Mivel nincs hajtókarom ezzel nyomulok....
Már megint nem tudsz bringázni? Ezzel a géppel csak az baj, hogy a lámpa miatt lopják el
Mivel nincs hajtókarom ezzel nyomulok....
Izomtéridõninja-geológus!
OFF
a sport szép dolog, a bringázás mégszebb, de szerintem érdemes kipróbálni sok más dolgot is az életben. És ha okosan csinálja az ember akkor jut arra is. Itt van például lor. Legutóbbi infóm szerint még mindig egy giant ac-vel meg õsrégi marzóval nyomul. Mégis élvezi. Az érzés a lényeg.
Mondom ezt úgy, hogy én is mindig nézem, hol-min lehetne fejleszteni, szóval kicsit magam ellen is beszélek
Nem akarok flame-t elindítani, csak egy apró gondolat volt a high-tech gépek között
De legjobb az volt, amikor írta a Speci topikban, hogy a kerókra nem költ többet, mert... ehhez képest rá egy hónapra már az új Stumpival mocorog
De én mindig azt mondom, hogy inkább ez, mint az ember el kocsmázza, vagy drogozza a pénzt.
Oszt' minek az a karatebajnoknak?Ne reménykedj, Tomi úgyis kiásná!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Én már nem hiszem, hogy eladom a Specit, jól már nem jönnék ki belõle, másikra meg nem költök
Majd eltemetik velem együtt
De én mindig azt mondom, hogy inkább ez, mint az ember el kocsmázza, vagy drogozza a pénzt.
Ez mindig attól függ mire kell....élménybringázáshoz ez a tökéletes bringa, 13-14 centi út, viszonylag könnyû....egy merevváz sosem nyujt majd akkora élményt mint egy fully, lehet hogy gyorsabb felfelé, de egy hétvégi bringázáson valsz a -ahogy Tigger szokik mondani- a lõtéri döglött kutyát sem érdekli majd....haver is mindig ezt a kihasználós dolgot emlegeti...mit kell ezalatt érteni? kövek és durva terep van itthon is....és ez nem a hegyek magasságától függ
én valahol 15-nél járok. mostanra pontosan tudom mi kéne, csak olyat meg nem lehet kapni...tán a canyon van hozzá legközelebb perpillanat.
Váltogatja, mint az alsógatyát, de , hogy itt merre fogja kihasználni a 14 centit, azt még nem vágom teljesen. Szép ez a Speci, és még szebb lesz, de csak 3. bringának kellene. Többet van itt, mint Pest környékén.
en a bringakkal vagyok igy
remelem mar vege. tavaly nyar ota a hatodik, kar volt elkezdeni.
azért majd nézzük meg jövõ ilyenkor még meglesz e neki
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"