Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Én meg ezt raktam össze a télen, ráérõ óráimban
És a Dt kerék csúcs, bár még nem mentem vele :)

Feltöltött kép

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Zoomstag: Miért van negatívban a stücnid, ha a kormányod felfelé ível? A szarvakat meg végképp nem értem egy Liquid-en.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
http://img11.imagesh.../5459/kp006.jpg

én ilyennel mászkálok.
nem nyálcsorgatós, de egyre jobban tetszik.:)

Izomtéridõninja-geológus!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
elöl michelin,hátul table top,versenyre vagy ha komolyabb bringázás van megbeszélve természetesen ez a setup lekerül!
ami változott:
dt6,1->mavic en521
diabolus terelõ-> saját gyártású karbon láncterelõ (129g)
tervben van még pár dolog ami ki lesz cserélve,vagy ki lesz könnyítve!
jelen felállásban ha minden igaz 16kg

a legelsõ kép kb 1hónapja készült!azóta már túl vagyok egy versenyen vele!
képek itt:
Picasa Web Albums - jocek - bringarena sn...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Alex: DT Swiss - M 1600 Az 1600-as szériában vannak 240s agyak.

De az eredeti téma sem ez, hanem: Ki milyen bringával nyomul.... ;)

Huha, az azért már drágább cucc. X1800-as szettet láttam most 68-ért, bár valószínû annyi se lesz rá az idén.
Mi ilyen kerekekkel nyomulunk/nánk, teljesen témába vág. :) Ha a modiknak nem tetszik majd átrakják.
edit: hopp már jön is a bünti :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szerintem 2,25-ös Schwalbe Table Top:)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Jocek, miylen gumik vannak szerelve? Elég "jámborkának" tünnek a bringához viszonyitva.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Offtopic hozzászólások innentõl automatice törlõdnek és az elkövetõ figyelmeztetésben részesül.

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Na véletlenül elejtett mondatom eléggé eldurvult vitázásba fordult. Kerékötletért majd én is megyek a keréktopicba.

Most még csámcsogok jocek bringáján. Bár az ilyen rombolók nem állnak hozzám közel, de ez egy szép darab, grat!
Hegyibringás = Kerekes Jeti

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

én nem cseszegetni akarlak, de abban a kategóriában, amit az élversenyzõk használnak, túl sok különbség nincs az alkatrészek közt.
tehát lehet az metal zero, slr vagy akár valami csúcs dt kerék, az eredmény nem változik.
és mivel nincs nagy különbség, ezért azzal megy a szegény csórikám, amit odaadnak neki... de a célt elérik vele, élõ példa vagy rá Te is - ebbõl arra következtetsz, hogy jó és megveszed az alacsonyabb kategóriájút. ami természetesen nem ugyanazt a minõségi kategóriát képviseli, mint a nagytesója.
nem személyeskedni akartam, csak hoztam egy példát, ezt leírhatnám akármi mással is egyébként...

kela
szerintem túlreagáltad a dolgot kicsit :)

Szia!

Maximálisan egyetértek, sztem sincs túl nagy különbség a csúcs cuccok között, vszinû, ha pénz nem számítana DT-t vennék, pusztán szubjektív okokból.. :)

Egyébként nem azért vettem RM 5-öt, mert a nagyok is F*********mal mennek, ezt konkrétan ma tudtam meg... :)

Egyébként szurkolok nektek fiúk a versenyeken és öröm látni az egyre jobb eredményeket! Csak így tovább! :)

Visszakanyarodva:

Jaja kircsi cuccos a Berga, gratula hozzá!
Don't try this at home!

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

bulesz, nem szeretném, ha úgy vennéd, hogy most még egy ember beléd akar rúgni, de vedd már észre, hogy az embereknek az a baja veled, hogy elvakult vagy. Ez látszik abból, hogy hangoztatod, hogy olvastad, hogy a Fulcrum szuper, mert egy belga csávó ment vele 18000 km-t és nincs semmi baja. Csinálj egy objektív böngészést és meglátod, hogy bármilyen kerékszettrõl fogsz találni hasonló pozitív véleményt, és negatívat is, és biztos vagyok benne, hogy a Fulcrumról is. És azt sem érted meg, hogy senkinek nincs baja a Fulcrummal, tudjuk, hogy egy jó nevû termék. Kicsit olyan ez, mint amikor egy kisgyerek kap egy játékautót és ha az pl. egy BMW, akkor szerinte a BMW a legjobb autó, de ha Mercit kapott volna...

Szia!

Megértelek, ha így jött le, de nem ez volt a célom, stb..
A lényeg, hogy nem "kaptam" a kereket, hogy "köszi anyu az új játékot", hanem volt egy ellég szûkös keretem, amibõl bicajt tudok építeni, és az egészet úgy terveztem meg, úgy válogattam össze az alkatrészeket, hogy nagy valószínûség szerint évekig nem lesz módom arra, hogy megint fejlesztgessek, stb...tehát oda kellett figyelnem arra, hogy mibõl mit veszek, mert nem tudok másikat venni ha esetleg mellé nyúlok..

