Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

a WD40 meg a TF2 nem kenoanyag. arra rendes lancolaj kell

ezekkel a sprezos szarokkal max takaritani lehet jol.

Weldtite TF2 Plus Dry - ez bizony kenõanyag, ne keverjük már össze a WD40-nel...
Többek között ez van a hátoldalon: "Hochleistungs Scmiermittel für Kette" szószerinti fordításban: nagy teljesítményû kenõanyag láncokhoz.
Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a WD40 meg a TF2 nem kenoanyag. arra rendes lancolaj kell

ezekkel a sprezos szarokkal max takaritani lehet jol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Köszi! :)
Éljen a WD 40 :D

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

...CONNEX 808-as lánc,szép fényes. Arról van valakinek véleménye?

Eddig annyi a véleményem, hogy ha megveszed akkor azonnal most de róla azt a ragacsos szart, amivel be van kenve.
Én letöröltem kívülrõl, hogy a belül hagy maradjon biztos milyen fasza gyári kenõanyag, az enyém sem jobb (TF2)
Ma voltam bringázni, megáztam és a láncnak olyan hangja lett, mint egy Zetornak. Hazajöttem, bele Brigéciolba és ilyen túrószerû ocsmány szar ázott le róla.
Undorító és szar!
A lánc egyébként biztos jó lesz, hülyére dicsérik mindenütt (Bikemag és külföldi fórumok is) csak elsõ használat elõtt fémtisztára kell mosni, majd adj neki a kedvenc lánckenõanyagodból.

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Az Anthem X nagyon király lett! :clap:
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
A fékek egy barátomtól vannak, egy Juicy 7-es elöl, és Juicy 5-ös hátul. Ha jól tudom ez a 2 fék ugyan az annyi különbséggel, hogy a 7-esen azzal a piros tekerentyûvel lehet állítani a nyomáspontot. A kormány nem vágott, 600mm széles, és azért vannak úgy betolva a fékkarok mert egy ujjal húzom õket és emiatt így kényelmes. A villa gyönyörûen mozog, megvagyok vele elégedve, csak a súlyomhoz kell még rendesen belõni a kamrák nyomását. Nekem tetszik az új Reba, és legalább megy a vázhoz.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Meg ne sértõdjenek az új Reba tulajok, de szerintem kimondottan csúnya a szürke szín piros matricával. Persze ez a használhatóságán semmit sem ront. Szép az a 8500-ös váz! :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
labidani: villarol h velekedsz?

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

a és miért van kétféle fék(kar) rajta, és mintha nagyon középre lenne tolva a fékkar.

Mert olcsóbb gondolom. Épp' ilyen kombóhoz jutott hozzá. Hátra úgysem kell satu, bõven elég ami felkerült.
A kormány lehet vágott, és így esik kézre.
De csak tippelek.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
szép lett. Azért a helyedben a villanyakat méretre vágnám, ja és miért van kétféle fék(kar) rajta, és mintha nagyon középre lenne tolva a fékkar.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

sok örömteli percet vele:)
a nyerget én is nézegettem,nem tünt rossz darabnak,mindamellett hogy ára is elég barátságos..ha kényelmes is akkor még egy jo pont mellette:)

Másnak ez a nyereg kényelmetlen. Ráültem egy bontrager s.ggmérõre, így lett ez, az egyik legszélesebb nyereg. Hosszabb távon is jó, de azért a WTB pureom kényelmesebb, de ezzel sincs gond.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
sok örömteli percet vele:)
a nyerget én is nézegettem,nem tünt rossz darabnak,mindamellett hogy ára is elég barátságos..ha kényelmes is akkor még egy jo pont mellette:)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

szééép..trek az trek:)
tapasztalatok?bontrager inform nyereg van rajta?

Igen, az van. Egész kényelmes, 236 g (mért). A bringával túl sokat még nem tekertem, csak pár száz km-t, itt Debrecenben elég sz.r idõ volt egész héten, és a villacsere miatt is állt vagy 2 hetet. Hegyet se nagyon találunk a környéken, van nem messze egy egész jó domb, egy egész jó(csak rövid) lefelé, és egy elég meredek felfelé. Nem volt gond vele, tette a dolgát, bár én annyira nem érzem, hogy most merevebb, így jobb, úgy jobb. Ha erre vagy kíváncsi.

PBG:X7 nagyon jó, nagyon sokat kapott már, felcsavarodott, nem egyszer hajlott el vele a váltófülem, és nagyon jó bírja. A villanyak még hosszú, majd talán vágunk le belõle, ha megtaláltam az ideális kormánymagasságot, addig reklámfelület ;)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Szép! Gratula!
Az a hézagoló a stucni fölött kemény!:D
X7 lává:)!

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
szééép..trek az trek:)
tapasztalatok?bontrager inform nyereg van rajta?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Hello!
Na végre kész van a bringám, egy 2009-es Trek 8500. Kicsivel több mint egy éve raktam fel ide az elõzõt régi cucokkal, azóta elég sok alkatrész lecserélõdött rajta. Konkrétan a hátsó váltó, e. kerék, pedál, és a váltókarok azok, amik maradtak. Az elsõ kereket szeretném kicserélni egy könnyebbre, a h. sort egy Xt-re, 2 jó gumi és kész. Így a bringa 11,7kg nehéz belsõkkel, nem egy súlybajnok, de ezen könnyíteni szerintem az elõzõ alkatrészeken kívül már csak nagyon sok pénzzel lehetne. Hegyekben még sajnos nem voltam vele, de biztos jó lesz. Itt az új, és az elõbb említett régi bicó.
http://trek.laborcdani.fotoalbum.hu/
remélem tetszik.
Üdv

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Pro Bike Gear! Meglepõen könnyû lett :D még nem mértem pontos súlyt, de 11kiló körül van!

Hmm... finom!:D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Akkor muszáj lesz CRC-nem egy kék Alient :)

A Hope agyakon én is gondolkodtam (Tune-t néztem, az ára után áttértem), de a jelenlegi xt-vel sincs semmi bajom.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Albertfish! Ilyen cuccok mellett mit keres az a talán altrix? láncterelõ?
Most csak ez van amúgy vagy ez csak nagy gépnek?
Amúgy dögösek a speckók! :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
pár új cucc:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Mongoose kormány,kormányszár->Race Face Ride
Velo nyereg->Selle Italia X2 Trans Am
Sram 3.0 fogaskoszorú új
KMC z30 lánc->Shimano ig 31(ez volt itthon,egyenlõre megfelel)