Mindent találsz, ez nem is kérdés. Főleg az eBay-en. 90es évek közepi/végi high-end kultikus alkatrészeket is simán találsz.
De a realitások talaján segítsünk már bringát keresni.
Mindent találsz, ez nem is kérdés. Főleg az eBay-en. 90es évek közepi/végi high-end kultikus alkatrészeket is simán találsz.
De a realitások talaján segítsünk már bringát keresni.
Ez szuper vétel !!!
Az USA-ból véve már csak vámot és ÁFÁ-t kell ráfizetni, nagyon jó vétel lenne ez a gép.
Még 10mp-et szánj rá máskor, hogy pl beikszeld az EU-t, úgy életszerűbb találatok lennének.
Jó, én is nemrég Ausztráliából vásároltam de az csak egy nyereg volt, zéró értékkel, nyilván nem kellett ráfizetni semmit. De egy bringa már nehezen csusszanna át a vámon.
Simán csak prezentáltam, hogy található, ha szán rá időt valaki...
Ez szuper vétel !!!
Az USA-ból véve már csak vámot és ÁFÁ-t kell ráfizetni, nagyon jó vétel lenne ez a gép.
Még 10mp-et szánj rá máskor, hogy pl beikszeld az EU-t, úgy életszerűbb találatok lennének.
Jó, én is nemrég Ausztráliából vásároltam de az csak egy nyereg volt, zéró értékkel, nyilván nem kellett ráfizetni semmit. De egy bringa már nehezen csusszanna át a vámon.
erre kb zero az esely x ev utan a cannondale amugy is nepszerubb brand, ha normalisan arazzak, pillanatok alatt elviszik a normalis mereteket.
Három másodperc...
http://www.ebay.com/...nEAAOSw2xRYdYZf
Igen, az F29 még a meredekebb, az újabb laposabb fejcső szöges az F-SI néven fut, azért írtam szét kell nézni, hátha van még valahol beragadt, azokat azért már jobb áron oda adják.
erre kb zero az esely x ev utan a cannondale amugy is nepszerubb brand, ha normalisan arazzak, pillanatok alatt elviszik a normalis mereteket.
hu egy karbon 29er cannondale leftyvel nagyon regota fennvan a bringas bakancslistamon, de nagyon elvetemult arakon mennek mar.
amugy meg a meredekebb villaszoges verziorol szo?
Igen, az F29 még a meredekebb, az újabb laposabb fejcső szöges az F-SI néven fut, azért írtam szét kell nézni, hátha van még valahol beragadt, azokat azért már jobb áron oda adják.
Akkor esetleg próbálj meg levadászni valahonnan valami régebbi beragadt modellt, én Cannondale F29-est használok, ezt jó szívvel tudom ajánlani.
hu egy karbon 29er cannondale leftyvel nagyon regota fennvan a bringas bakancslistamon, de nagyon elvetemult arakon mennek mar.
amugy meg a meredekebb villaszoges verziorol szo?
A most megjeleno xc gepek (giant anthem pl) total hasonlo parameterekkel jonnek ki mint ez, 68 fok koruli villaszog, 110-120mm rugout. Esetleg kevesbe turazos pozicio, de azon a stucnival, setbackel lehetne lehetne segiteni. Annyira nem tetszik ez az irany, hogy ennyire a lejtozes fele viszik el az xc bringakat - nemreg meg trailnek neveztek ezeket, igaz azota az endurot meg trailnek stbstb
Cx elott ht 29erem volt, elotte 150-140-100mmt mozgo ossztelosok voltak. A 29er ht lenne az arany kozeput, amivel felfele is jol lehet haladni, de lefele se rossz (meg ha nem is egy hintalo), tavaly e ketto kozott filoztam, de a cxhez kepest nagyobb kulonbseget akartam.
https://www.giant-bi...com/us/anthem-2
Akkor esetleg próbálj meg levadászni valahonnan valami régebbi beragadt modellt, én Cannondale F29-est használok, ezt jó szívvel tudom ajánlani.
A most megjeleno xc gepek (giant anthem pl) total hasonlo parameterekkel jonnek ki mint ez, 68 fok koruli villaszog, 110-120mm rugout. Esetleg kevesbe turazos pozicio, de azon a stucnival, setbackel lehetne lehetne segiteni. Annyira nem tetszik ez az irany, hogy ennyire a lejtozes fele viszik el az xc bringakat - nemreg meg trailnek neveztek ezeket, igaz azota az endurot meg trailnek stbstbEsetleg el kellene gondolkoznod egy rövid utas XC/maraton össztelóson.
arn módosította - 2017. június 18. - 23:00
Errol beszeltem multkor a gumis topikban, nem csak a vaz, hanem a gumi (anyag, nyomas, minta, ballonossag) is nagyban befolyasolja ezt az erzest, es ezert fontos megfelelo balansz, es ezert szeretem hatul inkabb a minimal megoldast.
Erdekes azonban, hogy ezt egyszeru loggolassal merni gyakran nehez, nem lesz igazan nagyobb a sebesseged, megis teljesen mas dimenzio es elvezet az egyikkel es a masikkal maszni. Az egyik reszponziv, robbanekony, a masik meg mint egy kamionnal gyorsitani.
Ezert is szeretek cx bringaval terepezni, hiszen megis csak az ido jo resze maszassal megy el, nem a lejtozessel. Ha egy bringam lehetne, nem lenne kerdes mire szavaznek, nagyobb kontrasztot akartam montinal, megkaptam
Esetleg el kellene gondolkoznod egy rövid utas XC/maraton össztelóson.
Hát a cx-hez képest minden ilyen érzés. Haver cx-ét kipróbáltam, utána mikor visszaültem a merevvázas montimra...hát borzasztó érzés volt, kb ahogy mondod, mintha homokban mennék. Azt éreztem, mennyivel több erőm elmegy csak a bringa hajtásába. Jó, a cx-nél nagyobb nyomáson használsz egy jóval keskenyebb gumit de akkor is megdöbbentem a különbségen.
Nálad a fully miatt még fokozottabb lehet a különbség.
Most inkabb vennek mar egy ht karbon 29ert. Jo kis kirandulo fully, es atlagot merve nem is igazan lassabb, de neha erzesre ugy erzem, mintha sose gurulna, es folyamatosan tekerni kell, nincs benne lendulet.
Lejtőn próbáltad már ?