Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19047 hozzászólás a témában

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Köszi srácok!
A bowdenek elöl sztem OK, hátul valóban hosszú jól mûködik szóval egyenlõre nem bántom.
Szarvak: picit viseltes állapotban cseréltem vagy két éve már nem emlékszem miért. A bal oldali le van dörzsölve rendesen (fotó után 5 percel at egyik biatorbágyi körforgalomban f@stán kicsúsztam, úgyhogy kapott a szarv pedál, alkar, comb :D)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Szép kis bicaj, nagyon tetszik. Szarvakat honnan szerezted?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
szép ez a piros kona zotyo ;)

ahhoz képest h elöl kormányál milyen "rövidek" a bowdenházak, hátul a hátsó váltónál elég hosszúra sikerült :)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

Pár változás:) nyereg, nyeregcsõ, szarvak

Ott van :clap:
Ma voltam tekerni és csináltam én is pár fotót!

Feltöltött kép

Feltöltött kép

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

most csereltem le a 165grammos flite TT-t, egy 135 grammos SLR-re, es rovid [fel ora] tekererszes utan arra a megallapitasra jutottam, hogy: KIRALY.

pedig a masikon is volt hogy 5+ orat csucsultem. szoval kibirhato., en speciel soha nem tennek fel 200grammos nyerget, bar ez lehet hogy az en hibam :)

a mostani az csak tesztpeldany, de majd nemsoka beruhazok egy ilyenre:

http://www.achat-de-...lr troy lee.bmp

Én 5-6 ot próbáltam, ebbõl4et sajátként; ez az a mi legtovább kényelmes; engem marhára nem zavar azaz 50gramm difi...

De minden fenék más ;)

Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
Pár változás:) nyereg, nyeregcsõ, szarvak
Tervben a teló cseréje,
r7 elit absolute, reba, esetleg valami magura, vagy talán valami használt fox, majd amennyi szándék lesz:)

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Valamint majd a váltás cserélõdik XT-re majd ahogy ez kopik.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
most csereltem le a 165grammos flite TT-t, egy 135 grammos SLR-re, es rovid [fel ora] tekererszes utan arra a megallapitasra jutottam, hogy: KIRALY.

pedig a masikon is volt hogy 5+ orat csucsultem. szoval kibirhato., en speciel soha nem tennek fel 200grammos nyerget, bar ez lehet hogy az en hibam :)

a mostani az csak tesztpeldany, de majd nemsoka beruhazok egy ilyenre:

http://www.achat-de-...lr troy lee.bmp
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Nyergere kipróbáltam párat; a 160grammos kínzó izék mikor órákat ülök rajta felejtõsek (mert fullin többet ülünk ugye mint mereven), ez kétszászx gramm, töksivédõs, kényelmes fél napot is... és nem is (túl) drága :)

Nekem ugyanaz a nyereg kényelmesebb a fullyn, mint merev gépben, mertnem veri a seggemet a nyereg.
nem érzek meg minden követ, gyökeret. A hátsó rugóstag mozog helyettem.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Köszi!

Azért kellenek ezek a nagy (amúgy ricsi vécées hogy gram mániások ne kapjanak szívrohamot) mert a 130as eleje és nem fix segge miatt meredek felfeléken emelgeti a kicsike az elejét... (hosszabb stucni meg lefele nem lenne jó)

Nyergere kipróbáltam párat; a 160grammos kínzó izék mikor órákat ülök rajta felejtõsek (mert fullin többet ülünk ugye mint mereven), ez kétszászx gramm, töksivédõs, kényelmes fél napot is... és nem is (túl) drága :)

Még nincs lánc, hétfõ-kedden kéne jönnie... remélem kap iksztéert, az meg mégjobban hogy kiba***tt jó lesz ha már ilyen *** drága...

Ha megérkezik a fékbowdenszett is akkor lövök is pár új képet amíg még tiszta :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.142 hozzászólás
tetszetõs.
kivéve a kormányszarvakat, a nyerget és a pedáladapterizét, de ugye kinek a papné kinek meg a pap. :)

van már láncod?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

2008as frissítés

Gyönyörûû lett a masina egy vagon gratula hozzá!!:spoko:
De azok a kormányszarvak érdekesen néznek ki rajta.:chin:
Ha ez az én gépem lenne biztos nem tennék rá ilyeneket,de ez is csak egy vélemény.:wtf:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
2008as frissítés:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Több: http://kep.tar.hu/mc.../50581192?o=0#2

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

kela: sokáig bent hordtam a nyeregtáskában, de az egész helyet elfoglalta. kb 3 hete hordom így, szerencsére nem kellett még. cserébe simán befér a maroktool, tiptop, mobil, leszedõ meg egy csomag zsepi. a belsõnek meg olyan mindegy...:D

rövidtávon nálam leszedõk zsebbe, belsõ ny.csõre, pumpa meg vázon..

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
ebbe ne menjünk bele, mert 1 sör nem sör;)
persze, legalább nem kell kerülgetnem:)
Majd priviben keress meg ha tervezel erre tekerést. Júni vége elõtt nem hiszem, h nagyon ráérek, de próba cseresznye:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha ingyen adod (vagy max 1-2 sörért), akkor elfogadom. :)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Dave!
Van nekem 1 pár alig használt fekete explorerem. Igazából nem használom és remélem nem is fogom:)
Ha esetleg megint HHH-val próbálkozol, akkor gurulhatunk egyet és odaadom szivesen... Csak találjunk megfelelõ idõpontot:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát ez van, explorert akartam mindenképp, aztán mcgywernek éppen ez volt olcsóba. nekem sem tetszik, de hát ez van, gurul és jó. :) (igazából így 500 kilcsi után kezd lekopni a sárga festék, szóval lassan fekete a közepe is:D)

tam: valahogy így álltam hozzá én is. nem akartam feleslegesen pénzt beleölni (csak zsebpénzbõl meg nyári munkákból épült szép lassan, kivéve a kerék, az karácsonyi ajándék, de abba is bele kellett adnom, meg a váz:)), de mégis egy jó és mégis pofás gépet akartam összerakni, ami nem hagy cserben a 60 kilóm alatt. majd egyszer lesz egy normális váz is talán...:) de azért köszi. :)

assasin: majd küldök egy képet, amin ez a bringa meg csapattárs 20" orbea váz + 350es hátranyúlós thomson nyeregcsöves gépes van. na az az, ami kontraszt. :D

kela: sokáig bent hordtam a nyeregtáskában, de az egész helyet elfoglalta. kb 3 hete hordom így, szerencsére nem kellett még. cserébe simán befér a maroktool, tiptop, mobil, leszedõ meg egy csomag zsepi. a belsõnek meg olyan mindegy...:D

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
egyébként nem úgy értettem, h kicsinek tûnik neked a váz a setup alapján, hanem, h kis méretûnek hat, szal értitek:)
az enyémre is sokan mondják, h kicsi, de én már megszoktam, majd a köv nagyobb lesz:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Jól néz ki :spoko:
Milyen magas vagy? 16-os a váz? Olyan picinek tûnik, bár lehet, h csak a fények csalókák:)

én ezért már megkaptam a magamét:D

látom Dave te is így rögzíted a pótbelsõt:D

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.142 hozzászólás
olcsó. valóban. :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"