Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2011. július 05. - 10:11
Szép ez a fehér is, de nem bántam meg, hogy a kéket választottam. Sok km-t vele!
Írta 2011. július 05. - 09:45
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. július 05. - 08:26
Ha az alsó képen te magad vagy, kicsit valóban hosszúnak tûnik, bár én nem vagyok nagy szakértõ.
Uraim!
Végre.
http://farm7.static....939eb2acc_z.jpg
http://farm7.static....868af29a1_z.jpg
Elsõ benyomások egy normafa után:
Kiállva: istenkirálycsászár, iszonyat merev, jee!
Ülve: basszameg hosszú. Egy icipicit, de hosszú.
Második benyomások 90kili sík után:
Csak annyival hosszabb hogy felfelé zavarjon, tökéletes a bringa )
Harmadik, 140km dimbes-dombos-hegyes tekerés után:
Azt hittem hogy kényelmetlen a nyereg, de teljesen jó, így nem kell vennem egy fehér SLR-t.
A váltó a Dura Ace 7800 helyett ideiglenesen egy 6500 ultegra, mert a duraacenek szét van 'szva a kanala.
Jó érzés 1 hónap után újra bringázni A képeket normafán csináltam, csak jól fotózok. (Madrid fölött 60kilivel 2000m-es hegy)
Akciókép:
http://farm6.static....feafbc8fb_z.jpg
Írta 2011. július 05. - 01:19
Írta 2011. július 05. - 00:39
Végre.
Elsõ benyomások egy normafa után:
Kiállva: istenkirálycsászár, iszonyat merev, jee!
Ülve: basszameg hosszú. Egy icipicit, de hosszú.
Második benyomások 90kili sík után:
Csak annyival hosszabb hogy felfelé zavarjon, tökéletes a bringa )
Harmadik, 140km dimbes-dombos-hegyes tekerés után:
Azt hittem hogy kényelmetlen a nyereg, de teljesen jó, így nem kell vennem egy fehér SLR-t.
A váltó a Dura Ace 7800 helyett ideiglenesen egy 6500 ultegra, mert a duraacenek szét van 'szva a kanala.
Jó érzés 1 hónap után újra bringázni A képeket normafán csináltam, csak jól fotózok. (Madrid fölött 60kilivel 2000m-es hegy)
Akciókép:
Írta 2011. július 04. - 21:17
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. július 04. - 21:06
Használd egészséggel. SJ helyett vagy mellett?
helyette szeretnem - majd rakok ra cx gumikat (ezert ragaszkodtam a 29erhez), es gyor kornyeken jo lesz. vegulis 3 evig ilyennel nyomtam korabban. de meglatjuk, hogy valik be, addig nem adom el a masikat.
ha sok lovem lenne, persze megtartanam mindkettot, mert nagyon jo bringa a sj, de sajna mostanaban ritkan jutok el olyan helyre, hogy hasznalni is tudjam
Arn, igen finom kis gép ez, nincs ezen mit cserélni! Sokezer problémamentes km-t vele! ;-) (Aztán a Specivel mi lesz?)
Kerékszettrõl infót találsz jócskán az mtbr.com-os fórumokon. Hirtelen csak ezt találtam meg, de van egy topik, ahol tömegadatokat is írnak (már ha ez fontos), és hogy mi a különbség az s-xc és p-xc közt, stb.
olvastam korabban - es a kerekcsererol epp hasonlo okokbol tettem le hamarabb (fekcseret meglatjuk, milyen lesz, ha osszekopik), 490g 622ben nem olyan gaz, egyedul a 380os crest vonzana, de valszeg az meg gatya ehhez kepest, es draga is. a tobbinel meg par grammal nem erdemes szarozni.
Írta 2011. július 04. - 21:05
Kerékszettrõl infót találsz jócskán az mtbr.com-os fórumokon. Hirtelen csak ezt találtam meg, de van egy topik, ahol tömegadatokat is írnak (már ha ez fontos), és hogy mi a különbség az s-xc és p-xc közt, stb.
