tetszetõs Matt!
a leányzó arra használja a bringát, amire való?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Nem arra céloztam, hogy itthon is annyi van mint az említett példa okán Spanyolországban, hanem arra, hogy szinte egyik márka, egyik modellje se ritka itthon, mint a fehér holló. A "szinte" szót azért használtam, mert az egzotikus modellek (Maverick, BOS, stb.) azok valóban nem bukkannak fel hazánkban túl gyakran.több van mint itthon bocsi:)
hát szerintem kevesebb van mint itthon, gondolom ezt azért ott jobbak az életkörülmények, fizetés stb. pl mint Ausztria/Németo-ban is megnézed a bringásokat az összes megveszi szépen az xt-s bringát amihez normális teló van és megy vele, amíg ez itthon sajnos nem ilyen egyszerû. szakemberekbõl meg szerintem itthon sincs hiány,de pl spanyolo-ban ahol világkupát és megannyi C versenyt rendeznek meghát a versenyzõik szám és eredményeikbõl azt gondolom, hogy ott 1-2 szervíz többet látott mint itthon.Ez nagyjából úgy hangzik, mint ha itthon nem lenne belõlük értékelhetõ mennyiség, és nem lenne értékelhetõ számú, hozzáértõ szakember se.
Súlyos vélemény. Akkor már csak azt mond meg, hogy ezt mire alapozod?
Ez nagyjából úgy hangzik, mint ha itthon nem lenne belõlük értékelhetõ mennyiség, és nem lenne értékelhetõ számú, hozzáértõ szakember se.lehet többet látott mint itthon. A spanyol kerékpározás azért más szinten van.
lehet többet látott mint itthon. A spanyol kerékpározás azért más szinten van.És mitõl okosabb egy spanyol kerékpárszerelõ, mint a hozzáértõ magyar kollégája?
Itthon talán nincs Fox? Vagy RS, Marzo, Manitou, stb.?
RAUH-Welt
B E G R I F F
jók ezek a manitou minute-ek? én is nézegettem, de haverom aki spanyolországban bicószerelõ, mindig azt mondja hogy manitou-t ne, csak foxot...pedig egyik másik manitou olyan szép...
a bicajépítésben meg pont ez a szép szerintem, hogy sosincs vége...ott van ha elhagyott a csajod...ha tanulni kéne... ha rossz az idõ...ha nincs ki igyon veled egy sört:)
minute
RAUH-Welt
B E G R I F F