persze, en is lecsereltem ezt azt, ez egyertelmu - csak pl a valtonal a sram szvsz jobb (amellett, ha shimano lenne rajta, az sem erdekelne). de izlesek es pofonok: en ugy csinaltam, hogy kiprobaltam a bringat gyari allapotaban, hasznaltam igy egy ideig - es azt csereltem rajta, amibol volt otthon, es jobban szerettem a regit (elixir r, deore hajtomu, gumi ment).
canyonnal eleg jol vannak azert osszevalogatva a bringak az arszintnek megfeleloen, ha nem tetszik, akkor a inkabb aldozok a dragabbra.
én meg már próbáltam annyit, hogy kb tudjam mit szeretnék (nagyképû szmájli

). a dawg volt az elsõ bringa amit kompletten vettem de csak azért mert annyi volt amennyi - meg ha eredeti tervem szerint csak vázat veszek, akor még 2-3 évig kb lenne egy vázam meg egy telóm a szekrényben- s bár elvagyok vele, telót meg kerekeket biztos cserélek elébb útóbb, kisebb dolgokból meg nyereg, csõ, markolat, bár ezek inkább csak lustaságból maradtak el eddig, de ha igazán "testre szabnám" akkor csak a váz maradna tag nélkül az origi setupból .
szal végignézve a canyon két engem érdeklõ szériáját nrm találtam olyat amire azt mondanám hogy így kéne
csakhogy ne legyek tök off (vagy volt mér ez a kép ?

)
https://picasaweb.go...feat=directlink
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való