Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19047 replies to this topic

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A 699 font nem sok? :) Ha lesz akciósotok értesíts légyszíves.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
£699 RRP

Marint nem forgalmazunk, cserebe a CycleSurgery nyomja nagyon.

annyira nem jok mint amennyire ok azt hiszik. szerintem. amig a CS-nel dolgoztam, addig atment a kezemen par, es igazabol egyiktol se voltam annyira elszallva, hogy uuu meg aaa. Talan a limitalt szerias titan merevvaz. de attol se azert mert Marin, hanem mert titan :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
jah csak a sárga közepû gumi szúrja nekem is a szemem.
én is kiváncsi lennék h mennyire "olcso" ez a szép yeti váz :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,142 posts

en hulye most jovok ra milyen olcso. ha ezt hamarabb tudom, nem XTC-t veszek :D

mennyire olcsó?

btw marint forgalmaztok?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem egesz pofas. persze a narancssarga gumi nelkul megjobb lenne :) de latszik hogy hasznalhatosagra van epitve nem szepsegre. ezzel szemben megis jol nez ki. :spoko:

vazbol meg

Feltöltött kép

en hulye most jovok ra milyen olcso. ha ezt hamarabb tudom, nem XTC-t veszek :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

[/size] várd meg a jövõ évi wenson palettát! ;)

Épp akartam mondani :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

haverom szerint olyan, mint egy páva. de sajnos amíg NN/RR-re nincs $$, addig kísérletezgetni nem akarok. 3 év alatt bevált az explorer, kitapasztaltam a gyengéit, szóval addig marad ez. nyereg lesz még csere, meg ilyen apróságok, hogy könnyebb belsõk, valami jóféle nyeregtáska, szivacsos markolat...

Andris: hát ja, sajnos nagyon alapszintû ez a váz a többi cucchoz képest, de már 5. éve bírja, most járt le a vázgari.:) majd talán jövõre egy merida hfs, pyxis vagy egy orbea. de ez még a jövõ zenéje, addig még sokat kell tekernem. :)

assasin: Tigrissel meg pár fórumtaggal már megbeszéltük jól, hogy nekem egy 17-es váz lenne az ideális, pl egy kona. :D

171 vagyok, relatíve rövid karok, rövid felsõtest, hosszú lábak. 16os a váz, a nyeregcsõ 400as, a jelzésig még 3.5 centi van. (350es csõ rövid) komfortosabb, mint egy komolyabb versenyváz, rövid, de pont emiatt lehet jól irányítani, kanyarodni vele, illeve úgymond lábból betenni a csikicsukikba. megszoktam, na. :)

várd meg a jövõ évi wenson palettát! ;)
conti gumival nekem is bejött.
most maxxis flyweight (2.0, 560 gramm) van fenn, használom aszfalton is rengeteget és stabilabbnak éreztem, mint a speed kinget!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
haverom szerint olyan, mint egy páva. de sajnos amíg NN/RR-re nincs $$, addig kísérletezgetni nem akarok. 3 év alatt bevált az explorer, kitapasztaltam a gyengéit, szóval addig marad ez. nyereg lesz még csere, meg ilyen apróságok, hogy könnyebb belsõk, valami jóféle nyeregtáska, szivacsos markolat...

Andris: hát ja, sajnos nagyon alapszintû ez a váz a többi cucchoz képest, de már 5. éve bírja, most járt le a vázgari.:) majd talán jövõre egy merida hfs, pyxis vagy egy orbea. de ez még a jövõ zenéje, addig még sokat kell tekernem. :)

assasin: Tigrissel meg pár fórumtaggal már megbeszéltük jól, hogy nekem egy 17-es váz lenne az ideális, pl egy kona. :D

171 vagyok, relatíve rövid karok, rövid felsõtest, hosszú lábak. 16os a váz, a nyeregcsõ 400as, a jelzésig még 3.5 centi van. (350es csõ rövid) komfortosabb, mint egy komolyabb versenyváz, rövid, de pont emiatt lehet jól irányítani, kanyarodni vele, illeve úgymond lábból betenni a csikicsukikba. megszoktam, na. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=114317

sok változás nincs, csak új bowdeneket kapott meg be lett állítva a vezérlõpult. majd egy bbb compdesign nyereg lesz rajta, ha ez eltörik (eléggé meg van repedve).

már csak egy rendes vázat kell venned! ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Jól néz ki :spoko:
Milyen magas vagy? 16-os a váz? Olyan picinek tûnik, bár lehet, h csak a fények csalókák:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
http://kepfeltolto.h...t=img&id=114317

sok változás nincs, csak új bowdeneket kapott meg be lett állítva a vezérlõpult. majd egy bbb compdesign nyereg lesz rajta, ha ez eltörik (eléggé meg van repedve).

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

szép a speci, de váltókkal lenne az igazi. (3x9 rendszer)

Úgy már próbáltam, nem az én világom. Viszont van egy eladó X9. ;)
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

wenson uti is egybevan. jó gép.

nem....ez igy najsz

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a konamon nekem is forditva vannak a fekkarok. hulladek orszaguti fekek annyira sehogy nem fognak [az LX meg az XT tarcsa a viszonyitasi alap :D] hogy tulajdonkeppen nem veszem eszre melyikkel fekezek.

mivel angol piacra keszult gep, alapbol igy volt, es lusta voltam atkotni. mostmar marad is :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

wenson uti is egybevan. jó gép.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Igen, a motor miatt fordított a felállás. V marad, kerék (no meg fõleg az agyak) kérdése erõsen képlékeny.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,142 posts

Metamorfózis...

Kerekekre még gyûjtök.

penge lett. ;)

milyen kerekek lesznek? V-fékes marad vagy tárcsásítasz? miért vannak a fékek "fordítva" bekötve? motorozol?

Minõségileg, mozgásilag, mindenhogy agyonveri az ezelõtti manitoukat.

mondjuk ez nem egy nagy teljesítmény... :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Avid stroker? :)

Öö, ja, Hayes :D
Fárad vok, meg gyorsan akartam írni :)
Kövezzetek :D:D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Csak a Torához tudom viszonyítani. 85 körül vagyok menetkészen. Amaz merevebb volt, emez viszont mozog. :) Az absolute damping nagy okosság, 4-5 klikkel lehet teljesen felkeményíteni, a köztes állapotokban kvázi lockolt, de a nagyobb behatásokra megindul.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ja, tárcsával, 160-as avid stroker (a trail vagy melyik).
Hát az én 68 kilómat nagy alakváltozás nélkül viselte, még mikor nagyobb sebességrõl satuztam akkor is. Kb. olyan merev mint egy Black, ami ugye jóval durvább felépítésben. Egy Terrás Foxhoz hasonlítva hajszálnyival rugalmasabb, de alig észrevehetõen. Rebával még nem tekertem hosszabb ideig :)

Avid stroker? :)

A sebesség mindent megold.