Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:43
Posted 2009. July 30. - 10:16

Posted 2009. July 30. - 10:13

igen , ezt tesztelték
Haj jajj.

A kék az mi, ami ott a háttérben megbújik?
Posted 2009. July 30. - 10:10

Posted 2009. July 30. - 10:09

igen , ezt tesztelték

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. July 30. - 10:03

off
ugyanolyan porszívónk van!
on
Nem a Hai volt a mostani újságban?
ugyanolyan porszívónk van!

on
Nem a Hai volt a mostani újságban?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. July 30. - 09:49

mindjárt tolok képet a gépparkról
edit:
edit:

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. July 30. - 09:34

szakadj meg...
nekemezhúdenagyonteccik.
én is szeretnék egy ilyesmit, de hülyének néznének hogy alföldre mi a ráknak van ilyenem.
.
röhögni fox
debrecenbe adtam el a vázat anno
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. July 30. - 09:29

http://forums.mtbr.c...48&d=1246472296
Na akkor itt van még egy bicó Kaiserrel.
Aszfalton maga a halál de erdõben isteni.
Tapintásra puhább mint a 40/42-es Speci, és akkor is kopik ha ránézel.
Cserébe borzasztó jól tapad. ÉS valóban nem mindennapos használatra való.
A vas ~16kg igy. A nyergen lehetne még könnyíteni, de ez legalább nem törik szét.
Na akkor itt van még egy bicó Kaiserrel.
Aszfalton maga a halál de erdõben isteni.
Tapintásra puhább mint a 40/42-es Speci, és akkor is kopik ha ránézel.
Cserébe borzasztó jól tapad. ÉS valóban nem mindennapos használatra való.
A vas ~16kg igy. A nyergen lehetne még könnyíteni, de ez legalább nem törik szét.
Posted 2009. July 30. - 00:47

no igen....midnere rá lehet mondani h húúú mindent kibir....de elég annyit amennyit adsz neki

Posted 2009. July 29. - 23:24

Egyébként Forest: "ezzel szemlélteti az erõsségét":D:D
Nem tudom, hogy láttad-e azt az apróhirdetést, amiben ezt írják...
Nem tudom, hogy láttad-e azt az apróhirdetést, amiben ezt írják...

Posted 2009. July 29. - 22:50

csak úgy nosztalgiából, Õ volt az :
szakadj meg...
nekemezhúdenagyonteccik.
én is szeretnék egy ilyesmit, de hülyének néznének hogy alföldre mi a ráknak van ilyenem.
u.i.:
te is forest.

szép gépek nagyon.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2009. July 29. - 22:39

Posted 2009. July 29. - 22:36

A korm. csapágy egy FUNN Head banger
http://www.bikemarke...eszlet&tid=1605
Nem tudom milyen súlyban van,de ennek a cseréjén én is elmélkedtem már. Viszont egy atomtámadást is túl él.
Ja vagy úgy! A majdnem 16 ból még lefaragsz fél kg-t? Nem semmi.
http://www.bikemarke...eszlet&tid=1605
Nem tudom milyen súlyban van,de ennek a cseréjén én is elmélkedtem már. Viszont egy atomtámadást is túl él.

Ja vagy úgy! A majdnem 16 ból még lefaragsz fél kg-t? Nem semmi.
Posted 2009. July 29. - 22:24

Szigetelõszalag láncvillavédõ... csörög, de az nem baj:D.
Egyébként így nem hozzáértõ szemmel... nekem tetszik. Még a tömege ellenére is(ezt biztos, hogy én mondtam?
)...
Egyébként így nem hozzáértõ szemmel... nekem tetszik. Még a tömege ellenére is(ezt biztos, hogy én mondtam?

Posted 2009. July 29. - 22:19

És nem árulod el VV?
A sajátomra gondoltam. A tiedrõl lényegesen többet lehetne faragni - de sok pénzbe kerülne.
Posted 2009. July 29. - 22:17

bergamont 17,2kg jelenlegi felállásban,maxxis fr belsõkkel,de ha minden jól megy, leeseik róla egy fél kiló még minimum a közeljövõben!
azt hiszem VV tudom mire gondolt!
azt hiszem VV tudom mire gondolt!

Posted 2009. July 29. - 22:16

Posted 2009. July 29. - 22:09

És nem árulod el VV? 
De én is azon gondolkodok,hogy hol van ebben ennyi súly. Lehet,h ki kéne húznom a nyeregcsövet és megnézni,hogy nincs-e tele a csõ sárral.
Elöl valamilyen schwalbe belsõ van,de fogalmam sincs,hogy milyen, hátul meg egy Hutchinson Green tube DH belsõ 370 grammal.
Lehet,hogy ezt cserélnem kéne
?
Az elsõ váltórendszer marad.Kipróbáltam nélküle,de nekem hiányzott,így ment vissza.
A gumik egyenlõre "mindennapos" használatban vannak,de aszfalton csak óvatosan fékezek. Viszont,ha nagyon kopnának,akkor lehet,hogy le lesznek szedve. Bár aszfalton leggyakrabban a meridával megyek,így nem hiszem,hogy gyorsan elkoptatnám feleslegbe a kaisert. Amúgy katalógus szerint kerek 1 kg a gumi darabja.
Meglestem a kormány 338 gram, a stucni 170 ,a nyeregcsõ 306 g katalógus szerint. Ezekbõl ergo nem nagyon lehet érdemleges súlyt leszedni baráti áron. De a belsõ logikusnak tûnnek.

De én is azon gondolkodok,hogy hol van ebben ennyi súly. Lehet,h ki kéne húznom a nyeregcsövet és megnézni,hogy nincs-e tele a csõ sárral.

Elöl valamilyen schwalbe belsõ van,de fogalmam sincs,hogy milyen, hátul meg egy Hutchinson Green tube DH belsõ 370 grammal.

Az elsõ váltórendszer marad.Kipróbáltam nélküle,de nekem hiányzott,így ment vissza.

A gumik egyenlõre "mindennapos" használatban vannak,de aszfalton csak óvatosan fékezek. Viszont,ha nagyon kopnának,akkor lehet,hogy le lesznek szedve. Bár aszfalton leggyakrabban a meridával megyek,így nem hiszem,hogy gyorsan elkoptatnám feleslegbe a kaisert. Amúgy katalógus szerint kerek 1 kg a gumi darabja.
Meglestem a kormány 338 gram, a stucni 170 ,a nyeregcsõ 306 g katalógus szerint. Ezekbõl ergo nem nagyon lehet érdemleges súlyt leszedni baráti áron. De a belsõ logikusnak tûnnek.
Posted 2009. July 29. - 22:00

Még hogy nem sok? Meg vagy te keveredve. Az enyém majdnem 16 kiló, hasonló kategóriájú vázzal, és az bizony sok. Egyébként tudom, hogy hol lehetne belõle lefaragni még legalább fél kilót.
Igaz, mondjuk én az enyémet vettem alapul, ami azért egy méretesebb váz, meg duplavállas, stb
Posted 2009. July 29. - 21:57

A scutum-om is 16kg volt, nagy gumik, swinger 4way coil, rugós pike.
A sebesség mindent megold.