meg egy csomag zsepi. a belsõnek meg olyan mindegy...
rövidtávon nálam leszedõk zsebbe, belsõ ny.csõre, pumpa meg vázon..
Posted 2008. May 30. - 21:56
persze, legalább nem kell kerülgetnem:)
Majd priviben keress meg ha tervezel erre tekerést. Júni vége elõtt nem hiszem, h nagyon ráérek, de próba cseresznye:)
Posted 2008. May 30. - 21:52
Posted 2008. May 30. - 20:57
Van nekem 1 pár alig használt fekete explorerem. Igazából nem használom és remélem nem is fogom:)
Ha esetleg megint HHH-val próbálkozol, akkor gurulhatunk egyet és odaadom szivesen... Csak találjunk megfelelõ idõpontot:)
Posted 2008. May 30. - 20:53
tam: valahogy így álltam hozzá én is. nem akartam feleslegesen pénzt beleölni (csak zsebpénzbõl meg nyári munkákból épült szép lassan, kivéve a kerék, az karácsonyi ajándék, de abba is bele kellett adnom, meg a váz:)), de mégis egy jó és mégis pofás gépet akartam összerakni, ami nem hagy cserben a 60 kilóm alatt. majd egyszer lesz egy normális váz is talán...
assasin: majd küldök egy képet, amin ez a bringa meg csapattárs 20" orbea váz + 350es hátranyúlós thomson nyeregcsöves gépes van. na az az, ami kontraszt.
kela: sokáig bent hordtam a nyeregtáskában, de az egész helyet elfoglalta. kb 3 hete hordom így, szerencsére nem kellett még. cserébe simán befér a maroktool, tiptop, mobil, leszedõ meg egy csomag zsepi. a belsõnek meg olyan mindegy...
Posted 2008. May 30. - 20:52
az enyémre is sokan mondják, h kicsi, de én már megszoktam, majd a köv nagyobb lesz:)
Posted 2008. May 30. - 20:43
én ezért már megkaptam a magamét:DJól néz ki :spoko:
Milyen magas vagy? 16-os a váz? Olyan picinek tûnik, bár lehet, h csak a fények csalókák:)
látom Dave te is így rögzíted a pótbelsõt:D
Posted 2008. May 30. - 20:32
Posted 2008. May 30. - 20:20
Marint nem forgalmazunk, cserebe a CycleSurgery nyomja nagyon.
annyira nem jok mint amennyire ok azt hiszik. szerintem. amig a CS-nel dolgoztam, addig atment a kezemen par, es igazabol egyiktol se voltam annyira elszallva, hogy uuu meg aaa. Talan a limitalt szerias titan merevvaz. de attol se azert mert Marin, hanem mert titan
RAUH-Welt
B E G R I F F

Sign In
Create Account

Back to top