Sala gépérõl mikor lesznek képek?
Ha minden jól megy,akkor 1-2 nap múlva én is rakhatok fel új képeket.

Nagyon szép bringa, külön megnéztem.
Akkor egy-két normálisabb kép az 1-2 hete linkelt SS bringámról. A hátsó racsnit kell cserélnem valami normálisabbra majd, mert nagyon kotyog...
Jó bringázást mindenkinek!
Jó kis bringa ez a Cube. Idén én is szinte csak országútival járok. Milyen kerékszettre tervezed cserélni a Fulcrum-ot?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Miért van teljesen a papucs végére tolva a kerék?
Ami eddig fix belõle. A sok 44-32-22/11-32 után más a 36-22/11-25, de olyan, mint vártam. Bejövõs.
szép, elit, kell:D
Magura Louise BAT nagyon jó és erõs fék, egyetlen, de annál nagyobb gondom akkor volt, mikor megcsavarodott a bicajom hátulja valamitõl (gõzöm sincs, hogyan, esni soha nem estem vele, nem durvultam stb.), és iszonyúan visított, valamint nem fogott jól ilyenkor. De azt orvosolta a bicajom garanciális javítása (tám- és láncvilla csere, utóbbi megrepedt). Ezt leszámítva a 7.5-8e km alatt gyakorlatilag semmi gondom nem volt a fékkel. Próbáltam ezen kívül Hayes Stroker Trailt például, az érezhetõen kevésbé adagolható és a fékerõ sem az igazi - persze csak ehhez képest. Viszont egy új Avid Elixir 5 szerintem eléggé "tudja", amit a Magura Louise, azt kell, hogy mondjam.
Fékbetétbõl a gyári Magura Performance és a másik fajta betét is méregdrága (6500 HUF körül/db!), ezért én BBB -t használok, ami szerintem van, vagy legalább is közel olyan jó, mint a gyári, és kb. fele az ára.
zscs: fékekkel kapcsolatban mi a tapasztalatod?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.