Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19054 replies to this topic

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Sziasztok!

Végre visszajött a nagykerbõl a teló, meg kapott új szép piros nyeregcsõbilincset és fehér stucnit.

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Nem akarok Enté nevében nyilatkozni, hivatalosan tényleg nincs még BOTY választás, de remélem lesz.

Rebell ha lesz BOTY és ha nevezel, sikerülne a címvédés :)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Rebell, azt lehet tudni mennyiért sikerült hozzájutnod a Mojo-hoz, Sl vagy sima?

Sima Mojo és nem lehet megtudni :P
Nevezni nem fogok, ha lessz is verseny.

A 140-es Fox villára és is panaszkodtam nagyon egy Coilos Revelation után.
Kis tuningolás után már 145mm mozog és kb. 155mm látszik a becsuszókból. Ha igy megy tovább még majd 160as lessz belöle :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Hehe!:D
Amikor tavaly eladtam a rebámat és beraktam a foxot, kérdezték tapasztalt, hozzáértõnek mondható bringások, hogy milyen? Amikor mondtam, hogy semmivel sem érzem jobbnak, mint a rebát, sõt, akkor szemközt hülyéztek, hogy nem érzem, nem értek hozzá, ennyi erõvel mehetnék rst gilával is. Gondolom azt várták, hogy áradozzak az új szerzeményrõl. Pedig a rebát tényleg finomabbnak éreztem és sokkal jobban állítható a negatív kamrával a testsúlyomhoz. Az ár-érték arányról meg ne is beszéljünk. Jól mûködik a marketing gépezet! Egyedül a kisebb tömeg szól a javára, 150g-al kevesebb, mint az u-turn-ös reba. A következõ villám biztos megint RS lesz, reba vagy sid.

ez itt kissé off ugyan (bár cdak olyanról írok amivel nyomultam :) )
az az igasság
volt nekem 2003-as foxom. na mai napig az a teló mozgott a legszebben (beleértve 2-3 rugós darabot is)
aztán a sárga konába a reba sl-t egy tán 07-es f80 rlc-re cseréltem
na ott már nem éreztem akkora különbséget, egyik sincs a közelébe sem a 03-as foxnak
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

mozogni meg új foxok nem mozognak jobban mint a reba (tán az idei ob-k már igen, de majd próbálás után nyilatkoz)

Hehe!:D
Amikor tavaly eladtam a rebámat és beraktam a foxot, kérdezték tapasztalt, hozzáértõnek mondható bringások, hogy milyen? Amikor mondtam, hogy semmivel sem érzem jobbnak, mint a rebát, sõt, akkor szemközt hülyéztek, hogy nem érzem, nem értek hozzá, ennyi erõvel mehetnék rst gilával is. Gondolom azt várták, hogy áradozzak az új szerzeményrõl. Pedig a rebát tényleg finomabbnak éreztem és sokkal jobban állítható a negatív kamrával a testsúlyomhoz. Az ár-érték arányról meg ne is beszéljünk. Jól mûködik a marketing gépezet! Egyedül a kisebb tömeg szól a javára, 150g-al kevesebb, mint az u-turn-ös reba. A következõ villám biztos megint RS lesz, reba vagy sid.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Elég erõs lesz az összevont 2009-10es BOTY mezõnye úgy látom. Elõször Rebell Ibis-e sokkolt, most meg itt ez a Scott.. Gabe széttuningolt Specializedjét már nem is említem.
Nyertetek a lottón?
Ja nem kitalálom BKV tanácsadók vagytok másodállásban :)

Remélem a versenyre én is ki tudok majd állítani valami újdonságot.

volt mar arrol "hivatalos" szo hogy meg lesz tartva?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Nem tudom van-e mud protector, de ha nem majd csinálok :)

eddig a legdurvább sárvédõ, amit láttam az széles tixó/cellux volt egy Sundayen :D

lassan remélem linkelhetek én is.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ha lottón nyertem volna linkeltem volna már ide egy Ibis Tranny-t és egy Mojo-t :) Érdemes nézelõdni és olcsóbban is ki lehet hozni a dolgokat, pl. a Chris King kiegészítõket közel sem bolti áron szereztem be.