Írta 2011. július 04. - 20:56
Ha meguntad olcsón átveszem.
Ez csak hetek kérdése
Szép bringa, gratula hozzá! Ilyenkor kicsit mindig rám jön, hogy de jó lenne egy merevfarú....
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. július 04. - 20:53
Ha meguntad olcsón átveszem.volt egy tesztkor - osszeraktam a dobozbol, meg felraktam ra a kiegeszitoket meg nem tudom, hogy mi lesz rajta cserelve, mert a feket, kereket akartam, de nem tunnek rossznak, lehet nem nyulok hozza.
http://img11.imagesh...10704201302.jpg
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. július 04. - 20:46
volt egy tesztkor - osszeraktam a dobozbol, meg felraktam ra a kiegeszitoket meg nem tudom, hogy mi lesz rajta cserelve, mert a feket, kereket akartam, de nem tunnek rossznak, lehet nem nyulok hozza.
...
Használd egészséggel. SJ helyett vagy mellett?
Írta 2011. július 04. - 20:35
Írta 2011. július 03. - 11:19
Mondjuk nem csodálom, hogy eladtad a csepelt. Mikor találkoztunk is, azért kérdeztem, hogy azért egy Colnago után azzal a baltával faragott vázzal közlekedni elég illúzióromboló.
meg lehet szokni. semmi bajom nem volt avval a vázzal. jó a súlya kicsit zavart, de geometriára ezerszer jobb volt városban, mint a colnago. pusztán anyagi megfontolásból váltam meg tõle.
Írta 2011. július 03. - 10:14
Írta 2011. július 03. - 09:21
nem, csak télre összeraktam egy csepel royal fixit, hogy ne a colnagot zúzzam szét az esõben,hóban. megkapta a colnagoról a kerekeket. aztán végülis jó áron el tudtam adni tavasszal a csepelt kompletten. így maradt a colnago vázszettként a szobában magányosan.
de most úgysem leszek egy jódarabig bp-n szóval nincs is szükségem virsligumisra.
cserébe lecseréltem a reign egy reign x-re, a pike-ot meg egy lyrikre
Mondjuk nem csodálom, hogy eladtad a csepelt. Mikor találkoztunk is, azért kérdeztem, hogy azért egy Colnago után azzal a baltával faragott vázzal közlekedni elég illúzióromboló.
Írta 2011. július 03. - 08:43
ehhez azert eleg sokfele rendszert kell hallgatnia, birtokolnia, mire erre rajon.
Bringánál engem sosem kapott el a láz valahogy. Általában csak azt cserélem ami lerohad, vagy valami méretbeli/használatbeli okom van rá. Ha meg mégis elõjönne valami konzum láz, mindíg arra gondolok, hogy ennek, vagy annak az (felesleges)alkatrésznek az árából akár el is mehetnék bringázni egy szép helyre és akkor ez lehûti a kedélyeket nálam.
A hifi-s analógiánál pedig, én is összeraktam egy klasszikus sztereo rendszert 5-6 éve. Szerencsére volt hifi bolond a közelben és láttam, hogy ez hová vezet, szóval én már az elején eldöntöttem, hogy nem szállok be ebbe az õrületbe
Írta 2011. július 03. - 08:10
Na. Na!!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. július 02. - 23:14
Meg lehet allni a hifiben is, csak jo elore tudni lllene, hogy az ember mit var a rendszeretol Ja meg nagyon nagyon keves kiveteltol eltekintve senkinek a velemenyere nem hallgatni!
Akinek mindez sikerul az ugyesen kiepithet egy lancot amit aztan hosszu eveken keresztul hallgathat
ehhez azert eleg sokfele rendszert kell hallgatnia, birtokolnia, mire erre rajon.
Írta 2011. július 02. - 23:14
De ez nagyon OFF, sry.
Írta 2011. július 02. - 18:37
Akinek mindez sikerul az ugyesen kiepithet egy lancot amit aztan hosszu eveken keresztul hallgathat