A környezet a lényeg kivételesen, de a gép egy Canyon Grand Canyon AL SLX 1x11-es XT-vel, Thomson és Syntace finomságokkal
A környezet a lényeg kivételesen, de a gép egy Canyon Grand Canyon AL SLX 1x11-es XT-vel, Thomson és Syntace finomságokkal
nemsoká teszek fel képet a villámról, aminek a nyakát profimód hegesztette a helyi kisbolt egyik szerelője.
Nem akartam én egekbe emelt kormányt, de úgy ítéltem, jobb, ha van lehetőség még játszani a stucnimagassággal. Megoldás? Fogalmam sincs, nekem annyit mondott a srác, hogy ne foglalkozzak vele, adjam a villát, majd ráhegeszt.
nem gány munka...
arn módosította - 2017. január 05. - 22:52
Nekem ezt hozta a Jézuska
Sleek módosította - 2016. december 14. - 22:46
Giant TCX SLR atepites
alu vaz, atutos fullkarbon villa
karbon easton kormany es nyeregcso, titanpalcas nyereg, a bandazs egy normalisabb giant
1700g tubeless kerekek dt mechanikaval, clement xplor 60tpi gumik
6800 ultegra valtas
ultegra - fsa - kmc hajtas, 46/33 tanyerok (fsa+ta), 11-32 ultegra sor
hidraulikus shimano rs685/r785 fek, 160as icetech tarcsak
8.8kg, ami nem rossz 430gos gumikkal (pedallal, es kiegeszitokkel 9.3). eleg sokat kinlodtam vele (fel ev), szinte mindenen modositottam vmit, de szvsz felesleges volt
Nekem ez jutott
Trek Slash 9.8, 27.5", 12.63kg, 160mm ut
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Pedállal illetve hátsó kerékkel általában sokkal stabilabban le lehet támasztani a bringát mint letámasztóval...
Ha a házam falához próbálnád az esetleg saras kerekeddel stabilan letámasztani a bringádat, megnézhetnéd magad.
Szóval lehet, hogy stabil, de csak ameddig a letámasztásra használt tereptárgy (autó, épület, kutya, stb.) tulajdonosa meg nem látja (és nem nehezményezi). Nincs mindenhol bringatámasz, de ha viszek magammal, akkor a probléma meg van oldva. Már én is sokat agyaltam rajta, de egyelőre nekem bejött a sima támasz. Más lenne a helyzet, ha terepen mennék többet - fához támasztani vagy a fűbe dönteni nyilván nem gond.
A váltóvédő elhagyásával egyetértek, de a letámasztó - legalábbis nekem - nagyon hiányozna, ha nem lenne. Városban igen praktikus. Sajnálnám a kormányvégemet (krómozott) falnak támasztani.
Pedállal illetve hátsó kerékkel általában sokkal stabilabban le lehet támasztani a bringát mint letámasztóval...
Nem is a verseny miatt írtam. Csak a letámasztó és a váltó"védő" nélkül is teljes értékű egy bringa, kb tök fölösleges dolgok, anélkül is tökéletesen használható marad.
De ha neked így tetszik, akkor persze így kell hagyni.
A váltóvédő elhagyásával egyetértek, de a letámasztó - legalábbis nekem - nagyon hiányozna, ha nem lenne. Városban igen praktikus. Sajnálnám a kormányvégemet (krómozott) falnak támasztani.
szia
lehet kicsit romboló a hatása,de épp felszerelném tavaszra....pl nyeregcsomitartó 2 fakkos táskával meg ilyesmi.
nem verseny a cél inkább hobbitekerés,és laza túrázgatás.
Nem is a verseny miatt írtam. Csak a letámasztó és a váltó"védő" nélkül is teljes értékű egy bringa, kb tök fölösleges dolgok, anélkül is tökéletesen használható marad.
De ha neked így tetszik, akkor persze így kell hagyni.
cross/turabringan nem gondolkodtal?
ha nekem szántad.akkor a válasz
De az volt az eredeti elképzelés,hogy csinálok egy használt gépet.De belefutottam ebbe a vázba...megtetszett és megvettem...drágább volt elmenni érte mint megvenni..benne volt az FSA hajtómű is....6k-ért ajándék volt.Tetszik az egyedisége,a ritkasága(amúgy is egyedi dolgokat építek) Elhoztam...kapott egy új villát,új fékváltókarokat,első,hátsó váltót,láncot,nyeregcsövet,és még mindig úgy érzem olcsón megúsztam...De a cél az cél évekig elhajtom szerintem ,nagyon bejön.
Ha a letámasztót és a váltóvédőt levennéd, érezhetően sokat nyernél a bringa súlyán.
szia
lehet kicsit romboló a hatása,de épp felszerelném tavaszra....pl nyeregcsomitartó 2 fakkos táskával meg ilyesmi.
nem verseny a cél inkább hobbitekerés,és laza túrázgatás.
Ha a letámasztót és a váltóvédőt levennéd, érezhetően sokat nyernél a bringa súlyán.