Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19054 replies to this topic

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

irigylem a problémádat :D

amugy a cannondale-em excenteres középpel van

hát.. hamár(sajnos) inkább a vitrinbringa státuszhoz áll közelebb, legyen csinos:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ugyanolyan színûek lesznek a Kcnc cuccok, csak fényképen elég nehéz visszaadni az eredeti színt. Nézd meg pl. a képeimen a Kona narancs színét, aztán nézd meg a konaworld-ön, utóbbi ronda matt narancs, elõbbi pedig élénk.

Kösz a dicsérõ szavakat.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
irigylem a problémádat :D

amugy a cannondale-em excenteres középpel van

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

nem egyszeru ugyanazt a szint kihozni. attol fugg hogy mennyi ideig hagyjak benne a savban a cuucot. a gyartonak eleg odafigyelni arra hogy minden kek kormanya ugyanolyan kek legyen, nemhogy meg masokhoz is igazodnak

arra gondoltam, h. házon belül lehetne egyforma árnyalatú a cucc. kcnc hézagolók és hajtómûcsavarok vannak fent, szeretnék még nyeregcsõbilincset(meglepõ módon, a gyári nem teljesen tökéletes..), meg kupakot a stucni fölé.
http://www.ftwbikes....0&q=100&brand=-
míg a hézagoló "foxos" kék, addig a másik két alkatrész.. hát sokkal világosabb és így szerintem eléggé megbontja az egységet.

on

lacix86

lacix86

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Dehogy vettem sértésnek, pusztán kíváncsi voltam a véleményetekre, hogy mit érdemes átszabni még a drágán
Amúgy városi/hétvégi túrázásra használom, megjártam már vele az Ingolstadt-Gyõr távolságot, jól bírta :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

A stucni, a váz, a pedál és a nyereg/nyeregcsõ maradt meg egyedül a régi bringából. Na meg az a förmedvény RST omni teleszkóp, nyáron cserére szorul :)
Mint említettem, ez egy 65.000es Magellan Draco volt, azért tûnnek "teszkósnak" a gyári alkatrészek. Bikepositive mindegyik :)
Amúgy SKS sárvédõk vannak rajta
A kilométeróra madzagját a héten vágom ki a fenébe, mert eltûnt az órám, így hiába lóg rajta... Most rendeltem hozzá újat
A fékek meg használtan lettek megvéve, így nem igazán akartam átszabni õket, felfogattam, aztán ha lesz több pénzem, méretre vágatok egy másik csövet, ezek már úgyis öregecskék :) (nota bene a fékhatás így is elég korrekt :D)

Akkor örülök, hogy nem vetted sértésnek a kommentemet. Nem kell feltétlenül drágának lennie a kiegészítõknek, B+ is lehet jó.

lacix86

lacix86

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

A kilométeróra madzagja nagyon csúnyán van vezetve. Nem értek a tárcsafék vezetékekhez, de nem feleslegesen hosszú a hátsó? A stucni, nyereg, nyeregcsõ, pedál és a sárvédõ nekem nagyon teszkóssá teszi az egészet. Persze ez nem a "kéne ez a bringa" topik.

A stucni, a váz, a pedál és a nyereg/nyeregcsõ maradt meg egyedül a régi bringából. Na meg az a förmedvény RST omni teleszkóp, nyáron cserére szorul :)
Mint említettem, ez egy 65.000es Magellan Draco volt, azért tûnnek "teszkósnak" a gyári alkatrészek. Bikepositive mindegyik :)
Amúgy SKS sárvédõk vannak rajta
A kilométeróra madzagját a héten vágom ki a fenébe, mert eltûnt az órám, így hiába lóg rajta... Most rendeltem hozzá újat
A fékek meg használtan lettek megvéve, így nem igazán akartam átszabni õket, felfogattam, aztán ha lesz több pénzem, méretre vágatok egy másik csövet, ezek már úgyis öregecskék :) (nota bene a fékhatás így is elég korrekt :D)

K
K
K
K

Remélem így már mûködnek... Köszi MaTT az utolsó kép linkelését!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Gabe, Te aztán megadtad a módját :) Grat!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem egyszeru ugyanazt a szint kihozni. attol fugg hogy mennyi ideig hagyjak benne a savban a cuucot. a gyartonak eleg odafigyelni arra hogy minden kek kormanya ugyanolyan kek legyen, nemhogy meg masokhoz is igazodnak
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

mof, az Epicen Chris King hézagolók vannak nem Kcnc. Amúgy a Kcnc minden más márkánál világosabb kék cuccokat csinál, szóval szerintem eléggé eltér.

ó.. pedig egész hasonló árnyalatú mint a kcnc(nekem ilyenek vannak).
nem értem miért nem lehet egyforma színmélységû alkatrészeket készíteni..

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
gabe tudsz élni :), a Cannondale-l is jöhetne
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
mof, az Epicen Chris King hézagolók vannak nem Kcnc. Amúgy a Kcnc minden más márkánál világosabb kék cuccokat csinál, szóval szerintem eléggé eltér.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
DH projekt érettségi utánra:
ami eddig van
Kona Stab Deluxe 2008
RockShox Boxxer Race 2008
Fox DHX 5.0
Ringlé Abbah DH
amilyen alkatrészek tervezve vannak.
Feltöltött kép

városi SS két héten belül:
alkatrészlista, már csak pár apróság kell
Feltöltött kép

:)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts

ahogy nézem kiadta neki szal sehogy :)

Huhh, én ezt kikérném magamnak a helyében. :D

Szépek a gépek, látom most, hogy lassan tavaszodik, mindenki belehúzott.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Ó, hát néha csak bekukkantok. : )
Trigon kormány stucni, egyszerû acél villa, tavalyi Tucana ( ED régi váza, festésen látszik is) hátsó agy meg Novatech (24es elõzõ agya, ott sem bírta sokáig, itt végképp nem fogja, de nincs más).
Hátul Magura lesz, elöl egyértelmûen V fék. Lesznek majd szép könnyítések, elsõ fékkar, elsõ felni, ha lesz idõm rá, a stucni is. És ha merem, a hátsó agy is. Úgyis mindegy neki már.
24-esrõl is teszek majd fel képet, most nagyjából tiszta.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,200 posts
téged is látni CJ? :)
azottazmilyen kormány?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Nem tetszettek eddig a fekete vázas bringák, de ez nagyon szép!

Nálam is készül megint a nyeregnélküliség. Feltöltött kép

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

ránézésre excenteres a középrész, de lehet csak a fáradtság teszi.

most, h. mondod.. mintha én is látnám:)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Sala! a láncfeszítést hogyan oldottad meg?

ránézésre excenteres a középrész, de lehet csak a fáradtság teszi.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ahogy nézem kiadta neki szal sehogy :)