Rebell, azt lehet tudni mennyiért sikerült hozzájutnod a Mojo-hoz, Sl vagy sima?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts

Azt nem kinézetre teszik fel valaki és a +200 grammot egy nyeregcsövön nem fogod érezni.

Rebell, Aske a syntace vro stucni kormány kombóról írta ezt, nem nyeregcsõrõl.

Maggi, szép a bicaj!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Elég erõs lesz az összevont 2009-10es BOTY mezõnye úgy látom. Elõször Rebell Ibis-e sokkolt, most meg itt ez a Scott.. Gabe széttuningolt Specializedjét már nem is említem.
Nyertetek a lottón?
Ja nem kitalálom BKV tanácsadók vagytok másodállásban :)

Remélem a versenyre én is ki tudok majd állítani valami újdonságot.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Jó az új vas - tudom, C A R B O N - Maggi! Nekem teccik.
(Ez nagy szó, mert SCOTT bicó nálam még nem rúgott labdába, de ez ízlés dolga.) :P

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Ha útállítós akkor valsz az uj Revelation.....javíthatatlan RS hívõ vagyok :)

de sajna most nem engedhetem meg magamnak, talán õsszel

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
franc tudja

nekem amíg a dawg-ban volt a talas kb 90% ban mindig 120-on volt. (stumpiban dettó, dehát az eleve 120 hoz van tervezve)
mozogni meg új foxok nem mozognak jobban mint a reba (tán az idei ob-k már igen, de majd próbálás után nyilatkoz)
új reba meg merevebb mint a talas (gysz vs gysz illetve qr15 vs maxle viszonylatban is)

én ha cserélném akkor egy átütõs fekete recont vagy revelationt tennék bele.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Huhh ez a magasságállítós cucc igen sz@rul néz ki. Meg kb. 200 g-al nehezebb mint egy sima kombó. De legalább drága.

Azt nem kinézetre teszik fel valaki és a +200 grammot egy nyeregcsövön nem fogod érezni.

Maggi szép a verda, gratula. Nekem kevés volna az a reba bele.
Egy állitható telóval igazi mindenes volna.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Nem tudom van-e mud protector, de ha nem majd csinálok :)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Huhh ez a magasságállítós cucc igen sz@rul néz ki. Meg kb. 200 g-al nehezebb mint egy sima kombó. De legalább drága.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
maggi, szep a bringa, egyedul a rugostag/raverodo sar a hatsokerekrol kombo nem tetszik. vagy erre is van valami speci mud-protector, mint a specikre?

----

FÁJVÓ

----

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Dt villák meg a magasságállítós stucni nem tetszik....a kövi már Átütõs talas lesz valsz...de egyelõre a Reba teljesen jó, megszervizeltem és álomszépen mozog

viszont a Syntace mint márka bejön, csak onlány soppon nem találkoztam még vele

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

mért mi baj van velük ?

nem elég sznob cuccok ?

Nem, nem ezt mondtam. Nem tudom, hogy a BBB minõségbe hol helyezkedik el a többi márkához képest. Csak szimplán valami rövidebb passzolna hozzá szerintem. Bár a nyereg magasságából ítélve szükség van ilyen hosszú stucnira.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

...
villa 120mm váz 130mm.....ugy érzem így pont jó a geó...súlyt nem tudok pontosat de nem nehéz :P

Tavaly már 110/130/150 mm-es villával árulták ezt a vázat, 2008-ban 100/120/140mm-es TALAS-szal; szerintem utóbbi passzol hozzá, vagy egy DT EXC 130. :) Kormány/Stucni meg mondjuk Syntace VRO ECO Set Vector kormánnyal. :)