Uploaded with ImageShack.us

RAUH-Welt
B E G R I F F
Na ezen nem csodálkozok:) Savanya a borát valami 2 hónap alatt tudta hozzá eljuttatni.Majd meg beszelunk rola sracok. Ne offoljuk szet a topicot. Kulonben is, az alkatreszek meg harom kulon varosban vannak, en meg egy negyedikben, ami nincs is ugyanabban az orszagban. Szoval lesz majd itt logisztika is rendesen. Kiskubaihoz ket bilincset nem tudok eljuttatni mar egy hete, pedig mar ott van az orszagban.
hé Buki úr az easton cuccok abba lesznek mit szegelsz össze titokHa mar ez a tema:
Jani!
Megkeresnelek majd valamikor privatban bicajbeallitassal kapcsolatban. Ha jol emlekszem elegge kepben vagy ezzel kapcsolatban. Uj bringa epul, es majd szeretnem rendesen beallitani. Nyeregmagassag, nyereg tavolsaga a kormanycsapagytol, stucnihossz, stb.
Gondolom majd lesz valamikor. Ez tegnapi cikk. Néha lehet valami értelmeset is találni ezen az oldalon.
inkább az útóbbi (és nem úgy, hanem szakmájában
)
gyári hibák és nem gyógyítghatók
Jó cikk csak a folytatását nem lelem.
A sebesség mindent megold.
Itt egy cikk errõl az egyik konkurenciánál: Bringa: Bringás-specifikus törzserõsítés 1. rész (2011. január 21.)
Ez biztos segít neked. De ha mégsem, akkor a személyes találkozás a cikkíróval biztos.
nekem nem segített rajta a fully
vettem egy jó ágyat
na az igen
Többek közt én is ezért váltottam fullyra, mert rossz a derekam. Sokkal nagyobb távot lehet vele megtenni mielõtt jelentkeznek a problémák.
Ha nincs pénz össztelósra, jó megoldás még a rugós nyeregcsõ is, én azt használtam majd tíz évig.