Én már nem hiszem, hogy eladom a Specit, jól már nem jönnék ki belõle, másikra meg nem költök
Majd eltemetik velem együtt
Ne reménykedj, Tomi úgyis kiásná!
Én már nem hiszem, hogy eladom a Specit, jól már nem jönnék ki belõle, másikra meg nem költök
Majd eltemetik velem együtt
De én mindig azt mondom, hogy inkább ez, mint az ember el kocsmázza, vagy drogozza a pénzt.
Ez mindig attól függ mire kell....élménybringázáshoz ez a tökéletes bringa, 13-14 centi út, viszonylag könnyû....egy merevváz sosem nyujt majd akkora élményt mint egy fully, lehet hogy gyorsabb felfelé, de egy hétvégi bringázáson valsz a -ahogy Tigger szokik mondani- a lõtéri döglött kutyát sem érdekli majd....haver is mindig ezt a kihasználós dolgot emlegeti...mit kell ezalatt érteni? kövek és durva terep van itthon is....és ez nem a hegyek magasságától függ
én valahol 15-nél járok. mostanra pontosan tudom mi kéne, csak olyat meg nem lehet kapni...tán a canyon van hozzá legközelebb perpillanat.
Váltogatja, mint az alsógatyát, de , hogy itt merre fogja kihasználni a 14 centit, azt még nem vágom teljesen. Szép ez a Speci, és még szebb lesz, de csak 3. bringának kellene. Többet van itt, mint Pest környékén.
en a bringakkal vagyok igy
remelem mar vege. tavaly nyar ota a hatodik, kar volt elkezdeni.
azért majd nézzük meg jövõ ilyenkor még meglesz e neki
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
csak arra utaltam hogy Dave kollágának az elmúlt 3 évben már kb több váza volt mint nekem az elmúlt 20-ban és nekem se volt kevés
ha az ember tekerni akar csak vele, akkor meg, ha buzizni, akkor mindig mas kell
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
azért majd nézzük meg jövõ ilyenkor még meglesz e neki
Dave: gratu a bringához, nagyon zsivány
Ezek szerint a Kona nálad sem maradt meg?
Arn, ugye a sag miatt áll úgy a nyereg?
Amúgy szép mindkettõ. :-)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"