en hulye most jovok ra milyen olcso. ha ezt hamarabb tudom, nem XTC-t veszek
mennyire olcsó?
btw marint forgalmaztok?

RAUH-Welt
B E G R I F F
Épp akartam mondani[/size] várd meg a jövõ évi wenson palettát!
várd meg a jövõ évi wenson palettát!haverom szerint olyan, mint egy páva. de sajnos amíg NN/RR-re nincs $$, addig kísérletezgetni nem akarok. 3 év alatt bevált az explorer, kitapasztaltam a gyengéit, szóval addig marad ez. nyereg lesz még csere, meg ilyen apróságok, hogy könnyebb belsõk, valami jóféle nyeregtáska, szivacsos markolat...
Andris: hát ja, sajnos nagyon alapszintû ez a váz a többi cucchoz képest, de már 5. éve bírja, most járt le a vázgari.majd talán jövõre egy merida hfs, pyxis vagy egy orbea. de ez még a jövõ zenéje, addig még sokat kell tekernem.
assasin: Tigrissel meg pár fórumtaggal már megbeszéltük jól, hogy nekem egy 17-es váz lenne az ideális, pl egy kona.
171 vagyok, relatíve rövid karok, rövid felsõtest, hosszú lábak. 16os a váz, a nyeregcsõ 400as, a jelzésig még 3.5 centi van. (350es csõ rövid) komfortosabb, mint egy komolyabb versenyváz, rövid, de pont emiatt lehet jól irányítani, kanyarodni vele, illeve úgymond lábból betenni a csikicsukikba. megszoktam, na.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
már csak egy rendes vázat kell venned!http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=114317
sok változás nincs, csak új bowdeneket kapott meg be lett állítva a vezérlõpult. majd egy bbb compdesign nyereg lesz rajta, ha ez eltörik (eléggé meg van repedve).
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
szép a speci, de váltókkal lenne az igazi. (3x9 rendszer)
szép a speci, de váltókkal lenne az igazi. (3x9 rendszer)
wenson uti is egybevan. jó gép.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Metamorfózis...
Kerekekre még gyûjtök.
Minõségileg, mozgásilag, mindenhogy agyonveri az ezelõtti manitoukat.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Öö, ja, HayesAvid stroker?
Ja, tárcsával, 160-as avid stroker (a trail vagy melyik).
Hát az én 68 kilómat nagy alakváltozás nélkül viselte, még mikor nagyobb sebességrõl satuztam akkor is. Kb. olyan merev mint egy Black, ami ugye jóval durvább felépítésben. Egy Terrás Foxhoz hasonlítva hajszálnyival rugalmasabb, de alig észrevehetõen. Rebával még nem tekertem hosszabb ideig
A sebesség mindent megold.