És ha még látnád a másik edzõ bringáját...
Az tavaszi vagy õszi bringa ?
És ha még látnád a másik edzõ bringáját...
"just chillin killin"
zsír, de a kona(k)-kal nagyobb sikert aratnálEngem a mai napon felbiztattak, hogy tegyem közzé a lovat amin szoktam tekerni .... Mert egyik fórumtársunk szerint állítólag érdekes.
Szerintem semmi baj nincsen vele télire tökre penge
ki-mit-gondol róla
K
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
És ha még látnád a másik edzõ bringáját...én örülnék egy ilyen téli bringának
A sebesség mindent megold.
én örülnék egy ilyen téli bringánakki-mit-gondol róla
ami az én gépemben volt valószínûleg régebbi modell....
Elnézést, akkor benéztem... volt nekem is gépben, de valahogy alacsonyabbra emlékeztem...
hmm, nekem is sok a hely... ok... soorryyy
mod: megvan a különbség, az enyém a fejcsõcsõ részen van emelve, a tied pedig a villa kialakítása már eleve emelt

Így kell ill. lehet a villához rögzíteni a keresztfuraton. Méretre is van vágva. Amúgy terepgumit is teszek fel néha.A sárvédõ azért van távol a gumitól, mert néha terepgumit teszel fel, vagy csak lusta voltál méretre vágni a pálcákat?
A villa 26" Kona P2 (440mm lemértem, annyi)28as vagy 29es a kona p2 villa elõl, bizonyára ezért van magasan a sárvédõ, csak gondolom a kormány magassága meg így kényelmes...
Engem a mai napon felbiztattak, hogy tegyem közzé a lovat amin szoktam tekerni .... Mert egyik fórumtársunk szerint állítólag érdekes.
Szerintem semmi baj nincsen vele télire tökre penge
ki-mit-gondol róla
K
Semmi közöm hozzá, de engem nagyon iritál és legszívesebben izomból fejbe verném a nyergével a tulajdonost.még mindig nincs ezzel semmi gond szvsz
az hogy itt a nagy többségnek qrva sokat kell dolgozni egy ilyen lomért az egy dolog. de azt kéne +érteni, ha neki kijön mondjuk 2 havi fizúból akkor mért ne lehetne kényelmes városi gépe. megteheti , kinek mi köze hozzá.
A sebesség mindent megold.