2008as frissítés
Gyönyörûû lett a masina egy vagon gratula hozzá!!:spoko:
De azok a kormányszarvak érdekesen néznek ki rajta.:chin:
Ha ez az én gépem lenne biztos nem tennék rá ilyeneket,de ez is csak egy vélemény.:wtf:
2008as frissítés
kela: sokáig bent hordtam a nyeregtáskában, de az egész helyet elfoglalta. kb 3 hete hordom így, szerencsére nem kellett még. cserébe simán befér a maroktool, tiptop, mobil, leszedõ meg egy csomag zsepi. a belsõnek meg olyan mindegy...
én ezért már megkaptam a magamét:DJól néz ki :spoko:
Milyen magas vagy? 16-os a váz? Olyan picinek tûnik, bár lehet, h csak a fények csalókák:)
RAUH-Welt
B E G R I F F

RAUH-Welt
B E G R I F F
Épp akartam mondani[/size] várd meg a jövõ évi wenson palettát!
várd meg a jövõ évi wenson palettát!haverom szerint olyan, mint egy páva. de sajnos amíg NN/RR-re nincs $$, addig kísérletezgetni nem akarok. 3 év alatt bevált az explorer, kitapasztaltam a gyengéit, szóval addig marad ez. nyereg lesz még csere, meg ilyen apróságok, hogy könnyebb belsõk, valami jóféle nyeregtáska, szivacsos markolat...
Andris: hát ja, sajnos nagyon alapszintû ez a váz a többi cucchoz képest, de már 5. éve bírja, most járt le a vázgari.majd talán jövõre egy merida hfs, pyxis vagy egy orbea. de ez még a jövõ zenéje, addig még sokat kell tekernem.
assasin: Tigrissel meg pár fórumtaggal már megbeszéltük jól, hogy nekem egy 17-es váz lenne az ideális, pl egy kona.
171 vagyok, relatíve rövid karok, rövid felsõtest, hosszú lábak. 16os a váz, a nyeregcsõ 400as, a jelzésig még 3.5 centi van. (350es csõ rövid) komfortosabb, mint egy komolyabb versenyváz, rövid, de pont emiatt lehet jól irányítani, kanyarodni vele, illeve úgymond lábból betenni a csikicsukikba. megszoktam, na.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
már csak egy rendes vázat kell venned!http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=114317
sok változás nincs, csak új bowdeneket kapott meg be lett állítva a vezérlõpult. majd egy bbb compdesign nyereg lesz rajta, ha ez eltörik (eléggé meg van repedve).
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu