Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Kezdetben az 51-es Onix nekem is hosszúnak tûnt, de mostanra teljesen megszoktam, sõt már az Epic-en is hátrébb toltam a nyerget :)

Szép ez a fehér is, de nem bántam meg, hogy a kéket választottam. Sok km-t vele!
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
hát ez valami gyönyörû, irigykedek
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Jól néz ki! Esetleg specifikációt is adnál, mibõl építetted? és milyen súlyra jött ki?
Ha az alsó képen te magad vagy, kicsit valóban hosszúnak tûnik, bár én nem vagyok nagy szakértõ.

Uraim!

Végre.
http://farm7.static....939eb2acc_z.jpg
http://farm7.static....868af29a1_z.jpg

Elsõ benyomások egy normafa után:
Kiállva: istenkirálycsászár, iszonyat merev, jee!
Ülve: basszameg hosszú. Egy icipicit, de hosszú.

Második benyomások 90kili sík után:
Csak annyival hosszabb hogy felfelé zavarjon, tökéletes a bringa :))

Harmadik, 140km dimbes-dombos-hegyes tekerés után:
Azt hittem hogy kényelmetlen a nyereg, de teljesen jó, így nem kell vennem egy fehér SLR-t.

A váltó a Dura Ace 7800 helyett ideiglenesen egy 6500 ultegra, mert a duraacenek szét van 'szva a kanala.
Jó érzés 1 hónap után újra bringázni :) A képeket normafán csináltam, csak jól fotózok. (Madrid fölött 60kilivel 2000m-es hegy)

Akciókép:
http://farm6.static....feafbc8fb_z.jpg

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Egy Xentis kereket neki! :D

Amugy szép ;)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Uraim!

Végre.
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Elsõ benyomások egy normafa után:
Kiállva: istenkirálycsászár, iszonyat merev, jee!
Ülve: basszameg hosszú. Egy icipicit, de hosszú.

Második benyomások 90kili sík után:
Csak annyival hosszabb hogy felfelé zavarjon, tökéletes a bringa :))

Harmadik, 140km dimbes-dombos-hegyes tekerés után:
Azt hittem hogy kényelmetlen a nyereg, de teljesen jó, így nem kell vennem egy fehér SLR-t.

A váltó a Dura Ace 7800 helyett ideiglenesen egy 6500 ultegra, mert a duraacenek szét van 'szva a kanala.
Jó érzés 1 hónap után újra bringázni :) A képeket normafán csináltam, csak jól fotózok. (Madrid fölött 60kilivel 2000m-es hegy)

Akciókép:
Feltöltött kép

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
dögös "kis" Giant ;), tetszik pedig nem is fehér
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Használd egészséggel. SJ helyett vagy mellett?

helyette szeretnem - majd rakok ra cx gumikat (ezert ragaszkodtam a 29erhez), es gyor kornyeken jo lesz. vegulis 3 evig ilyennel nyomtam korabban. de meglatjuk, hogy valik be, addig nem adom el a masikat.

ha sok lovem lenne, persze megtartanam mindkettot, mert nagyon jo bringa a sj, de sajna mostanaban ritkan jutok el olyan helyre, hogy hasznalni is tudjam :(

Arn, igen finom kis gép ez, nincs ezen mit cserélni! Sokezer problémamentes km-t vele! ;-) (Aztán a Specivel mi lesz?)
Kerékszettrõl infót találsz jócskán az mtbr.com-os fórumokon. Hirtelen csak ezt találtam meg, de van egy topik, ahol tömegadatokat is írnak (már ha ez fontos), és hogy mi a különbség az s-xc és p-xc közt, stb.

olvastam korabban - es a kerekcsererol epp hasonlo okokbol tettem le hamarabb (fekcseret meglatjuk, milyen lesz, ha osszekopik), 490g 622ben nem olyan gaz, egyedul a 380os crest vonzana, de valszeg az meg gatya ehhez kepest, es draga is. a tobbinel meg par grammal nem erdemes szarozni.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Arn, igen finom kis gép ez, nincs ezen mit cserélni! Sokezer problémamentes km-t vele! ;-) (Aztán a Specivel mi lesz?)
Kerékszettrõl infót találsz jócskán az mtbr.com-os fórumokon. Hirtelen csak ezt találtam meg, de van egy topik, ahol tömegadatokat is írnak (már ha ez fontos), és hogy mi a különbség az s-xc és p-xc közt, stb.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ha meguntad olcsón átveszem. :)

Ez csak hetek kérdése :D

Szép bringa, gratula hozzá! Ilyenkor kicsit mindig rám jön, hogy de jó lenne egy merevfarú....;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

volt egy tesztkor - osszeraktam a dobozbol, meg felraktam ra a kiegeszitoket :) meg nem tudom, hogy mi lesz rajta cserelve, mert a feket, kereket akartam, de nem tunnek rossznak, lehet nem nyulok hozza.
http://img11.imagesh...10704201302.jpg

Ha meguntad olcsón átveszem. :)

A sebesség mindent megold.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

volt egy tesztkor - osszeraktam a dobozbol, meg felraktam ra a kiegeszitoket :) meg nem tudom, hogy mi lesz rajta cserelve, mert a feket, kereket akartam, de nem tunnek rossznak, lehet nem nyulok hozza.

