Nekem is, bár az én Dracom már kb. a váz szintjén él... az összes alkatrészét lecseréltem komolyabbra, egyedül a váz-stucni-kormány-nyeregcsõ-nyereg maradt a régiben, ebbõl a nyeregcsövet most akarom cserélni, mert ugyan már nem rugózik, de legalább nehéz és lötyög (elforog helyben 2 centiket) a nyereg
így jelenleg egy Draco-t hajtok, Deore centerlockos agyra fûzött sapim küllõs Mavic X317-es felnivel és Racing Ralph külsõkkel, deore 555 hidr. tárcsafékkel, XT 771-es hátsó váltóval, LX elsõ váltóval, HG51 lánccal, HG53 sorral, LX octalinkes trekking (48-38-28) hajtómûvel, pd-m 520 pedállal, SR Suntour Raidon villával, XT 751-es váltókarokkal, valamint SIS-SP41 (XTR) bowdenekkel... Túrára már asszem "talán" elégbár azért kezdtem el fejlesztgetni, mert néhanapján azért kinéztem vele a hármashatár-hegyre, vagy a jános-hegyre, ahol már tényleg édeskevés volt
Bár az eredeti Draco-t is nagyon szerettem, ez már bõségesen kiszolgál és teszi a dolgát
Az igen!

én a craterremel csináltam hasonlóképp , a váz , elsõ váltó , kormánycsapágy , nyeregcsõbilincs és nyeregcsõ gyári.
ma ezeket kapta:

Lecserélõdött a B+ kormány és stucni , most FSA OS-150 és XLC Comp lett helyette.
A stucni jóval hosszabb mint volt (talán kicsit most túl hosszú is , ez majd kiderül) , így a már sokak által szóvátett túlságosan hátratolt nyereg probléma megoldódni látszik

Ez a legutolsó kép róla (vasárnapi) , itt még nem az új stucni van rajta.
... milyen mocsok pufinak tûnök ezen a képen ...