Ott van :clap:Pár változás:) nyereg, nyeregcsõ, szarvak
Ma voltam tekerni és csináltam én is pár fotót!
most csereltem le a 165grammos flite TT-t, egy 135 grammos SLR-re, es rovid [fel ora] tekererszes utan arra a megallapitasra jutottam, hogy: KIRALY.
pedig a masikon is volt hogy 5+ orat csucsultem. szoval kibirhato., en speciel soha nem tennek fel 200grammos nyerget, bar ez lehet hogy az en hibam
a mostani az csak tesztpeldany, de majd nemsoka beruhazok egy ilyenre:
http://www.achat-de-...lr troy lee.bmp
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nyergere kipróbáltam párat; a 160grammos kínzó izék mikor órákat ülök rajta felejtõsek (mert fullin többet ülünk ugye mint mereven), ez kétszászx gramm, töksivédõs, kényelmes fél napot is... és nem is (túl) drága
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
2008as frissítés
kela: sokáig bent hordtam a nyeregtáskában, de az egész helyet elfoglalta. kb 3 hete hordom így, szerencsére nem kellett még. cserébe simán befér a maroktool, tiptop, mobil, leszedõ meg egy csomag zsepi. a belsõnek meg olyan mindegy...
én ezért már megkaptam a magamét:DJól néz ki :spoko:
Milyen magas vagy? 16-os a váz? Olyan picinek tûnik, bár lehet, h csak a fények csalókák:)
RAUH-Welt
B E G R I F F