Igen.
Ez amolyan hitbéli vita, mint pl a Nikon vs. Canon, ízlés dolga ki mit szeret. Én is jártam sok évet acéllal, aluval, titánnal, karbonnal, nálam minden tekintetben a karbon nyert. Próbálj ki egy karbont ha még nem tetted, szerintem tetszeni fog.
Amúgy nagyon tetszenek nekem is az acél vázak de pont a Ritchey-nél mondtam azt, hogy egy tömegcikkért annyi pénzt elkérni...háááát, nagyon acél-szerelmesnek kell ahhoz lenni ha ezt megveszi valaki. Tudom, ma már az acél a ritkaság és ennek meg is kérik az árát. De pl nemrég volt a Bikefun-nál akcióban a Ritchey váz, ki lehet fogni jó vételeket.
A "modern" alatt nem teljesen értem mire is gondolsz. Főleg egy acél váznál.
ja-ja, hitbéli kérdésekről nem vitázunk.
biztosan tetszene nekem is a karbon, de amiket eddig láttam, egyiknél sem éreztem azt, hogy "kell nekem egy ilyen váz/bringa". előbb-utóbb ki is próbálok egyet, anélkül butaság lenne bármi továbbit mondanom. ![]()
A Ritchey egyébként nem különösebben drága váz. Vagy inkább mondjuk úgy, van nála drágább is.
Modern: geometria (bár ez szerintem vicces egy dolog), kerékméret, tud fogadni tapered villát. De annyira azért nem "modern" szerencsére, hogy ne menetes középcsapágyat fogadna. ![]()

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére