Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a piros stumpi naon szep!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hmm... szépek! Gratula!
A Stumpit én is elfogadnám! :)
Most már lassan én is tolok fotót a vasparipáról... van rajta egy két változás. Meg lesz is(remélhetõleg a közeljövõben, szóval lehet, hogy addig még várnotok kell... szegééények...:D)...

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Némi változás után (kerékszett, sor, váltó, meg egy kis kcnc-s pirosítás, a tag még várat magára:)):
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Õ pedig a kedvesem igás lova :)

ejha! nemsemmi géppark:)
nekem a specin akadt meg igazán a szemem(mármint hogy tetszetõs).. a hölgynek migondja az spdvel?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Némi változás után (kerékszett, sor, váltó, meg egy kis kcnc-s pirosítás, a tag még várat magára:)):

Õ pedig a kedvesem igás lova :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nyerget valami karcsúbrba meg fekete nyeregcsõ....amugy pofás ;)

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Elkészült.
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

H.Zoli, bár amint látom már van zöld nyerged, de a Prologo teszt nyergei zöldek és nem rossz kategória (mind 20ezer ft feletti), ráadásul a zöldeket kedvezményesen lehet venni.

Kipróbáltam, nem jött be és drága, végül 1/4 áron bezöldült a jól bevált Rival, ami nekem nagyon kényelmes. Meg az a "test & buy" felirat sem volt túl szép.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
H.Zoli, bár amint látom már van zöld nyerged, de a Prologo teszt nyergei zöldek és nem rossz kategória (mind 20ezer ft feletti), ráadásul a zöldeket kedvezményesen lehet venni.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
kar h nem van néccázas :(...ha mégis szolj

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kek, fekete, piros, arany 188gramm, csak 320x27.2mm meretben 8ezer HUF plusz posta. most varunk szallitmanyt, szal varni kell, akit erdekel PM. ne itt offoljunk tovabb
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

mi egyszer vittunk egy csomo cuccot eloxalni feketere, fekkarokat, kormanyt, stucnit, hajtomuvet. mind mas lett, meg a hajtomu ket karja is mas arnyalat volt. de nem csak picit, hanem erosen lathatoan. attol is fugg hogy hogy csinaljak, mennyire figyelnek oda ra.

Feltöltött kép ilyet tudok okosba` szervalni ha valakit erdekel

ára?
mehet privátban is

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ilyet tudok okosba` szervalni ha valakit erdekel

Mennyi a súlya, hossza, ára?

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
tam: aranyba nincs?vagy pink? néztem a gyártó oldalát...ott van kint képen

vagy még kékbe is jo ha csak az van....27,2-es min 400-as hossz

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mi egyszer vittunk egy csomo cuccot eloxalni feketere, fekkarokat, kormanyt, stucnit, hajtomuvet. mind mas lett, meg a hajtomu ket karja is mas arnyalat volt. de nem csak picit, hanem erosen lathatoan. attol is fugg hogy hogy csinaljak, mennyire figyelnek oda ra.

Feltöltött kép ilyet tudok okosba` szervalni ha valakit erdekel

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
van egy hely ahol adagra eloxálnak vmi 5 körül
theát 5k egy csavar is meg egy vödörnyi is....nekik mindegy mennyit mrátanak be...majd megérdeklõdöm...állítólag fõvárosi a cég

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ki van ez az eloxálás találva. Minden márka kicsit más színû. Van kék Chris King kormánycsapágyam, kék Kcnc hajtómûcsavarjaim és nyeregcsõbilincsem (még csak nem is hasonlít a C.K.-re)...és meg vagyok lõve a nyeregcsõvel, mert a Use egész más színû, a Kcnc-t meg sokallom árban.

Nem vagyok egy zöld "fan", de ez a bicaj nagyon korrekten néz ki. Grat a tulajnak és az ízlésének :)

azért kell sk csináltatni. vszinû akkor sem lesz egyforma a nem 1forma ötvözetek miatt de jó eéllyel jobban fog hasonlítani
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ki van ez az eloxálás találva. Minden márka kicsit más színû. Van kék Chris King kormánycsapágyam, kék Kcnc hajtómûcsavarjaim és nyeregcsõbilincsem (még csak nem is hasonlít a C.K.-re)...és meg vagyok lõve a nyeregcsõvel, mert a Use egész más színû, a Kcnc-t meg sokallom árban.

Nem vagyok egy zöld "fan", de ez a bicaj nagyon korrekten néz ki. Grat a tulajnak és az ízlésének :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Truvativ Noir 3.3 + PG-990 + X0 Trigger + X0 váltó - cash green árnyalatban:D

Szponzorok jelentkezését várom!:)
Dh felni meg nem kell, jó a dt ami most van. Bírja a bénázásaimat és legalább könnyû.:)
Igazán nem értem, hogy a Shimano miért nem csinál színes cuccokat, vagy legalább feketét XT-bõl. Némi felárral is vinnék szerintem.
Az elox zõddel meg az a baj, hogy nem is hasonlít a váz színére.

Friz 22! Persze, matrica van a tagon.
Bigtibi! Nem gyári a zõd fox matrica. Nem tudom hol lehet beszerezni, mert mi csináltuk. Digitális nyomdáknál érdeklõdj.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Truvativ Noir 3.3 + PG-990 + X0 Trigger + X0 váltó - cash green árnyalatban:D

De jó pénzért a Hope-tól is lehetne eloxált cuccokat venni (létezik zöldben);)

Egyébként ajánlottam neki felnit - van is most nálunk raktáron (http://www.chainreac...x?ModelID=33644)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Az újdonságok topikban VV rakott fel linket a bicó kiállításról, ott van egy zöld hajtókaros Tune hajtómû, na még azt bele, biztos bagóért adják. Feltöltött kép

annál olcsóbb és ésszerûbb megoldás egy deus-t eloxáltatni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való