a kompozicio cime, "na elmész te a jó k...."
Hát ezt nem így mondanám, hanem finomabban. De a lényeg valami ilyesmi lenne.

Szépek.
Látom Specializedekre specializálódtál.

a kompozicio cime, "na elmész te a jó k...."
Izomtéridõninja-geológus!
a féktüskét nem tudom kiszedni a vázból, szóval marad inkább, mint szétbarmoljam a tüskét.Váltóbowden felgöngyölve, féktüskék még rajta vannak az Epicen.
meglepõ, de a zöld elég sokat futott már idén, mármint hozzám képest sokat.mintha nem lenne mindegy, hogy állnak a garázsban
formula igen, de projektben van az sm-rt76 is (az sm-rt79-es xt tárcsa 6 lyukas verziója) vagy a szivem csücske egy pár avid cleansweep g3, szóval az még nem fix. illetve még egy kormány cserén is átesik a szekér, valami könnyebb és szélesebb kell, ez 150g és 580mm. plusz bónusznak kap egy ergon markolatot isrob: szép a géppark, fõleg az epic :love:
végül mi is lett az a tárcsa? :chin: formula?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
mintha nem lenne mindegy, hogy állnak a garázsbanVáltóbowden felgöngyölve, féktüskék még rajta vannak az Epicen.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960nem vettem, kaptamnyilvan :matrix:
amugy 2 tippem volt:
1. tole vetted [kevesbe valoszinu]
2. azert vetted hogy bosszantsd
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
jött, mert jönnie kellett.[ez honnan? es minek?
]
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Teccetõs a géped!:cool2: /én a villanyakat levágnám/
Tavasszal összeraktam a Meridát:
Merida 901
Sajnos nem nagyon tudtam még kipróbálni kórház miatt:(
szerintetek jó e így a matt fekete dizájn, vagy mivel/milyen színnel lehetne feldobni?
hali!
nemrég láttam meg hogy van ilyen topik is, gondoltam berakom én is ide a bringám:)
szerintetek jó e így a matt fekete dizájn, vagy mivel/milyen színnel lehetne feldobni?
Itt a link a képhez