Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
AM/enduro gépek estéje a mai, ha jól látom. Szép mindkettõ, bár a Tomac valamiért szimpatikusabb. Amúgy nem lesz nagy az L-es Tomac váz neked, mof? Majd remélem, hogy megosztod a durolux-szal kapcsolatban a tapasztalataid.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszi, de konkrétan most egyedül ez van egyben .) a csepel royalt eladtam, a colnagoból csak a váz van meg+hajtókar, a polarx-be kéne egy normális villa a mozó helyett, meg újra kellene fûzni a hátsókerekét.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
Matt neked csak szep bringaid vannak.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Nagyon szép lett! Rég hallottam a márkáról!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
frankó lett! kipróbálnám! :)

lassan nekem is végleg összeáll a paripa. most már tényleg csak egy két apróság hiányzik.

Feltöltött kép
By hunmatt at 2011-06-30

Feltöltött kép
By hunmatt at 2011-06-30

Feltöltött kép
By hunmatt at 2011-06-30

Feltöltött kép
By hunmatt at 2011-06-30

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
választhattam a beégett-vakus, vagy a beégett-hosszúzáridõs megoldások között.. egyik kép sem tökéletes, ha hegyre meg jóidõbe keveredek, lövök normálisakat is.
Feltöltött kép
https://picasaweb.go...gCK2usp2uxbbDWQ

váz: tomac vanish
tag: rp23
villa: durolux tad-rca
hajtás: truva fireX, syncros am, pg971, xt sor
váltás: x7 triggerek, slx, x9
fékek: xt 203/180
nyereg: selle italia xo trans am
nyeregcsõ: syncros micro adjust
stucni: syncros am
kormány: stylo wc
kormánycsapágy: crank bros. opium reducer
kerekek: hope pro 2(maxle lite, 20mm), dt, syncros dp25

következõ hónapban új külsõk a jelenlegi õs zmax és Bconti helyére, ha majd rövidnek érzem a 60as stucnit, akkor egy 70es ugrik, meg ha megint gazdag leszek, fekete küllõk és slx hajtómû.
s ezennel remélem befejeztem a bringaépítést..

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

H végállás csavart kell addig betekerni, hogy a karon ha akarsz, se tudj tovább váltani. Én is így használom a 22-36-os hajtómûvemet (kép).

Ugyanez a hátsó váltónál, ahogy haladunk a nagyobb lánckerekek felé (L végállás csavar) - 4x és dual slalom gépeken terjed mostanában a 4-5-6 a 8-9 helyett, csak oda tesznek egy 'lezáró' cuccot, hasonlóan pl. ahhoz, ami a Noir harmadik tányérjának a helyén van (bashguardnak vékonykának tûnik :D).

jah erre gondoltam, csak nem voltam benne biztos, hogy ennyi mozgasi lehetoseget ad.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Nemigen változott semmi, kormány + nyereg lett állítgatva. Viszont másfél éve nem nyomtam ilyen élvezetes majdnem-sarazást zuhogó esõben (sajnos nem tartott elég sokáig).Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Nem tudom mit jelent a T, de kb. T - 2 hét.

latin Tempus szobol adodik, fizikaban a T az ido jele

holnap tolok egy jobb kepet a Dori bike projekt v1.1-rol. kizarolag Yasec kedveert dupla lesz a triplabol. meg kellene okosba ket ultrakonnyu kerek mert 9.9kg es 43.5cm-s vazmeret nalam nagyon nehezen fer ossze :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
H végállás csavart kell addig betekerni, hogy a karon ha akarsz, se tudj tovább váltani. Én is így használom a 22-36-os hajtómûvemet (kép).

Ugyanez a hátsó váltónál, ahogy haladunk a nagyobb lánckerekek felé (L végállás csavar) - 4x és dual slalom gépeken terjed mostanában a 4-5-6 a 8-9 helyett, csak oda tesznek egy 'lezáró' cuccot, hasonlóan pl. ahhoz, ami a Noir harmadik tányérjának a helyén van (bashguardnak vékonykának tûnik :D).

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

az elsõ váltóból nem volna jobb egy dedicated 22-36-os változat?

tenyleg, mi van, ha tulvaltasz? le lehet annyira szabalyozni, hogy ne tehesd meg?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem tudom mit jelent a T, de kb. T - 2 hét.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Feltöltött kép
kémfotó, a többit majd ha egyben lesz.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.028 hozzászólás
az elsõ váltóból nem volna jobb egy dedicated 22-36-os változat?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
még mindig ütõs!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
új tag (Manitou Evolver 4 SPV) + pár apróság.
A tagot még idomitom (matricák lekerülnének róla, ha jól müxik)
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Merre van 2 km-es 12 %-os emelkedõ?

Például Vernár és Telgárt között vagy Murán és Cervena Skala között.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Kerényi Z

Kerényi Z

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Mostanra jórészt összeállt az országúti gépem, kellemes kis gép lett szerintem. K2 Pro alu váz egy full karbon villával, Campagnolo Khamsin kerekekkel, Veloce hajtómû, Mirage átdobó, Centaur Carbon hátsó váltó és fékváltókarok, Mavic 10speed lánc, Shimano 105 fékek. FSA nyeregcsõ Selle Italia SL nyereggel, Ritchey Pro stucni, BBB kormány, Bontrager bandázs. A tervben szerepel még a fék, hajtómû, átdobó cseréje Centaurra, de már így is nagyon szeretem :)
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Az Ultegráé nem viszi a hetes sort, újra meg nem nagyon volt pénz, komplett hajtáscserére meg pláne nem.
Tudom, hogy össze-vissza, erre futotta, meg ez volt itthon. Jövõre szeretnék rendelni Tiagra szettet, ha tudok, meg Fulcrum kerekeket. 100-110 ezerbõl lett összerakva kb, ahhoz képest szerintem nem rossz.

Tiagrát nem érdemes venni, annyiért már sokhelyen van akcióban 105, vagy alig használt Ultegra
én így voltam vele

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Én elhasználnám a hajtást, addig nem cserélnék semmit. Frankó ez így ahogy van, fillérekért van hozzá lánc, sor, minden.