A fehér már idén kiment a divatból. Csak a plebs vesz fehéret bármibõl is.
![]()
Köszi
![]()
Köszi az infót! Hasznos cuccnak tûnik, ilyet rendelni fogok. Én csak az autón való szállításhoz venném, tekeréshez nem használnám. Ha nagy a sár, én max. lockolom a villát.
"just chillin killin"
Szia Faktorban lehet kapni Lizard Skins a márkája, nem szállításhoz van hanem saras idõben a becsúszót védeni 2000 valahány forint.
Szép géppark!
Szállításhoz mit tettél a fehér Fox becsúszójára? Látom, hogy a tetõn lévõ bringán van valamilyen csinos kis védõizé.
Szép géppark!
Szállításhoz mit tettél a fehér Fox becsúszójára? Látom, hogy a tetõn lévõ bringán van valamilyen csinos kis védõizé.
Na így már jó! :-)
Bringáim: Picasa Webalbumok - G
Pont ezt írtam a múlt héten a markolatos topikban, elég sz*r a minõsége, drága húsnak híg a leve ebben az esetben.Nekem is tetszett a lockos wcs markolat, amíg le nem mállott róla a szivacs. 10 tekerés után.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
![]()
Azért én remélem,h jövõre már kimegy a divatból a fehér. Már vakítja a szemem nagyon a sok fehér.
Nekem is tetszett a lockos wcs markolat, amíg le nem mállott róla a szivacs. 10 tekerés után.
Azért én remélem,h jövõre már kimegy a divatból a fehér. Már vakítja a szemem nagyon a sok fehér.
Amúgy szép masinák. Ezek már jobban tetszenek.
"just chillin killin"