Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Látom megint volt pár szép bringa! :)

Sala gépérõl mikor lesznek képek?

Ha minden jól megy,akkor 1-2 nap múlva én is rakhatok fel új képeket. :D

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

Nagyon szép bringa, külön megnéztem.

Nagyon szép bringák szoktak ott állni, sok régi országúti teljesen felújított állapotban, én is meg szoktam csodálni õket (persze csak óvatosan, nehogy azt higgyék valamelyikre "tényleges igényt tartok").

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Nagyon szép bringa, külön megnéztem.

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

Nem láthattam ezt a napokban a BME-nél?

De, BME-re járdogálok. :)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás

Akkor egy-két normálisabb kép az 1-2 hete linkelt SS bringámról. A hátsó racsnit kell cserélnem valami normálisabbra majd, mert nagyon kotyog...

Jó bringázást mindenkinek!

Nem láthattam ezt a napokban a BME-nél?

neumann

neumann

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

Már régebben regisztráltam, de eddig csak olvasgattam a fórumot! Nagyon tetszik. Gyõri bringás vagyok.
Itt van pár kép az egyik bringámról:
Feltöltött kép
Feltöltött kép

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
szép igényes, teszik
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Akkor egy-két normálisabb kép az 1-2 hete linkelt SS bringámról. A hátsó racsnit kell cserélnem valami normálisabbra majd, mert nagyon kotyog...

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Jó bringázást mindenkinek!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Jó kis bringa ez a Cube. Idén én is szinte csak országútival járok. Milyen kerékszettre tervezed cserélni a Fulcrum-ot?

easton-ra
szebb és könnyebb
esetleg wh-rs80

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

Miért van teljesen a papucs végére tolva a kerék?

Még egy kicsit lehetne tolni... :)

...amúgy így marad elég hely a gumi és a yoke között, 22-es lánckeréken sem váltok bele a gumiba (elég közel vannak egymáshoz, max 4-5 mm átlósan, ha beljebb kerülne a kerék ugye ez még kisebb lenne, mivel már párhuzamos lenne az átdobóval), meg sárban nem direktbe az átdobóra tolja a sarat a kerék.

Váltó nélkül és/vagy kisebb külsõvel viszont simán mehetne beljebb még a kerék.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Ami eddig fix belõle. A sok 44-32-22/11-32 után más a 36-22/11-25, de olyan, mint vártam. Bejövõs.

Feltöltött kép

Miért van teljesen a papucs végére tolva a kerék?

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Egy hete nekem is lett egy ilyen suhanósom. Lehet egy ideig én is hanyagolni fogom a montit.

https://picasaweb.go...053934701/Rose#

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

szép, elit, kell:D

Nekem is, nekem is!!
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Magura Louise BAT nagyon jó és erõs fék, egyetlen, de annál nagyobb gondom akkor volt, mikor megcsavarodott a bicajom hátulja valamitõl (gõzöm sincs, hogyan, esni soha nem estem vele, nem durvultam stb.), és iszonyúan visított, valamint nem fogott jól ilyenkor. De azt orvosolta a bicajom garanciális javítása (tám- és láncvilla csere, utóbbi megrepedt). Ezt leszámítva a 7.5-8e km alatt gyakorlatilag semmi gondom nem volt a fékkel. Próbáltam ezen kívül Hayes Stroker Trailt például, az érezhetõen kevésbé adagolható és a fékerõ sem az igazi - persze csak ehhez képest. Viszont egy új Avid Elixir 5 szerintem eléggé "tudja", amit a Magura Louise, azt kell, hogy mondjam.
Fékbetétbõl a gyári Magura Performance és a másik fajta betét is méregdrága (6500 HUF körül/db!), ezért én BBB -t használok, ami szerintem van, vagy legalább is közel olyan jó, mint a gyári, és kb. fele az ára.

érdekes nekem a régi luisa fr volt, az gyári betéttel istenkirály volt (de kopott is a betét mint a veszedelem) kék bbb-vel viszont egy köpedék lett.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

zscs: fékekkel kapcsolatban mi a tapasztalatod?

Magura Louise BAT nagyon jó és erõs fék, egyetlen, de annál nagyobb gondom akkor volt, mikor megcsavarodott a bicajom hátulja valamitõl (gõzöm sincs, hogyan, esni soha nem estem vele, nem durvultam stb.), és iszonyúan visított, valamint nem fogott jól ilyenkor. De azt orvosolta a bicajom garanciális javítása (tám- és láncvilla csere, utóbbi megrepedt). Ezt leszámítva a 7.5-8e km alatt gyakorlatilag semmi gondom nem volt a fékkel. Próbáltam ezen kívül Hayes Stroker Trailt például, az érezhetõen kevésbé adagolható és a fékerõ sem az igazi - persze csak ehhez képest. Viszont egy új Avid Elixir 5 szerintem eléggé "tudja", amit a Magura Louise, azt kell, hogy mondjam.
Fékbetétbõl a gyári Magura Performance és a másik fajta betét is méregdrága (6500 HUF körül/db!), ezért én BBB -t használok, ami szerintem van, vagy legalább is közel olyan jó, mint a gyári, és kb. fele az ára.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Ami eddig fix belõle. A sok 44-32-22/11-32 után más a 36-22/11-25, de olyan, mint vártam. Bejövõs.

Feltöltött kép

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Jó kis bringa ez a Cube. Idén én is szinte csak országútival járok. Milyen kerékszettre tervezed cserélni a Fulcrum-ot?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
este van már, nem jók a fényviszonyok de õvele barátkozom.
õ egy Cube Agree GTC karbon országúti, full 105-ös szettel (tripla)
ami nem gyári rajta, az a fehér agyonhasznált Flite és az egybekarbon Pro Stealth Evo kormány/kormányszár
a nyereg biztosan módosulni fog (színben jobban passzolóra) és úgy érzem a Fulcrum Racing kerékszett is könnyebbre lesz cserélve, ahogy a szines Stelvio abroncsok is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
szép, elit, kell:D

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Lekerült a görgöröl, új gumák, hátul Larsen TT 2.0 (jó balonos) elöl NN UST 2.1