Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19084 replies to this topic

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
bicoztam ma egyet végre ilyen szép idõ van :)
Feltöltött kép

tolli

tolli

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
  • LocationZalaegerszeg, Hungary
Akkor holnap várhatók a képek? Neked is jó húsvétod lesz, úgy látom :)

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Vááááááá......baromi jol néz ki.....:)

Boros: feelingje van....probalj ki egyet

Egye-b@ssza, kipróbálom!!! :D
Gondolom, hogy valami van benne, hisz sokan élvezik.
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
PBG: ahol nagyon meredek, ott ugyis gyorsabb ha a válladra kapod és felfutsz....nyeregben nem mindig gyorsabb ;)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Szép a Kona! Gratulálok!
A CX meg szerintem nagyon jó dolog. Tényleg feelinges. És ha megtanulsz egy CX bringával normálisan menni, akkor a montival sem lesz sok gondod. Meg pl. nagyon jól meg lehet tanulni, hogy hogyan szállj le, illetve ugorj vissza kb. ugyanazzal a sebességgel, mint amivel leszálltál.
Ja, meg ha van egy CX géped, akkor van egy ou-d, is, amivel ha nincs igazi ou-d, akkor még versenyezhetsz is. Hirtelen ennyi. :)

Szerk.: mondjuk egysebit CX-re sem vállalnék be. Lásd a Mosonmagyaróvári CX pályát...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
T-1 nap Cannondale Fifty Fifty 2.1 :D

szar cuccokkal 9,6kg, cél 9alá menni.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
szép, gratula
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tolli

tolli

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Hát... vitrinbájk már nem lesz belõle...
Megvan benne minden, amire vágytam: könnyû, merev, egysebességes, jókat lehet gyorsulni vele, igazi versenyérzést nyújt.
A Haro Mary SS ehhez képest egy lomha fotel - azt sem fogom hanyagolni, kellenek pihenõs tekerések is :)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
fúdejó ez a kona! nagyon tetszik..

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Vááááááá......baromi jol néz ki.....:)

Boros: feelingje van....probalj ki egyet

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Használd merészséggel tolli!
Szép, bár én még mindig nem értem a cyclocross mivoltát. Futni egy bringával a hónom alatt padokon ugrálva át?! Most vagy sár vagy beton....
De neked sok-sok km-t!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ugy kell, hogy jobb klikk a kepre, es onnan ki kell masolni a kep tulajdonsagait, es aztan azt berakni a Feltöltött kép nyomas utan
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tolli

tolli

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Nem tudom, miért nem jeleníti meg a képeket...
Akkor link: Picasa Web Albums - Zsuzsa - Kona Major One

tolli

tolli

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Sziasztok!
Ma átvettem a kerékpárom, egy Kona Major One-t. Közben esett az esõ, úgyhogy tökéletes alkalom nyílt arra, hogy elemében mutathassa meg, mit tud. Jól összesároztam és nagyon élveztem a másfél órás próbautat. Igazán jókat lehet gyorsulgatni vele, lassítani viszont kevésbé. Még be kell kopniuk a fékeknek, vagy nekem kell bátrabban ereszkednem :)
Pár béna mobilos képet is mellékelek, késõbb lesznek jobbak is:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem az epic vaz 150-200grammal konnyebb.

amugy most cserelodik a villa, meg majd egyszer ha raszanom magam akkor lesz XTR fek es fekkar. meg King fejcsapagy. meg ASR5 fullkarbon vaz :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Jó ötlet! Este összeszámolom, a hiányzó adatokat meg saccolom :)

Tamaska, a Tiedet elnézve az enyém se lehet sokkal nehezebb. A villám kb. 250 gramm mínusz, kerekeken kb +100gramm, külsõkön kb. -100x2 gramm. Hajtómûbõl és váltókarokból xt-m van az xtr helyett, ez ugye valamivel nehezebb, viszont a féken is nyerek pár grammot. A váz tömegéhez lövésem sincs. Bízom a 12 kg alatti tömegben :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Amennyiben van rá fogadókészség, akkor csinálhatnánk egy Fórumos kerékpár adatbázist, az alábbiakban mellékelt táblázat alapján. Egyes cellák tartalmaznak kiegészítõ információkat, melyre az adott cella jobb felsõ sarkában szereplõ piros jelzés utal. A táblázattal kapcsolatos észrevételeket, kiegészítõ információkat várom a novainvictai@hotmail.com email címre.
A nyilvántartás elérhetõségét, ha van létjogosultsága a dolognak megoldjuk valamilyen formában.

[ATTACH]2192[/ATTACH]

ZsZs

ZsZs

vendég

• fórumtag
  • 61 posts

Szia!
Itt van két konkrét link link

Köszi! :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
no kitoltottem enis. az adatok nagy resze sajat meres

RAUH-Welt
B E G R I F F

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 posts

Te tudod mire költesz, eszembe nem jutna lebeszélni :)
de végigülve néhány tucat bringát 8 kilóstól kb16 kilósig meggyõzödésem hogy ilyen súlyú bringánál -ha az nem forgó tömeg- még egy kilót sem érez meg az átlag bringás. egy 10 kilós montinál egy versenyarc talán észrevesz 200 grammot -más kérdés hogy az itt rendszeresen irogató cca 150 ember közül kb 10 van akinek tán számít- de hogy egy 6"-t mozgó fulli 15,2 vagy 15,5 kiló az kb qrva mindegy. persze jobban mutat a mérleg a fényképen ha negatív éréket mutat :),

edit : a 150-et rocsi írta én meg nem gondolkodtam rajta csak írtam egy kicsit bövebb tartományt. :) valamikor utána néztem a súlyoknak de már nem emléxem.

Ez nálam is így van, párszáz grammos súlykülönbséget tekerés közben totál nem érzékelek.
stumpjumpa