Amugy szép

Használd egészséggel. SJ helyett vagy mellett?
Arn, igen finom kis gép ez, nincs ezen mit cserélni! Sokezer problémamentes km-t vele! ;-) (Aztán a Specivel mi lesz?)
Kerékszettrõl infót találsz jócskán az mtbr.com-os fórumokon. Hirtelen csak ezt találtam meg, de van egy topik, ahol tömegadatokat is írnak (már ha ez fontos), és hogy mi a különbség az s-xc és p-xc közt, stb.
Ha meguntad olcsón átveszem.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Ha meguntad olcsón átveszem.volt egy tesztkor - osszeraktam a dobozbol, meg felraktam ra a kiegeszitoket
meg nem tudom, hogy mi lesz rajta cserelve, mert a feket, kereket akartam, de nem tunnek rossznak, lehet nem nyulok hozza.
http://img11.imagesh...10704201302.jpg
A sebesség mindent megold.
volt egy tesztkor - osszeraktam a dobozbol, meg felraktam ra a kiegeszitoket
meg nem tudom, hogy mi lesz rajta cserelve, mert a feket, kereket akartam, de nem tunnek rossznak, lehet nem nyulok hozza.
...
Mondjuk nem csodálom, hogy eladtad a csepelt. Mikor találkoztunk is, azért kérdeztem, hogy azért egy Colnago után azzal a baltával faragott vázzal közlekedni elég illúzióromboló.
nem, csak télre összeraktam egy csepel royal fixit, hogy ne a colnagot zúzzam szét az esõben,hóban. megkapta a colnagoról a kerekeket. aztán végülis jó áron el tudtam adni tavasszal a csepelt kompletten. így maradt a colnago vázszettként a szobában magányosan.
de most úgysem leszek egy jódarabig bp-n szóval nincs is szükségem virsligumisra.
cserébe lecseréltem a reign egy reign x-re, a pike-ot meg egy lyrikre
ehhez azert eleg sokfele rendszert kell hallgatnia, birtokolnia, mire erre rajon.
Meg lehet allni a hifiben is, csak jo elore tudni lllene, hogy az ember mit var a rendszeretol
Ja meg nagyon nagyon keves kiveteltol eltekintve senkinek a velemenyere nem hallgatni!
Akinek mindez sikerul az ugyesen kiepithet egy lancot amit aztan hosszu eveken keresztul hallgathat
igen, van bennem is hajlam a hifiepitesre is, csak meg nem mertem belekezdeni. egyszer belekezdek annak csunya vege lesz
Mof & Matt, jó félék a masinák. Jó szórakozást velük.
en a korabbi nem tul magas felszereltsegu (sok deore, keves xt), crossbringamat 3 evig hasznaltam mindenfele modositas nelkul, es utana is azt mondtam, hogy ugyanolyan cuccot veszek ra (azota is az egyetlen bringa, amit visszasirok). engem csak ezutan fogott el a cserebere, de egy nemileg magasabb szintu crossositott bringaval en szeretnek kiszallni ebbol a mokuskerekbol. ezt mar eljatszottam a hifivel is - feneketlen kut es nem a zenerol/bringazasrol szol az egesz.
RAUH-Welt
B E G R I F F