Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nem
jó kis zefal. és literes kulaccsal volt képezve sokáig. azt de sajnálom hogy csak 1-et vettem anno.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ha végre ideér akkor egy
YT Noton :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Tigger, neked nem szokott kirepülni a kulacs, ha megereszted lefelé? Vagy nekem volt csak gyenge a kulacstartóm?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Milyen is lesz a montid haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa egyszer végre lesz
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
t-2 hét :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

persze, en is lecsereltem ezt azt, ez egyertelmu - csak pl a valtonal a sram szvsz jobb (amellett, ha shimano lenne rajta, az sem erdekelne). de izlesek es pofonok: en ugy csinaltam, hogy kiprobaltam a bringat gyari allapotaban, hasznaltam igy egy ideig - es azt csereltem rajta, amibol volt otthon, es jobban szerettem a regit (elixir r, deore hajtomu, gumi ment).

canyonnal eleg jol vannak azert osszevalogatva a bringak az arszintnek megfeleloen, ha nem tetszik, akkor a inkabb aldozok a dragabbra.

én meg már próbáltam annyit, hogy kb tudjam mit szeretnék (nagyképû szmájli :)). a dawg volt az elsõ bringa amit kompletten vettem de csak azért mert annyi volt amennyi - meg ha eredeti tervem szerint csak vázat veszek, akor még 2-3 évig kb lenne egy vázam meg egy telóm a szekrényben- s bár elvagyok vele, telót meg kerekeket biztos cserélek elébb útóbb, kisebb dolgokból meg nyereg, csõ, markolat, bár ezek inkább csak lustaságból maradtak el eddig, de ha igazán "testre szabnám" akkor csak a váz maradna tag nélkül az origi setupból .

szal végignézve a canyon két engem érdeklõ szériáját nrm találtam olyat amire azt mondanám hogy így kéne :)

csakhogy ne legyek tök off (vagy volt mér ez a kép ? :))

https://picasaweb.go...feat=directlink
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Nem semmi a morati! Gratula hozzá! ;)

Köszi Biker! :) Ha lesz rá kereted és még megvan,akkor írj privit. ;)

Arn. Valóban jól vannak összeválogatva a canyonok,de sajnos anyagi okokból a legkisebb értékût tudtam megvenni. Az alkatrészek pedig még a régi géprõl jöttek( a tárcsák kivételével) . Ha tesztelgetem az új felszerelést,akkor azt már nem bírom olyan jó áron eladni,mintha nem használtam volna.
Az x9 váltó szimpatikus,de az x7-es váltókar már nem annyira és ha már van a fiókban egy pár xt,akkor nem verem magam még plusz költségbe emiatt. :)
De eleve úgy rendeltem meg,hogy nekem,csak a vázra és a kerekekre van szükségem. Bár lehet,h a kerekek is cserélve lesznek idõvel. :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

mert mondjuk -lehetõségekhez mérten- nagyjából kompromisszummentes gépet akar. egy gyári gép meg kisebb nagyobb mértékben mindig az. canyont pl én is kompletten venném, de még a "szívemhez legközelebb álló" konfigon is minimum az alkatrészek 1/3-át cserélmném.

Forest meg grat, szép masina. (fékeket meg a váltó cuccot meg is venném he lenne rá keret :))

persze, en is lecsereltem ezt azt, ez egyertelmu - csak pl a valtonal a sram szvsz jobb (amellett, ha shimano lenne rajta, az sem erdekelne). de izlesek es pofonok: en ugy csinaltam, hogy kiprobaltam a bringat gyari allapotaban, hasznaltam igy egy ideig - es azt csereltem rajta, amibol volt otthon, es jobban szerettem a regit (elixir r, deore hajtomu, gumi ment).

canyonnal eleg jol vannak azert osszevalogatva a bringak az arszintnek megfeleloen, ha nem tetszik, akkor a inkabb aldozok a dragabbra.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
dögös ;)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Nagyon szép lett, gratula! Kicsit szokatlan az elsõ villa vastagsága a mai kardlapokéhoz képest ,de az anyaga miatt nagyon kényelmes lehet.

