Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
én most csak 2-re (bár a gellért-hegy nem éppen hegy, de ha már annak csúfolják). mindezt 10-0 rugóúttal. én nyertem. :D

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ja és én is 60km-re lakok a legközelebbi hegytõl

Én 100-ra, bár nekem csak 120/100 a rugóút. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
forest: amikor én is dh géppel mászkáltam az alföld kellõs közepén rám is hülyén néztek.
csak hogy ON legyek: az adapteres megoldással jelentõsen nem fogsz spórolni, maximum minimális fékerõ-növekedés lesz. az is valami (na jó nyersz 20 grammot).

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

és elég hülyén is mutat...
amúgy nem értek egyet azzal az állítással h könnyebb mint 10kg sár
erre talán nem ragad rá a sár?

Lehet hogy hülyén mutat, de én is elég hülyén mutatok fülig sárosan. Ráadásul mivel szemüveges vagyok, elég gáz ha teli megy sárral az arcom és a szemüveg. Onnantól kezdve csak botorkálás lenne, nem verseny.
Természetesen ráragad a sár a sárvédõre is, de gondolj bele picit hogy minek nagyobb a felülete! A 2db sárvédõnek, vagy neked + a bringának?
Node Isten ments hogy sárvédõ flame-et indítsak! :)
Csak kiváncsi voltam.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Pali kj! A gumik szerintem maradnak. Bár a belsõket több,mint valószínû,hogy kicserélem,ha hazajöttem. A rugós tagra szerintem titán rugó megy,ha sikerül baráti áron szereznem,de lehet,h levegõs DH tag,ha rám szakadna a nemzeti bank. :D
Az agyakon gondolkoztam,de szerintem nem lenne egy olcsó megoldás ,mert amiket mondtál azok center lock-os agyak, ahhoz akkor vagy adapter kéne(amivel ott vagyok,ahonnan elindultam) vagy új tárcsa,de az meg nem biztos,hogy szeretni fogja az avid féket. A féket meg megint csak nem akarom lecserélni! :D
Bár amin még pár grammot faraghatnék,ha kapnék hátra 185 ös adaptert az avid fékemhez és lecserélhetném a 160 IS+185 PM párost,amivel megoldottam. :D
Ja és én is 60km-re lakok a legközelebbi hegytõl és a városunkban tudtommal én vagyok az egyetlen,aki lejtõzik.Furán is néznek rám a dirt-ös gyerekek,mikor tekerek pár kört a környéken.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

alföldre minek neki olyan?:D:D

Biztos póz...

Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb :D

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás

Nem jó minden villához, nem teljes a fedése elõre, zörög és nehéz.

és elég hülyén is mutat...
amúgy nem értek egyet azzal az állítással h könnyebb mint 10kg sár
erre talán nem ragad rá a sár?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mindig csodálkozok maratonokon is, hogy alig látni sárvédõt. Pedig már vannak elég jók is.
A fedése jóval több mint a semmi, fel lehet úgy tenni hogy ne zörögjön, és jóval könnyebb mint 10kg sár. ;)

Sok a bolond a maratonokon :) . Nekem van sajátkészítésû vázsárvédõm meg most már ilyen dh-soktól ellopott ötletû "szem"-sárvédõm.
Egyébként ahol 10kg sár kerül a bringámra oda nem kell sárvédõ, mert nem dobálja a szemembe. A fröcsögõs sárba kell egyedül pl mint idei szilvás.

A sebesség mindent megold.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Mindig csodálkozok maratonokon is, hogy alig látni sárvédõt. Pedig már vannak elég jók is.
A fedése jóval több mint a semmi, fel lehet úgy tenni hogy ne zörögjön, és jóval könnyebb mint 10kg sár. ;)

Picasa _Alex_

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

off
Az ehhez hasonló sárvédõkkel mi a gond?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
off
Az ehhez hasonló sárvédõkkel mi a gond?
Feltöltött kép

Picasa _Alex_

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
amit a kerék eléd dob sarat és "elütöd"(tehát az arcodba menne) azt fogja fel, régen énse értettem de kipróbáltam és hatásos, fõleg a folyós plötyi sárba nagyobb tempónál:D

szerk.: fölössé vált a magyarázatom:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
jahogy...igen jójó értem...csak én elõpször ugy gondolkoztam h a retek a villa mögött jön fel.....de most így rájöttem h amit elõre feldob a kerékbe abba szépen belegurulunk

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

én nem vágom h ez most a testem mely részét védené meg a sártól....

A szemed.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
én nem vágom h ez most a testem mely részét védené meg a sártól....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Vasárnap a német DH bajnokságon sikerült elcsipni 1-2 jó masinát.
Junior klasszisban pl.

Én is ilyen sárvédõt csináltam.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
forest: itthoni körülményekre mondjuk 2.4-es racing ralph gumik is jók szinte bármire, és 700g (most nézem 600 g alatt a 2.4-es, a nobby nic kicsivel agresszívabb, az is 700 g alatt van 2.4-esben) körül van. az is már bõ fél kiló a két kerékre, plusz sima cc belsõk, az is legalább 100 g kerekenként, az eddig 800 g papíron. levegõs taggal még bõ fél kilót leveszel (vagy még többet), a többin meg nem tudsz ésszerûen könnyíteni. esetleg egy könnyebb villa, de azt meg nem akarod cserélni. agyakból esetleg xt-t ajánlanék, abból is van átütõs, és hátul 10 mm-es gyorszáras. vagy slx ami szinte ugyanaz, csak más a színe. de ezekkel maximum 100-200 grammokat nyersz. ha ezeket mind bedobod, akkor szerintem itthoni körülmények közt bõen jól használható enduro gépet kapsz, és csak 16-16.5 kiló. külföldre meg jó a kaiser, meg a dh belsõ. ott nem baj ha az atomtámadást is túléli.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

röhögni fox

debrecenbe adtam el a vázat anno

alföldre minek neki olyan?:D:D
(gondolom gyakrabban jár hegyekben)

jó vétel volt az tuti, de én nem adtam volna el.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Vasárnap a német DH bajnokságon sikerült elcsipni 1-2 jó masinát.
Junior klasszisban pl.
Feltöltött kép

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
majd most tépek dolgozni
amugy egy mongoose maurice

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->