Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19091 replies to this topic

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Én már nem hiszem, hogy eladom a Specit, jól már nem jönnék ki belõle, másikra meg nem költök :) Majd eltemetik velem együtt :)

Ne reménykedj, Tomi úgyis kiásná!:D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

De én mindig azt mondom, hogy inkább ez, mint az ember el kocsmázza, vagy drogozza a pénzt.

én is ezt vallom, de akkor mit rontok el? :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Ez mindig attól függ mire kell....élménybringázáshoz ez a tökéletes bringa, 13-14 centi út, viszonylag könnyû....egy merevváz sosem nyujt majd akkora élményt mint egy fully, lehet hogy gyorsabb felfelé, de egy hétvégi bringázáson valsz a -ahogy Tigger szokik mondani- a lõtéri döglött kutyát sem érdekli majd....haver is mindig ezt a kihasználós dolgot emlegeti...mit kell ezalatt érteni? kövek és durva terep van itthon is....és ez nem a hegyek magasságától függ

na ja
csak élménybringaként , a 14 centi rugóút, súly, merevség, 3szögre a + rider súlya mint adalék van egy ismert teóriám :)....amit nem ismételnék. de kb mernék rá fogadni hogy én (legjobb versenysúllyal ami ugye 90 kg körül van) egy régi 4" -t (10cm) mozgó dawggal könnyebben tudnék jóval nagyobb tempót menni az itthon fellelhetõ és általam még bevállalt durvább terepeken mint egy ilyen 14-et mozgó stumpival. ehez képest felfelé lehet 1,5 km/h val lasabb lennék. de ugye örömbringa :)

ja igen, mint Arn fenti uccsó mondata , mindez természetesen szubjektív. érzés alapján :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

én valahol 15-nél járok. mostanra pontosan tudom mi kéne, csak olyat meg nem lehet kapni...tán a canyon van hozzá legközelebb perpillanat.

varosban nekem teljesen jo a merev ktm - igazi oszver. a pitchbol hianyoltam a haladosabb tekerest, a sjben ez megvan, nem erzem kevesebbnek, mint az elote levo 100as maratoncangat. lehet egy dekaval sem haladok gyorsabban, de ugy erzem :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Váltogatja, mint az alsógatyát, de , hogy itt merre fogja kihasználni a 14 centit, azt még nem vágom teljesen. Szép ez a Speci, és még szebb lesz, de csak 3. bringának kellene. Többet van itt, mint Pest környékén.

Ez mindig attól függ mire kell....élménybringázáshoz ez a tökéletes bringa, 13-14 centi út, viszonylag könnyû....egy merevváz sosem nyujt majd akkora élményt mint egy fully, lehet hogy gyorsabb felfelé, de egy hétvégi bringázáson valsz a -ahogy Tigger szokik mondani- a lõtéri döglött kutyát sem érdekli majd....haver is mindig ezt a kihasználós dolgot emlegeti...mit kell ezalatt érteni? kövek és durva terep van itthon is....és ez nem a hegyek magasságától függ

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

en a bringakkal vagyok igy :) remelem mar vege. tavaly nyar ota a hatodik, kar volt elkezdeni.

én valahol 15-nél járok. mostanra pontosan tudom mi kéne, csak olyat meg nem lehet kapni...tán a canyon van hozzá legközelebb perpillanat.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

azért majd nézzük meg jövõ ilyenkor még meglesz e neki :)

De legjobb az volt, amikor írta a Speci topikban, hogy a kerókra nem költ többet, mert... ehhez képest rá egy hónapra már az új Stumpival mocorog :D De én mindig azt mondom, hogy inkább ez, mint az ember el kocsmázza, vagy drogozza a pénzt.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Váltogatja, mint az alsógatyát, de , hogy itt merre fogja kihasználni a 14 centit, azt még nem vágom teljesen. Szép ez a Speci, és még szebb lesz, de csak 3. bringának kellene. Többet van itt, mint Pest környékén.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

csak arra utaltam hogy Dave kollágának az elmúlt 3 évben már kb több váza volt mint nekem az elmúlt 20-ban és nekem se volt kevés :)

en a bringakkal vagyok igy :) remelem mar vege. tavaly nyar ota a hatodik, kar volt elkezdeni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

ha az ember tekerni akar csak vele, akkor meg, ha buzizni, akkor mindig mas kell :)

csak arra utaltam hogy Dave kollágának az elmúlt 3 évben már kb több váza volt mint nekem az elmúlt 20-ban és nekem se volt kevés :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Én már nem hiszem, hogy eladom a Specit, jól már nem jönnék ki belõle, másikra meg nem költök :) Majd eltemetik velem együtt :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

ha az ember tekerni akar csak vele, akkor meg, ha buzizni, akkor mindig mas kell :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Dave: gratu a bringához, nagyon zsivány :) Ezek szerint a Kona nálad sem maradt meg?:)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
bármelyik Specit elfogadnám, szépek
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Arn, ugye a sag miatt áll úgy a nyereg?

Amúgy szép mindkettõ. :-)

igen, ill a "lovechannel" kozel vizszintes. igy kenyelmes, az biztos :)

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Arn, ugye a sag miatt áll úgy a nyereg?

Amúgy szép mindkettõ. :-)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Mondjatok egy dátumot, hogy tudjam, melyik hétvégérõl van szó:D

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Ez csak természetes!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
arn gépe közelebb áll az én színvilágomhoz, elfogadnám simán :)
Dave, kipróbálhatom jövõ héten a Tiédet remélem ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Hajj, látva ezeket a Stumpikat, kezdek elgyengülni :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"