Ez az aprós Lefty, igen. Eredetileg már korábban vettem volna némethonból Leftyt, de mindnek, amit kinéztem, úgy felszökött az ára, hogy végül hagytam, és ponty belefutottam ebbe, aztán sztem olcsón megúsztam az átalakítást.
Általában véve elégedett vagyok, a katarzis elmaradt, de valszeg azért, mert Rocsit olvasva R2D2-õt vártam, csak telóban, ez viszont "csak" egy régi, de nagyon jó villa; szépen, érzékenyen mozog, a csillapítás olyan tág határok között állítható, hogy a próbálgatások miatt volt már olyan vélemény, h "úristen, ezzel tuti nagyon elpattogsz" és olyan is h "ennyire becsillapított villával tuti nem lehet menni", stb. Merev, és könnyû, és bejön, h van rajta porvédõ, ez mindig vesszõparipám volt. Meg úgy általában véve állat. Zavar viszont, h a felsõ pár centi kihasználatlan rész a villában (quasi csak kihosszabbított állítócsavarok) , pedig gondolom, a merevség érdekében a becsúszószár iszonyat hosszú és fel van tolva a torkába. Zavar az is, h nem tudom szétszedni. Valami pillangó (?!?) formájú kulcs kéne, bár még nem szántam rá elég idõt a tüzetesebb átnézésre. Valahol bosszant az is, hogy csak Rohloff-kompatibilis tárcsát tudok rátenni, nem tudom, a többi Coda agy is ilyen-e. Bosszant továbbá az, hogy csak a szerencsén múlott, h nem okoztam magamnak nagy buktát; ha az alsó vállat olyan alacsonyan hagyom, ahogy azt a sín engedte volna, bizony rondán belevert volna a kerék, és perec. Cserébe viszont, úgy, hogy a külsõ és a váll-nyak legalacsonyabb pontjának távolsága ~112 mm (a villa 105-öt mozog) a beépítési magasság csak 464mm ami sztem állati jó, régen a 80-at mozgó villák voltak ilyen magasak.
Mi van még; alátéteznem kellett a tfékadapter alsó csavarját, mert beleért a tárcsába, így már nem lehet szerszám nélkül kiforgatni a féket a tárcsáról, illetve elszabtam kicsit a villanyakat, mert az ék v reteszpálya nem lett elég hosszú, így a VÁZ-VÁLL-TÁVTARTÓ-STUCNI sorrend helyett még váz-távtartó-váll-stucni sorrend van, ami egyszerûen csúnya. Bár némi szabadidõvel orvosolható lesz majd.
Szóval azt hiszem, elégedett vagyok, igen. Nem teker helyettem, de a fel- és lejutást nagyban megkönnyíti, baja nincs, nem volt drága, az emberek már így is megnézik az utcán, és ha a fent említett dolgot korrigálom, már nekem is tetszeni fog

A legközelebbi vízválasztó az értékelésben majd akkor lesz, amikor bele akarok nézni, de sztem még jó darabig inkább csak élvezem a tekerést, és ilyen kihívásokat nem vállalok be
Ez így újraolvasva nem tûnik annyira lelkes beszámolónak, mint amennyire én vagyok, de sztem túl vagyok már pár teleszkópon ahhoz, h megpróbáljak objektíven írni róluk

Próbáltam leküzdeni az ingert, hogy azt írjam; "VÁÁÁ, ez k**va jó, hiányzik az egyik fele, és mégis megy!!