Hidd el, hogy mielõtt megvettem volna a kereket heteket töltöttem a neten, és szervízes ismerõsöket nyaggattam, hogy mirõl mik a tapasztalatok, mennyire karbantartás igényes stb... mivel nálam a súlynál sokkal fontosabb a megbízhatóság és az erõ (100 kg vagyok) így oda kellett figyelnem, hogy mit választok. Ami lehet, hogy jó a legtöbb bringásak (65-80 kg) az nekem lehet, hogy nem elég masszív...

Az egészben az a gáz - és bocsánat mindenkitõl aki ezt mellre szívta, hogy ha visszaolvassátok amiket írtam, hogy csak annyit mondtam, hogy érdemes elgondolkodni az F betûs :) márkán is... ennyi... ezért nem hiszem, hogy így nekem kellett, volna esni.. és bocs, ha eszem a helyet, hogy lereagalom a dolgokat... úgyhogy mindjárt avatart is váltok, nem ez a birka mentalitás passzol leginkább hozzám... :)
Don't try this at home!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Alex: DT Swiss - M 1600 Az 1600-as szériában vannak 240s agyak.

De az eredeti téma sem ez, hanem: Ki milyen bringával nyomul.... ;)

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Szerintem mindenki egy kicsit túlreagálta, azért ne osszuk már szegényt ennyire, nem akart semmi rosszat, csak tippet adott, hogy szerinte az a gyári kerékszett nem lehet rossz vétel annyi pénzért. Aztán olaj fröccsent a tûzre....
Zúznék egyet azzal a Bergamont-al, tuti érzés lehet!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Az én Botrager System szettembe is 240s agyak vannak épitve.

A fullról menetapasztalatom nincs, de horvátoknál a túravezetö kerekeit közösen javitottuk ötlet szerint minden 10kmen és havernak sem müxött az UST rendszer valami okból.
Ez az össz tapasztalatom, de sajnos még nem sikerült tekernem öket (és nem szeretem olvasni/hallani magam duma közben)

lehet átdobni a kerekesekhez

ON
Jocek szép a bringa, gratula

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
b..tok meg,csak azért is:D
lehet csámcsogni
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Õ meg itt az Andris haverom ,hogy legyen min röhögni :D
Feltöltött kép

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

kela

igazad van, de elég szar napom van, és még a fórumon is ilyen f@szságokat kell olvasnom, ahelyett, hogy mindenki linkelné, éppen mivel nyomul.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ha már kerék akkor DT Swiss. A fél társaság nálunk ezekkel megy (240s Kivéve Zéé :) ), és mindenki messzemenõen elégedett.

Térjünk csak ide vissza! X 1800 ha jól emlékszem? Azokban 240s agyak vannak?

edit: Gabe, vigyél rekeszt, szerintem ennyit már nem tudsz meginni! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
bulesz, nem szeretném, ha úgy vennéd, hogy most még egy ember beléd akar rúgni, de vedd már észre, hogy az embereknek az a baja veled, hogy elvakult vagy. Ez látszik abból, hogy hangoztatod, hogy olvastad, hogy a Fulcrum szuper, mert egy belga csávó ment vele 18000 km-t és nincs semmi baja. Csinálj egy objektív böngészést és meglátod, hogy bármilyen kerékszettrõl fogsz találni hasonló pozitív véleményt, és negatívat is, és biztos vagyok benne, hogy a Fulcrumról is. És azt sem érted meg, hogy senkinek nincs baja a Fulcrummal, tudjuk, hogy egy jó nevû termék. Kicsit olyan ez, mint amikor egy kisgyerek kap egy játékautót és ha az pl. egy BMW, akkor szerinte a BMW a legjobb autó, de ha Mercit kapott volna...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

... azért lehet a Zeroban valami, ha világklasszisok használják... nyilván bármennyire is nyokmatnák a szponzorok, ha nem lehet vele jól menni más típust/márkát választanának. Én nem is ezt az osztályt nézegettem, a felsõ kategóriás kerekekben semmilyen tapasztalatom sincs, mivel pénzem sem lenne rá... az alsó/közép kategóriát veséztem ki, mikor az volt a tét, hogy 44e Ft ból mi a legjobb kihozható kerék a SZÁMOMRA.

én nem cseszegetni akarlak, de abban a kategóriában, amit az élversenyzõk használnak, túl sok különbség nincs az alkatrészek közt.
tehát lehet az metal zero, slr vagy akár valami csúcs dt kerék, az eredmény nem változik.
és mivel nincs nagy különbség, ezért azzal megy a szegény csórikám, amit odaadnak neki... de a célt elérik vele, élõ példa vagy rá Te is - ebbõl arra következtetsz, hogy jó és megveszed az alacsonyabb kategóriájút. ami természetesen nem ugyanazt a minõségi kategóriát képviseli, mint a nagytesója.
nem személyeskedni akartam, csak hoztam egy példát, ezt leírhatnám akármi mással is egyébként...

kela

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Most rohanok Fulcrumot venni, a Hope/DT agyakat ill. MAvic felniket meg mindenki dobálja ki az ablakon...

csak lehetõleg mindenki ugyanazon az ablakon, és szóljatok hogy menjek a sprinterrel :)

a baj meg az hogy a vélemény meg a -ráadásul tapasztalat nélküli- szemellenzõs hittérítés közt van némi különbség. ez meg az én véleményem.
de legalább 2 oldal óta nem volt szó bringákról amivel nyomolunk
szal én mostmár inkább bringákat látnék...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való