Na, Mr. Belemagyarázós, szerintem nem csak én vagyok kiváncsi rá, hogy éves szinten mennyit tekersz, hogy a semmibõl ilyen messzemenõ következtetéseket tudsz levonni? Szóval mennyi az annyi? Tán a latex anyagában pogózik?
mi koze van annak ahhoz, hogy mennyit tekerek, hogy milyen megfigyelo vagyok? ez az en velemenyem es megfigyelesem, nem kotelezo vele egyet erteni. de azt hiszem abban azert van nemi logika, hogy ami az egyik oldalrol jobban hajlik, mozog, nyeklik es kenyelmesebb, az a masik oldalon tobb mozgasi energiat visz el. hogy mennyit, es hogy szamit e... no az mas kerdes, es en is erre vagyok kivancsi a mostani konfiguracioban. a masik bringanal ugy ereztem, hogy szembeallitva az elonyoket es hatranyokat, szamomra nem praktikus. tobbszor is odavissza cserelgettem, es olyan helyen mentem, amin 100x tekertem mar.
a latex anyagabol adodoan elasztikusabb ezert komfortosabb, jobban nyel el mindent az utbol, de epp ezert tobbet is mozog alattad. lehet a masik bringan volt elonytelen, de komolyan olyasmi erzes volt a kaptatoknal, mintha lazabb lenne a hatso tag.