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Elkészült az országúti kerékpárom.:D Borús idõ volt ma amikor fényképeztem, de azért talán látszik a lényeg. Súly: 8275g

Feltöltött kép
Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

en is azt akartam irni, hogy miert jobb, mint a "gyari"? bejon a canyonok letisztultsaga :)

mert mondjuk -lehetõségekhez mérten- nagyjából kompromisszummentes gépet akar. egy gyári gép meg kisebb nagyobb mértékben mindig az. canyont pl én is kompletten venném, de még a "szívemhez legközelebb álló" konfigon is minimum az alkatrészek 1/3-át cserélmném.

Forest meg grat, szép masina. (fékeket meg a váltó cuccot meg is venném he lenne rá keret :))

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Hogy érted,h miért jobb,mint a "gyári"?
A váltórendszer,a hajtómû és a fékek megmaradtak a régi gépemrõl,mert meg voltam velük elégedve. És mellesleg súlyt faragtam le a cserékkel. Most jöttem rá,hogy nem is keveset,mert a 17,25kg-os gyári súlyban még nem volt benne a több,mint 400 grammos pedál,így kb 800 grammot szedtem le a géprõl eddig.
Meg mellesleg csak vázat akartam volna venni,de olyan röhejes volt a különbség,h inkább komplett gépet rendeltem. (csak váz 1500 euro,komplett gép 1800 euro). A lekerült cuccokat eladom,így jövök ki a legkedvezõbben anyagilag is és szerintem más téren is.

A hátsó váltóval meg bajban leszek,mert ez valóban beleér a láncvillába,szóval gyanús,h egy shadow váltó kell majd. :(
A villával meg még nem tudom,h mi lesz. Itthon el tudok egyáltalán adni egy tapered-es 66-ot? :(

ami eredetileg volt rajta.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
otthon nem biztos. de felrakod nemet ebayre aztan hello.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Hogy érted,h miért jobb,mint a "gyári"?
A váltórendszer,a hajtómû és a fékek megmaradtak a régi gépemrõl,mert meg voltam velük elégedve. És mellesleg súlyt faragtam le a cserékkel. Most jöttem rá,hogy nem is keveset,mert a 17,25kg-os gyári súlyban még nem volt benne a több,mint 400 grammos pedál,így kb 800 grammot szedtem le a géprõl eddig.
Meg mellesleg csak vázat akartam volna venni,de olyan röhejes volt a különbség,h inkább komplett gépet rendeltem. (csak váz 1500 euro,komplett gép 1800 euro). A lekerült cuccokat eladom,így jövök ki a legkedvezõbben anyagilag is és szerintem más téren is.

A hátsó váltóval meg bajban leszek,mert ez valóban beleér a láncvillába,szóval gyanús,h egy shadow váltó kell majd. :(
A villával meg még nem tudom,h mi lesz. Itthon el tudok egyáltalán adni egy tapered-es 66-ot? :(

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
en is azt akartam irni, hogy miert jobb, mint a "gyari"? bejon a canyonok letisztultsaga :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
hozzám a posta csak csekket hoz :), szép gép gratula
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Köszönöm. :)
Nem igazán vagyok sram barát. :) Bár ezt a hátsó váltót megtartottam volna,ha mûködne az xt karokkal.
A tányéroknál meg még gondolkozok. A 22-36 nem igazán tetszett. Amiken gondolkozok azok a 24-38, 26-38, 27-40. Kicsit félek is a választástól,mert jó lenne kipróbálni,hogy melyik is a kényelmes,mert nem olcsók a tányérok. (Ha valakinek van kölcsönbe valamilyen variációja az küldhetne privit. :D )

Meg szerintem a kerekeket is le fogom cserélni,mert ezek elég nehéz darabok. Bár nem tudom,hogy itthon mennyire tudom eladni a 142mm-es hátsó agyat. :D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A Sram hátsóváltót nem kellett volna lecserélni arra a csörgõre...
Másrészt majd a 27-40es tálak helyett bõven elég lenne a 22-36 vagy a 24-38.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Fú bázz jól néz ki.
"Ride today, heal tomorrow"