Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2010. augusztus 14. - 13:04
Írta 2010. augusztus 14. - 10:27
OFF
a sport szép dolog, a bringázás mégszebb, de szerintem érdemes kipróbálni sok más dolgot is az életben. És ha okosan csinálja az ember akkor jut arra is. Itt van például lor. Legutóbbi infóm szerint még mindig egy giant ac-vel meg õsrégi marzóval nyomul. Mégis élvezi. Az érzés a lényeg.
Mondom ezt úgy, hogy én is mindig nézem, hol-min lehetne fejleszteni, szóval kicsit magam ellen is beszélek
Nem akarok flame-t elindítani, csak egy apró gondolat volt a high-tech gépek között
Én is úgy vagyok velem hogy amikor rám jön valami õrület, akkor bele gondolok, hogy az adott alkatrész árából elmehetnék egy jót tekerni, az ebéd, vonat vagy üzemanyagárral együtt, ahelyett, hogy otthon nézegetném az új motyót, és ettõl mindíg lenyugszom
A másik az, hogy sokat kell tekreni, és akkor a lecsoffadó alkatrészek cseréje már sok is lesz a jóból
Írta 2010. augusztus 14. - 09:24
Írta 2010. augusztus 14. - 08:11
Írta 2010. augusztus 13. - 21:10
Írta 2010. augusztus 13. - 19:59
De legjobb az volt, amikor írta a Speci topikban, hogy a kerókra nem költ többet, mert... ehhez képest rá egy hónapra már az új Stumpival mocorog
De én mindig azt mondom, hogy inkább ez, mint az ember el kocsmázza, vagy drogozza a pénzt.
OFF
a sport szép dolog, a bringázás mégszebb, de szerintem érdemes kipróbálni sok más dolgot is az életben. És ha okosan csinálja az ember akkor jut arra is. Itt van például lor. Legutóbbi infóm szerint még mindig egy giant ac-vel meg õsrégi marzóval nyomul. Mégis élvezi. Az érzés a lényeg.
Mondom ezt úgy, hogy én is mindig nézem, hol-min lehetne fejleszteni, szóval kicsit magam ellen is beszélek
Nem akarok flame-t elindítani, csak egy apró gondolat volt a high-tech gépek között
Írta 2010. augusztus 13. - 19:20
Írta 2010. augusztus 13. - 08:58
Oszt' minek az a karatebajnoknak?Ne reménykedj, Tomi úgyis kiásná!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. augusztus 11. - 07:31
Én már nem hiszem, hogy eladom a Specit, jól már nem jönnék ki belõle, másikra meg nem költök
Majd eltemetik velem együtt
Ne reménykedj, Tomi úgyis kiásná!
Írta 2010. augusztus 10. - 16:19
De én mindig azt mondom, hogy inkább ez, mint az ember el kocsmázza, vagy drogozza a pénzt.
én is ezt vallom, de akkor mit rontok el?
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. augusztus 10. - 15:32
Ez mindig attól függ mire kell....élménybringázáshoz ez a tökéletes bringa, 13-14 centi út, viszonylag könnyû....egy merevváz sosem nyujt majd akkora élményt mint egy fully, lehet hogy gyorsabb felfelé, de egy hétvégi bringázáson valsz a -ahogy Tigger szokik mondani- a lõtéri döglött kutyát sem érdekli majd....haver is mindig ezt a kihasználós dolgot emlegeti...mit kell ezalatt érteni? kövek és durva terep van itthon is....és ez nem a hegyek magasságától függ
na ja
csak élménybringaként , a 14 centi rugóút, súly, merevség, 3szögre a + rider súlya mint adalék van egy ismert teóriám
ja igen, mint Arn fenti uccsó mondata , mindez természetesen szubjektív. érzés alapján
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. augusztus 10. - 15:32
én valahol 15-nél járok. mostanra pontosan tudom mi kéne, csak olyat meg nem lehet kapni...tán a canyon van hozzá legközelebb perpillanat.
varosban nekem teljesen jo a merev ktm - igazi oszver. a pitchbol hianyoltam a haladosabb tekerest, a sjben ez megvan, nem erzem kevesebbnek, mint az elote levo 100as maratoncangat. lehet egy dekaval sem haladok gyorsabban, de ugy erzem
Írta 2010. augusztus 10. - 15:25
Váltogatja, mint az alsógatyát, de , hogy itt merre fogja kihasználni a 14 centit, azt még nem vágom teljesen. Szép ez a Speci, és még szebb lesz, de csak 3. bringának kellene. Többet van itt, mint Pest környékén.
Ez mindig attól függ mire kell....élménybringázáshoz ez a tökéletes bringa, 13-14 centi út, viszonylag könnyû....egy merevváz sosem nyujt majd akkora élményt mint egy fully, lehet hogy gyorsabb felfelé, de egy hétvégi bringázáson valsz a -ahogy Tigger szokik mondani- a lõtéri döglött kutyát sem érdekli majd....haver is mindig ezt a kihasználós dolgot emlegeti...mit kell ezalatt érteni? kövek és durva terep van itthon is....és ez nem a hegyek magasságától függ
Írta 2010. augusztus 10. - 15:24
en a bringakkal vagyok igy
remelem mar vege. tavaly nyar ota a hatodik, kar volt elkezdeni.
én valahol 15-nél járok. mostanra pontosan tudom mi kéne, csak olyat meg nem lehet kapni...tán a canyon van hozzá legközelebb perpillanat.
Írta 2010. augusztus 10. - 15:19
azért majd nézzük meg jövõ ilyenkor még meglesz e neki
De legjobb az volt, amikor írta a Speci topikban, hogy a kerókra nem költ többet, mert... ehhez képest rá egy hónapra már az új Stumpival mocorog
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. augusztus 10. - 15:13
Írta 2010. augusztus 10. - 15:12
csak arra utaltam hogy Dave kollágának az elmúlt 3 évben már kb több váza volt mint nekem az elmúlt 20-ban és nekem se volt kevés
en a bringakkal vagyok igy
Írta 2010. augusztus 10. - 15:10
ha az ember tekerni akar csak vele, akkor meg, ha buzizni, akkor mindig mas kell
csak arra utaltam hogy Dave kollágának az elmúlt 3 évben már kb több váza volt mint nekem az elmúlt 20-ban és nekem se volt kevés
Írta 2010. augusztus 10. - 15:09
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. augusztus 10. - 14:35
azért majd nézzük meg jövõ ilyenkor még meglesz e neki
ha az ember tekerni akar csak vele, akkor meg, ha buzizni, akkor mindig mas kell

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére