Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:43
Posted 2010. March 15. - 23:09

Robooo:
Én is nézegettem ezt a nyerget.
Kipróbálni nem tudtam de kézbe elég deszkának tûnt.
Vagy annyira azért nem vészes? Kényelmes?
Én is nézegettem ezt a nyerget.
Kipróbálni nem tudtam de kézbe elég deszkának tûnt.
Vagy annyira azért nem vészes? Kényelmes?
Posted 2010. March 15. - 22:41

Posted 2010. March 15. - 22:12

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. March 15. - 16:12

Robooo: ez pontosan milyen syncros nyereg?
Syncros Fl
tam: Most az összerakás után nagyon nem. Mem tudom miért, lehet került rá valami folyadék, de az átépítés elõtt fogott rendesen.
Posted 2010. March 15. - 16:00

Posted 2010. March 15. - 13:24

Robooo: neked harap rendesen a BB5?
Lacix: suntourokbol csak XCR es annal jobb villat szabad venni. ha nem bizol a markaban, akkor boltbol vegyed, ujonnan, es barmi baja van, vissza lehet vinni garanciazni
Lacix: suntourokbol csak XCR es annal jobb villat szabad venni. ha nem bizol a markaban, akkor boltbol vegyed, ujonnan, es barmi baja van, vissza lehet vinni garanciazni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 15. - 13:13

Thx a gyors választ 
Túra alatt bakony, vértes, valamint 1-1 külföldi túra játszik (tavaly Donauradweg-en Ingolstadt-Gyõr távot tettem meg vele, akkor határoztam el, hogy felújítom
)
Kérdésem kibõvítem:
Érdemes beszerzni rá egy Dart3-mast, vagy sem? Suntour-ról mi a véleményetek? Esetleg 30 körül olyan alap teleszkópot, amiben van Lockout? (városban nem vagyok hajlandó "rugózni"
túl sok erõt vesz el... viszont túrákon nagyon jól jön, az RST meg egy fos...)

Túra alatt bakony, vértes, valamint 1-1 külföldi túra játszik (tavaly Donauradweg-en Ingolstadt-Gyõr távot tettem meg vele, akkor határoztam el, hogy felújítom

Kérdésem kibõvítem:
Érdemes beszerzni rá egy Dart3-mast, vagy sem? Suntour-ról mi a véleményetek? Esetleg 30 körül olyan alap teleszkópot, amiben van Lockout? (városban nem vagyok hajlandó "rugózni"

Posted 2010. March 15. - 11:20

szép lett
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. March 15. - 09:36

Posted 2010. March 15. - 08:25

Posted 2010. March 15. - 03:24

Üdv mindenkinek!
Hát kíváncsi vagyok a véleményetekre, az én gépem egy kicsit felújítás közben van...
Váz: Magellan Draco 2008 (ezt a bringát vettem, de aztán totál újjáépítettem cirka fél év alatt, most járok a vége felé a felújításnak)
Hátsó váltó: XT RD-M 771
Elsõ váltó: LX (nemtom mikori, kb. 2003-4 körüli modell)
Váltókarok: Deore XT 751
Fék: Deore 555 Hidraulikus tárcsafék
Féktárcsa: Hátul SM-RT61, elöl Avid Roundagon
Hajtómû: Deore LX 572
Lánc: Shimano Deore HG-53
Fogaskoszorú: Deore HG-51
Hátsó kerék: B+ agy, Vuelta Typhoon felni, DT küllõ
Elsõ kerék: még a gyári, B+ cuccos, agy, küllõ és Acrobat comp felni
Villa: Beszerzés alatt, egyelõre a gyári RST Omni szörnyûség van benne, valszeg még a nyár elõtt lecserélõdik egy Rock Shox Dart3-ra, vagy egy Suntour XCM-H-LO-ra. Azért vagyok a Suntour pártján, mert annak IS a tárcsafék-felfogatása és nem akarok új féktárcsát venni, mert 160-as tárcsám van, IS tárcsafékem, viszont a Dart3-nak PM a konzolja, amire én nem tudok 160-as átalakítót)
Képet igyekszem készíteni, szerintem a héten még felrakom
Felhasználási terület: városi közelekedés, XC, túra
(ergo mindenes
)
Hát kíváncsi vagyok a véleményetekre, az én gépem egy kicsit felújítás közben van...

Váz: Magellan Draco 2008 (ezt a bringát vettem, de aztán totál újjáépítettem cirka fél év alatt, most járok a vége felé a felújításnak)
Hátsó váltó: XT RD-M 771
Elsõ váltó: LX (nemtom mikori, kb. 2003-4 körüli modell)
Váltókarok: Deore XT 751
Fék: Deore 555 Hidraulikus tárcsafék
Féktárcsa: Hátul SM-RT61, elöl Avid Roundagon
Hajtómû: Deore LX 572
Lánc: Shimano Deore HG-53
Fogaskoszorú: Deore HG-51
Hátsó kerék: B+ agy, Vuelta Typhoon felni, DT küllõ
Elsõ kerék: még a gyári, B+ cuccos, agy, küllõ és Acrobat comp felni
Villa: Beszerzés alatt, egyelõre a gyári RST Omni szörnyûség van benne, valszeg még a nyár elõtt lecserélõdik egy Rock Shox Dart3-ra, vagy egy Suntour XCM-H-LO-ra. Azért vagyok a Suntour pártján, mert annak IS a tárcsafék-felfogatása és nem akarok új féktárcsát venni, mert 160-as tárcsám van, IS tárcsafékem, viszont a Dart3-nak PM a konzolja, amire én nem tudok 160-as átalakítót)
Képet igyekszem készíteni, szerintem a héten még felrakom

Felhasználási terület: városi közelekedés, XC, túra

Posted 2010. March 13. - 15:58

Posted 2010. March 13. - 14:41

Végre összeálltak az új kerekek:
na. szep lett. fekrol majd szamolj be a topikban ha lesz idod, kivancsi vagyok
hasznald egeszseggel
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 13. - 10:04

Posted 2010. March 13. - 09:22

,,[quote name='eric']Én is összeraktam az új gyermeket
Már csak a jó idõ hiányzik :D"
Szép a bicaj! Megpróbálnék a helyedben a csapágyháznál található bovdenházra valami spéci sártûrõbb kupakot tenni, mert az ott fogja kapni a dzsuvát rendesen.

Szép a bicaj! Megpróbálnék a helyedben a csapágyháznál található bovdenházra valami spéci sártûrõbb kupakot tenni, mert az ott fogja kapni a dzsuvát rendesen.
Posted 2010. March 13. - 01:31

Nem, így szépAgria: szomorodj meg
Thez: franko a kisgép!kisebb tárcsák nem voltak kéznél?gyors zár?

thez: az elso gondolatom nekem is az volt, mikor meglattam a kepet, h kell az a villa... honnan a pocsbol lehet meg szerezni???
Bementem egy bringaboltba, és ott lógott a falon. Fura érzés volt boltban vásárolni

Posted 2010. March 12. - 23:51

Posted 2010. March 12. - 23:50

Ahan,most néztem,tényleg 120 a gyári..csak a vanillában több a lehetõség 
Meg valamivel jobban tetszik a mozgása,hogy nem levegõs

Meg valamivel jobban tetszik a mozgása,hogy nem levegõs
Posted 2010. March 12. - 23:49

Giant trance X ,van itthon F32 120,meg egy Vanilla és nem tudom melyik menjen bele
abba tán inkább a 120-as
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. March 12. - 23:48

báz! azér most egy-ketten melegebb éghajlatra küldenének szerintem
valahogy úgy... gyárilag a 120-as fox-szal van...