Barador #14353-re
Az árát kissé alásaccoltad, ebbõl is látszik, itthon mennyire nem ismeretesek a karbon spoke kerekek árai.
De végül is az ára egyáltalán nem fontos. Momentán a kosár KTM alkatrészekbõl, amik itthon hevernek, lett téli unalmas idõmben hirtelen összelapátolva a gép.
A hozzászólások zömét elnézve, inkább rosszindulatú irigység mintsem jó szándékú, õszinte vélemény hallik ki belõlük,(tisztelet a kivételnek) de hát nem vagyunk egyformák. A telo egyébként 140-es FOX float fit RLC.
És, hogy valóban nem vagyunk egyformák, mindenki annyit költ a bicójára, amennyit a pénztárcája megenged.
Üdv!
Jajj! Te abszolút félreértettél engem! Amit a szememre hányhatsz az maximum annyi, hogy a hülyeséget nagyon nem tolerálom. De nem errõl volt szó. Irigység pedig cseppnyi se volt bennem!
Pusztán egy olyan alternatívát próbáltam vázolni, ami NEKED LENNE JOBB! Mind funkcionalitásban, mind élményben. (valamint pénztárcában, bár ahogy észrevettem ez nem szempont, de mivel nálam az, engedd meg hogy beleírjam a hozzászólásomba, elvégre más is olvashatja, és ez nem csak neked szólhat, bárkinek aki hasonló helyzetben van mint te, vagy ilyen igényei és lehetõségei vannak)
Remélem nincs harag!