Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Köszi! :-)
Áh, nem tojatott be senki semmivel, csak télen, hóban is terepezem, akár heti 2-3x és ekkor sajnos kénytelen vagyok autók közt is tekerni. Egyik irányban mindezt sötétben... Egy a szomszédba is autóval járó autós kolléga szerint én vagyok az egyik legjobban látható bicajos, akit eddig látott sötétben közlekedni - igaz, amikor látott, fent volt a Magicshine MJ-808 meg a kabátból a láthatósági, szóval... ;-)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Látom téged is jól beszarattak a kerékpáros kresz razziával. Úgy tudom elég egy küllõprizma az elsõ kerékre. Persze, ha magad miatt tettél fel ennyit, akkor nem szóltam.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nem rossz gép gratu!
mondjuk nekem a csengõ, prizma, lámpák kicsit szúrják a szemem. az a stucni sztem meg egyátalán nem rövid a kormány meg egyáltalán nem széles ;)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Még soha nem linkeltem ide képet egy régi mobilos fotót leszámítva, így tettem fel pár képet, kapni hideget, meleget. :-)
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Ez egy 2008-as évjáratú Merida AM 3000-D. A setup közel gyári, mivel ha cserélni kellett valamit, többnyire ugyanolyat vettem. Ami más: az FSA XC-280 40mm riser kormány helyett egy 680 mm széles Truvativ Stylo-t kapott 30 mm emeléssel. A 110 mm-es (!) FSA OS-150 stucni helyett RaceFace Evolve AM stucni van rajta, mindössze 70mm hosszú. Fékek tárcsái sem a Magura SL-ek már, hanem Avid Cleansweep G3-ak. Továbbá kapott elõre CatEye Uno lámpát, hátra CatEye TL-LD610-et és egy egészen apró CatEye csengõt. Ja és talán megmosolyogtató a Cube láncvédõ, de hát a "bótba ez vót". ;-)
Hamarosan kap egy új nyerget majd, mert a mostani elrongyolódott. Szó szerint...
Egyébként meg a látszattal ellentétben iszonyúan jól mászik a rövid stucni és szépes kormány ellenére. :-)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

szépek a virágok.

sokáig kerestem a megfelelõ színû tulipánokat, amik passzolnak a markolathoz. .)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Még egy darabig csak ezzel:
http://deviantmtb.hu...g2_itemId=46350

http://deviantmtb.hu...g2_itemId=46350

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
szépek a virágok.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
guccibringa? :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
csak egy friss kép:
Feltöltött kép

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hát én konkrétan ma ültem elõször montin a 24 órás óta... Mentem vagy 3 kilit... :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Verseny. A Matát vissza kellett adni az elõzõ csapatomnak.
Csak most edzõgummák vannak rajta, mert holnap viszem ki az elsõ körre, hogy azért ne legyen nagyon ismeretlen a geo a budai sárban... :D

Én is csak négyszer ültem idén montin. :)

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Verseny. A Matát vissza kellett adni az elõzõ csapatomnak.
Csak most edzõgummák vannak rajta, mert holnap viszem ki az elsõ körre, hogy azért ne legyen nagyon ismeretlen a geo a budai sárban... :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ezzel fogsz versenyezni vagy csak egy edzõbringa?

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Feltöltött kép

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én hiszek és bízok a fejletteb eljárások, anyagok alkalmazásában.
A 2006-os carbon epic és égy azonos évjáratú alu váz közt csupán 30g volt a különbség. Az igazi elõny a merevségben van.

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Röfike.

Mérj már le egy s works carbon merev vázat és egy stumpjumper carbon merev vázat. A két váz súlykülönbsége okozza a bibit nem a vázanyag no.

Bocsi Gabe kimaradt a terep szó, s így valóban csak én értettem amit írtam :-)
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Troger: Az alu is ugyan úgy törik és mindkettõ javítható ahogy te is írod.
S-works, vagy nem, meg hülyeség, mert mindegyik új fejlesztésû anyag (carbon, alu) volt régebben s-works modell. :P

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem igazán értem az okfejtésed...mondván szarok a stumpjumper s-work vázak, mert törnek, erre írod a példát, hogy fának ment és eltört...Ha fának mész eltörik bármelyik.

"Országúton nincsen fa.... aztán ha sopronban járok elmehetnénk tekerni valami finom kis helyre, s miközben tolod lefele ahelyett, hogy kerékpároznál átértékeled ami írtál."
Ezt meg õszintén szólva nem is értem. Hogy jön a stumpi törés az országútizáshoz és a lejtõn lefelé toláshoz (ha a váz dh vagy freeride közben tört el, akkor az nyilván nem stumpjumper)...de Te biztos érted. Kellemes bringázást, ha erre jársz.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás

Ha egy fának nekimegyek akkor nem okolnám a gyártót, hogy megrepedt a váz, hanem magamat, hogy miért nem tanultam meg elõbb biciklizni, aztán drága bringát venni...

Országúton nincsen fa.... aztán ha sopronban járok elmehetnénk tekerni valami finom kis helyre, s miközben tolod lefele ahelyett, hogy kerékpároznál átértékeled ami írtál.

Benne vagy?
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha egy fának nekimegyek akkor nem okolnám a gyártót, hogy megrepedt a váz, hanem magamat, hogy miért nem tanultam meg elõbb biciklizni, aztán drága bringát venni...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"