még mindig kedvelem a Nomádot, ezért februárban megjárattam erasmus tanulmányaim korábbi helyszínén, Andalúziában. itt épp Benálmádena strandján ejtőzünk.
kattintásra asszem megnyílik nagyban is.
http://www.kepfeltol...331IMG_3339.jpg
Tigrisnek: mattoc nagyon frankó! bár most épp úton van valahol a crc felé, visszaút egység minden kirugózásnál kattan egyet.
kormánystucnimarkolat: renthal fatbar light, apex 31mm, medium grip
sunrace 11-42 sor még mindig patent, oneup rad cage-gel a zee váltó szépen viszi, +saint trigger
a dt e512 felniket idén még végigpofozom egy-két eseményen, a jövő évet nem biztos, hogy elérik.
felkerült egy blackspire terelő, ami leginkább a lánctányért hivatott védeni, és örülök, hogy ott van...
gumik: minion dhr2 maxxterra elöl, hátul minion ss(a képen még hr2).
ha valaki menne ide, csak ajánlani tudom. wizz súlykorlát nélkül vitte a dobozainkat Málagába, ahol négyen 222euroért béreltünk egy 9fős buszt egy hétre. szállás airbnb, 30eur/éj, a tengerparti rész ilyenkor kihalt, bár részeg britek nyilván itt is hemzsegnek. Granada gyönyörű, a mórok értettek egy-két dolgot az építészeten belül... sörhöz jár a tapas, ami egy jó adag étel, így két korsó sörrel és a hozzá kapott táppal rendesen jól laktam, pedig giliszta testemhez képest zabálni, azt tudok. najó, utána még ettünk a helyi araboknál egy shawarma-t, ami olyan, mint a kebap, csak _sokkal_ jobb.
ja, ps: azok a cuki fülecskék meglehetősen hasznosak ám! főleg úgy, hogy nyertem őket még az októberi MecsekEnduron. a vázat pedig egy facebook-os játékon, de ez egy másik sztori:)
mof módosította - 2017. március 17. - 01:41