...

Használd egészséggel. SJ helyett vagy mellett?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Feltöltött kép

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Mondjuk nem csodálom, hogy eladtad a csepelt. Mikor találkoztunk is, azért kérdeztem, hogy azért egy Colnago után azzal a baltával faragott vázzal közlekedni elég illúzióromboló.

meg lehet szokni. semmi bajom nem volt avval a vázzal. jó a súlya kicsit zavart, de geometriára ezerszer jobb volt városban, mint a colnago. pusztán anyagi megfontolásból váltam meg tõle.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Mázlim van, hogy nálam ez a mániákus fejlesztõsdni kb. három fronton is megtört, mert egy (anno) normális hangkártyával és fejhallgatóval elintéztem a zenés-mulatságos vonalat (tudom, tudom - ez nem ugyanaz a szint), bicaj téren inkább többet építek egyszerre (mert sok kell, nincs rá magyarázat), és ezen elõzõ kettõt igen alacsony költségvetésbõl (az itt látott bicajokhoz képest, hiszen a közvetlen környezetemben egyetlen kivételtõl eltekintve senki nem vesz váltószettet 2-3 teszkós bicaj áráért, ugye :o - de ha én is 500k+ HUF értékû dolgokkal gurulásznék biztos kiátkoznának :D).

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

nem, csak télre összeraktam egy csepel royal fixit, hogy ne a colnagot zúzzam szét az esõben,hóban. megkapta a colnagoról a kerekeket. aztán végülis jó áron el tudtam adni tavasszal a csepelt kompletten. így maradt a colnago vázszettként a szobában magányosan.
de most úgysem leszek egy jódarabig bp-n szóval nincs is szükségem virsligumisra.

cserébe lecseréltem a reign egy reign x-re, a pike-ot meg egy lyrikre :)

Mondjuk nem csodálom, hogy eladtad a csepelt. Mikor találkoztunk is, azért kérdeztem, hogy azért egy Colnago után azzal a baltával faragott vázzal közlekedni elég illúzióromboló.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

ehhez azert eleg sokfele rendszert kell hallgatnia, birtokolnia, mire erre rajon.

Bringánál engem sosem kapott el a láz valahogy. Általában csak azt cserélem ami lerohad, vagy valami méretbeli/használatbeli okom van rá. Ha meg mégis elõjönne valami konzum láz, mindíg arra gondolok, hogy ennek, vagy annak az (felesleges)alkatrésznek az árából akár el is mehetnék bringázni egy szép helyre és akkor ez lehûti a kedélyeket nálam.

A hifi-s analógiánál pedig, én is összeraktam egy klasszikus sztereo rendszert 5-6 éve. Szerencsére volt hifi bolond a közelben és láttam, hogy ez hová vezet, szóval én már az elején eldöntöttem, hogy nem szállok be ebbe az õrületbe :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nem e lehetne egy vájt fülûek topicot nyitni ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Na. Na!!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Meg lehet allni a hifiben is, csak jo elore tudni lllene, hogy az ember mit var a rendszeretol :) Ja meg nagyon nagyon keves kiveteltol eltekintve senkinek a velemenyere nem hallgatni!
Akinek mindez sikerul az ugyesen kiepithet egy lancot amit aztan hosszu eveken keresztul hallgathat :)

ehhez azert eleg sokfele rendszert kell hallgatnia, birtokolnia, mire erre rajon.

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
És ez még semmi, ahhoz képest ha az ember megszerzi egyik vágyott automobilját amibõl a példák és a tapasztalatok alapján igen sokat ki lehet hozni...
De ez nagyon OFF, sry.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Meg lehet allni a hifiben is, csak jo elore tudni lllene, hogy az ember mit var a rendszeretol :) Ja meg nagyon nagyon keves kiveteltol eltekintve senkinek a velemenyere nem hallgatni!
Akinek mindez sikerul az ugyesen kiepithet egy lancot amit aztan hosszu eveken keresztul hallgathat :)