Milyenek a menettapasztalatok? Nem zavar, hogy tekerés közben mozog hátulja? Azért kérdezem, mert gondolom nem vagy pörgetõs típus (2 tányér, ss, meg egyéb írásaid).
A nyeregcsõ tényleg nagyon ki van húzva, de megértem a hosszú lábak miatt.
Elsõ ránézésre én is azt mondtam volna, hogy nagyobb váz kellene, de megláttam a nyeregbeállítást.
Merev után szokatlan hogy mozog hátul, de amit elsõre iszonyatos pogózásnak éreztem az kb. fél-1cm libegés volt, az meg nudli...
A singlespeedes dolog csalóka, mert mindenki azt érzékeli belõle, hogy felfele durván lassú lábbal izomból szétszakadva mászunk, az kevésbé marad meg, mikor 110-120as csapásszámmal kell pörgetni síkon hogy legalább a 30as tempó meglegyen. Nekem most mindkét végletre eléggé sikerült rágyúrni.
Menettapasztalatok? Olyan mintha mindig is ezzel a géppel tekertem volna, iszonyat durva, lefele és ugrabugrálásnál úgy "repül" ahogy szeretem, felfele egyszer nem emelte el az orrát, pedig magamhoz képest most magasan van a kormány. Hátul ugye 2,2"-os RaceKing-et használok, de felfele nem tudtam kipörgetni, pedig 38×32 volt a legkisebb áttétel amit használtam a mátra középtáv bejárásán. Igazából kiváncsi voltam mire elég egy 38as "nagytányér". Egyszer nem kellett leváltanom a 24es kicsire elõl. Nagy áttételt izomból kitekerve persze lockolok elõl-hátul, akkor is ha köves a terep, másként nem menne. Lock nélkül csak pörgetve érdemes vele mászni, de akkor sem libeg be zavaróan.